DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,315
Ynt: Defender Yeni Model Panjur Takımı.. 350 Tl

bende bu resımler acılmıyor satan kısı kımse bır zahmet mehterceyar@gmail.com maıl atabılır mı ? aracım yenı toplanıyor lazım oldu bızede

Etiketler

Merhabalar gezenbilir uyelerı asker evciye cıktı :smiley: dukkana dun ugradıgımda panjur uzerınde calısma yapmıslar bılgınıze sunmak ıstedım. bire bir aynısını metalden yapılmıstır.. ilgisini ceken irtibat kurabılır... 0532 700 41 48
iyi günLer Şafak : 107 :smiley:

Bu araDa PANJUR TAKIMININ METAL OLARAK BIR CALISMASI DENENMIS VE BASARI ILE UYGULANMISTIR DETAYLI BİLGİ ICIN İRTİBAT : 0532 700 41 48

fatyy_4u' Alıntı:
Bu araDa PANJUR TAKIMININ METAL OLARAK BIR CALISMASI DENENMIS VE BASARI ILE UYGULANMISTIR DETAYLI BİLGİ ICIN İRTİBAT : 0532 700 41 48
Görelim bir fotosunu o halde :smiley:

merhaba Gezenbilir Askerlik bitti ben geldim :smiley: maıl ını verırsen atabılırım sıtede problem var sanırım..

İRTİBAT : 0506 782 49 43 FATİH YILDIZ

landrover.jpg

landd.jpg

panjur13.jpg

Panjurun takımının orta kısmının Metal Çalışmasıdır.

16012013164.jpg

IMG_0187.JPG

IMG_0325.JPG

Metal olanda plastik olanda güzel...
fiyatlarda değişiklik var mı acaba?

herhangıbır fıyat artışı yoktur aynı ucrettendır..

bir noktada biz koyalım elinde sonunda lazım olacak

Faih selamlar. güzel işlerinin devamını dilerim.

1 ricam olacak. Hem metal hem de diğerinden birer örnek foto yüklermisin. ikisi de araç üstünde olursa süper olur.

hatta istersen benim aracın fotosunu yükledim üstünde bile deneyebilirsin. (bir mesajında yazmışsın photoshoplarız diye)

teşekkürler.

10171783_10152298237628427_1055639861952398409_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR