Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,031

Etiketler
Ynt: Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

hyavuz2000' Alıntı:
Eğer Resim /Çizim/Foto varsa koyabilirseniz Konuyu biraz daha ileri götürmüş oluruz.

Bittikten sonra detaylı fotoğraflarını koyarım.
Hala kararsız olduğum bazı noktalar var.

bülent tam 10 üzerinden 10 puan verecektim vazgeçtim o nasıl kürektir ya daha küçük bir şey yokmuydu :D :D 9,95 veriyorum sana 5 puan kürekten gitti kardeşim

ata036' Alıntı:
bülent tam 10 üzerinden 10 puan verecektim vazgeçtim o nasıl kürektir ya daha küçük bir şey yokmuydu :D :D 9,95 veriyorum sana 5 puan kürekten gitti kardeşim
paslanmaz kürek kayseriden aldım altında sabitleme aparatı var ama takamadım plastik kelepçe ile bağladım daha sonra ön kaputa yada çamurluk üstüne monte edicem ozaman gör çokta büyük değil zaten hiç kullanmıyacaz sadece aksesuar kalacak ;D

hyavuz2000' Alıntı:
Eğer Resim /Çizim/Foto varsa koyabilirseniz Konuyu biraz daha ileri götürmüş oluruz.

En son hali böyle.
Ana hatları ile ortaya çıktı.
Estetik bir kaç düzenleme daha yapacağız.

index.php

kokteknik' Alıntı:
boyanıp monte edilirse mükemmel görünecek eminim
elleriniz sağlık

Defender'lar güzelleştimek için vardırlar.
Önce kazanacağız, sonra gidip kazandığımızı Defender'a harcayacağız. ;D

ihg70' Alıntı:
Defender'lar güzelleştimek için vardırlar.
Önce kazanacağız, sonra gidip kazandığımızı Defender'a harcayacağız. ;D
aynen öyle çalışıp kazanıp buna aksesuar alıyorum sosyete kadınlar gibi sürekli süse püse para harcıyoruz
1 doblo 1 reno 1 mercedesim var defender kadar yemiyorlar hayırsız evlat gibi :smiley:

hayırsız deme be bülent bak küsecek şimdi sonra karışmam ha o olmazsa sen nasıl bu kadar keyifli olabilirdin bu kadar dostu nerden tanıyacaktn olmaz ama bi daha defendere laf söyleme karışmam bak o yer süslenir püslenir ama hakkınıda fazlasıyla verir ;D ;D ;D ;D ;D

Bülent yapıp yakıştırmışsın güzel olmuş güle güle kullan

Her zaman beklerim ama bu şekilde kısa süre için değil daha uzun süre ler için daha fazla sohbet için

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR