merhaba oncelıkLe elestırılernız ıçin cok tesekkur eDerim. Eksık ve kusurumuzu gormek aCısından .arif amcAMa selamlarmi iletirSen sevınırm ellerndn opuyorum .yalnız yanlıs bir hissiyat uyandırıyor msjnız.oncelıkLe amblemın urun icerisnde olmadgni malum satcılarda 30 tl ucreti oldugunu maliyet acısndanda yeni model direksyn simidıni 2 3 tl ye alip takarakta hos bir goruntu olduğnu soyldm hatta ve ızgaraya gelnce ızgaranın kargoda zarar gormemesi ve slikonla yapıstırıldgni soyldm ve havalardan dolayi kurumasnının zaman alablecegni bu yuzdn orda kendisinin yapıstırbleceğni soyldm onay verdi kendiside. YineDe zarar gormemesi icin kargocuyada nazim gectği icin kargocuya sardırdim urunleri kendısı paketleDi. BoyaYa gelnce evet benim kaBaHatimdır fakat kendisi bna boyasnın kurudugunu ve sarıp paketlemememin urune zarar vermeyecegni soyleDi kargoya verdm bendE .yarın hararetli bir tartısmamız olucak boyaCi ile ve boyaCımi degistiricem. YineDe bna adres verırSeniz msjLa boya ucretini iade edebilirim ve ızgara goNdereblrm tekrardan. Bend ogrenciydm kardsm yeni bitirdm uniyi ve 3 kurus icin kimsenin ahıni ve koTu sozunu duymak istemem ve ahiret teDe bunun hesaBını vermek istemem. Panjurun yokLama maCunu ve zımrası tamam oldugu icin sPrey boya ilede tekrar guzel goruntuyu alaBlirSnz iyi geceler