Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,021

kokteknik

www.kokteknik.com
Rahmetle Anıyoruz...
Yer
sivas merkez
Web
www.kokteknik.com
bu pazar defenderim için G4 yaptık çok da zor değilmiş gayet güzel oldu resimlerler püf noktaları anlatıcam

Görüntü0049.jpg

Görüntü0050.jpg

Görüntü0051.jpg

Görüntü0052.jpg

Görüntü0053.jpg

Etiketler
Ynt: Defender'a Yerli G4 Portbagaj Yapımı Çok da Zor Değilmiş

21x2 mm boru 1/2 patent dirsek ile birde kafa dengi bir doğalgaz tesisat ustası buldunuzmu iş tamam
borular 65 tl tutuyor patent dirsek 20 tl sıkma aparatları boya 40 tl

Görüntü0054.jpg

Görüntü0055.jpg

Görüntü0056.jpg

Görüntü0057.jpg

Görüntü0058.jpg

dirsek kaynaklarını yaptıgınızda 90 derece dönüşler gayet güzel oluyor ön inmeyi hidrolik boru bükmeyle yapıyorsunuz üst sepeti yaptıktan sonra iki tane 5x10 kalas koup arabanın üstüne ölçü alıyorsunuz altına koli sermei unutmaın

Görüntü0059.jpg

Görüntü0060.jpg

Görüntü0061.jpg

Görüntü0062.jpg

Görüntü0063.jpg

kaynagı mutlaka gaz altı ile yapın hem sağlam oluyor hemde taşlama işi az oluyor sonra boya hiç te gerek yok antistatik boyaya oto boyası gayet güzel oluyor
ön tarafa dört adet sisler için çıkıntı arka tarafa da hi jacj için vida kaynatmayı unutmayın

Görüntü0064.jpg

Görüntü0065.jpg

Görüntü0066.jpg

Görüntü0067.jpg

tesekkürler
arkaya merdiven komadım çocuklar üstüne çıkmasın diye ben zaten ön kaputtan ve arka istetmeden rahatça çıkyorum

Hayırlı olsun Bülent.
Kesin arabanın içinde yer kalmamıştır ;D ;D ;D
Yoksa bu bagaj işi durup dururken arabayı gülelleştirmek için deme :smiley: ;) :D 8)

Sabit üstünde gezdireceğin güzel birşey yap, form içinde var.
Dikkat et seksiliğini bozmasın ;D ;D ;D

Elinize sağlık, Güzel çalışma olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Fakat arka bitiş kısmı G4 da sanki daha mı farklıydı? , Ben mi yanlış hatırlıyorum., Ölçüleri Referans aldığınız bir yer varmı?, belki versiyon farklılıkları olabilir.

Saygılar.

hyavuz2000' Alıntı:
Elinize sağlık, Güzel çalışma olmuş. Paylaşım için teşekkürler.

Fakat arka bitiş kısmı G4 da sanki daha mı farklıydı? , Ben mi yanlış hatırlıyorum., Ölçüleri Referans aldığınız bir yer varmı?, belki versiyon farklılıkları olabilir.

Saygılar.
merdivensiz olduğundandır ölçü yok sadece netten indirdiğim birkaç fotoyla yaptık arka iki çıkışa iki anten süper durur diye düşünüyorum

bulent bey merhaba,
niyet iyi olunca sonuç da böyle iyi oluyor işte gayet gusel olmuş ,şahsına münaasır mı derler ne derler tam bilmem ama elimden kaynak işi gelse bu gece hemen ben de başlarım yani ,grüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR