Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,021
Ynt: Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

bu arada bu defender ne araba ya , kes biç ,doğra kaynat kafana göre ne istersen yap, 10 larcasına bındım gördum ama aynı 2 tane hiç göremedim herkesinki kendine özel yok böle bişiyyy

iyi ki varsın defender....

Etiketler

Elmeğinize sağlık Bülent abi, son halini de göster bize :D

bülent bey güle güle kullanın gayet güzel olmuş bizde burda tırmalıyoruz

bülent güzel iş çıkarmışınız hayırlı olsun

Bülent abi güzel bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim.

g kategorisinden bir sayı verilebilir zannımca...G-4 e benzememiş .Ya resimler kötüydü yada usta .......

Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. :smiley:

Ben de yaptırıyorum.
Ama bende dıştan roll-cage olduğu için onun üstüne oturacak şekilde kendim bir çizim yaptım.
Yani bende kenarlara basan ayak olmayacak.
Port-bagaj ve ona konacak yük kupaya değil, roll-cage vasıtası ile tüm araca yayılarak doğrudan şasi üzerine binecek.

ihg70' Alıntı:
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın. :smiley:

Ben de yaptırıyorum.
Ama bende dıştan roll-cage olduğu için onun üstüne oturacak şekilde kendim bir çizim yaptım.
Yani bende kenarlara basan ayak olmayacak.
Port-bagaj ve ona konacak yük kupaya değil, roll-cage vasıtası ile tüm araca yayılarak doğrudan şasi üzerine binecek.

Eğer Resim /Çizim/Foto varsa koyabilirseniz Konuyu biraz daha ileri götürmüş oluruz.

selamlar,

portbagaj çok yakışmış.. zaten land roverlara ne yapılsa yakışıyor.. ;D

yalnızzzz... ;) iki küçük eleştirim var... kişisel fikrim... 21 yerine 27 kullansanız daha mı iyi olurdu acaba? biraz daha dolgun dururdu sanki... bende discoma yapacağım şimdi... 27 gibi düşünüyorum...

birde sepet içine sadece yatay şeritler atmışsınız.. dikey şeritte atmanız gerekirdi diye düşünüyorum??

son hali

P1090524.jpg

P1090526.jpg

P1090519.jpg

direk eleştirilerimi geri aldım... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR