DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatyy_4u Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 119,315
Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

işçilik resimlerden gerçekten başarılı gözüküyor.Nihat beyin değindiği konu gerçekten görüntü açısından çok şey katıyor.

Etiketler

dükkanımız adapazarında yolunuz düşerse beklerim çayımı içmeye :smiley:

merhabalar öncelikle yazıcaklarımı yanlış anlamayın lütfen.Babam Arif Çetine konudan bahsetmiştim ilanınızı göstererek oda geçen hafta siparişi vermiş :smiley: bu hafta ürün adanaya ulaşmış ben iskenderunda öğrenciyim.yani ürünü görmedim ama babamın anlattıkları karşısında hayal kırıklılığına uğradım ve babama karşı mahçup oldum.tekrar söylüyorum yanlış anlaşılmasın kötülemiyorumda ama birazcık daha özenerek kargo yapabilirseniz sevinirim :smiley: ürünün boyası kurumadan ambalaj yapıldığı için boyası ambalaja da yapışmış.ambalajı açarkenken boyasıda doğal olarak kalkmış.tekrar boyatmak durumunda kaldık ürünü.onun dışında arkada bulunması gereken tel de monte edilmeden ürünün yanında yollanılmış ve bu tel kargoda hasar görerek yamulmuş.son olarak araç üstündeki fotolarda landrover arması bulunmaktaydı.bize gelen üründe ise çıkmamış arma.sanırım onunda bi fiyatı varmış bunuda ilanda belirtirseniz ilgilenen arkadaşlar bu konuda daha bilgili olur ve kargoya verilen ürünlere de biraz dikkat ederseniz sevinirim.yinede teşekkürler :smiley: kargo süresi konusunda bi sorun yaşamadık en azından :smiley:

TELEFONUNU KULLANILMAMAKTA YENİ BİR İLETİŞİM YAZARSANIZ İYİ OLUR

merhaba oncelıkLe elestırılernız ıçin cok tesekkur eDerim. Eksık ve kusurumuzu gormek aCısından .arif amcAMa selamlarmi iletirSen sevınırm ellerndn opuyorum .yalnız yanlıs bir hissiyat uyandırıyor msjnız.oncelıkLe amblemın urun icerisnde olmadgni malum satcılarda 30 tl ucreti oldugunu maliyet acısndanda yeni model direksyn simidıni 2 3 tl ye alip takarakta hos bir goruntu olduğnu soyldm hatta ve ızgaraya gelnce ızgaranın kargoda zarar gormemesi ve slikonla yapıstırıldgni soyldm ve havalardan dolayi kurumasnının zaman alablecegni bu yuzdn orda kendisinin yapıstırbleceğni soyldm onay verdi kendiside. YineDe zarar gormemesi icin kargocuyada nazim gectği icin kargocuya sardırdim urunleri kendısı paketleDi. BoyaYa gelnce evet benim kaBaHatimdır fakat kendisi bna boyasnın kurudugunu ve sarıp paketlemememin urune zarar vermeyecegni soyleDi kargoya verdm bendE .yarın hararetli bir tartısmamız olucak boyaCi ile ve boyaCımi degistiricem. YineDe bna adres verırSeniz msjLa boya ucretini iade edebilirim ve ızgara goNdereblrm tekrardan. Bend ogrenciydm kardsm yeni bitirdm uniyi ve 3 kurus icin kimsenin ahıni ve koTu sozunu duymak istemem ve ahiret teDe bunun hesaBını vermek istemem. Panjurun yokLama maCunu ve zımrası tamam oldugu icin sPrey boya ilede tekrar guzel goruntuyu alaBlirSnz iyi geceler

bu arada boya kurudugunun oNayını aldim derken boyaCıyı kastettim yanls anlamaya mahal vermeyelim. NUMARAMİ DEGISTIRMEDİM TASIDIGIM İCİN BİR GUN KAPALI KALMISTIR SUAN Bir pRoblem yoktur bılgnize

fatyy_4u' Alıntı:
merhaba oncelıkLe elestırılernız ıçin cok tesekkur eDerim. Eksık ve kusurumuzu gormek aCısından .arif amcAMa selamlarmi iletirSen sevınırm ellerndn opuyorum .yalnız yanlıs bir hissiyat uyandırıyor msjnız.oncelıkLe amblemın urun icerisnde olmadgni malum satcılarda 30 tl ucreti oldugunu maliyet acısndanda yeni model direksyn simidıni 2 3 tl ye alip takarakta hos bir goruntu olduğnu soyldm hatta ve ızgaraya gelnce ızgaranın kargoda zarar gormemesi ve slikonla yapıstırıldgni soyldm ve havalardan dolayi kurumasnının zaman alablecegni bu yuzdn orda kendisinin yapıstırbleceğni soyldm onay verdi kendiside. YineDe zarar gormemesi icin kargocuyada nazim gectği icin kargocuya sardırdim urunleri kendısı paketleDi. BoyaYa gelnce evet benim kaBaHatimdır fakat kendisi bna boyasnın kurudugunu ve sarıp paketlemememin urune zarar vermeyecegni soyleDi kargoya verdm bendE .yarın hararetli bir tartısmamız olucak boyaCi ile ve boyaCımi degistiricem. YineDe bna adres verırSeniz msjLa boya ucretini iade edebilirim ve ızgara goNdereblrm tekrardan. Bend ogrenciydm kardsm yeni bitirdm uniyi ve 3 kurus icin kimsenin ahıni ve koTu sozunu duymak istemem ve ahiret teDe bunun hesaBını vermek istemem. Panjurun yokLama maCunu ve zımrası tamam oldugu icin sPrey boya ilede tekrar guzel goruntuyu alaBlirSnz iyi geceler
yok kardeşim gerçekten sadece eleştiriydi.tekrardan yazıyorum kimsede kötü bi hissiyat oluşmasın.ben yine alışveriş yapmaya devam edeceğim.ücretin lafı olmaz aramızda ben sadece mahçup olduğum için eksikleri söylemek istedim :smiley: daha iyi şeyler ortaya çıkarmak için konuşmak lazım böyle şeyleri :smiley: logoyuda ben bulmaya çalışacağım artık ama ilana not düşelim istersen :smiley:

mutlaka kardeşim akıl akıldan üstündür . tesekkur ederım ben elestırıye herzaman acık bır ınsanımdır cunku elestırıler eger dıkkate alınırsa ınsanın gelısımını saglar cunku benım orda goremedıgımı goruyosun.. ama haksızlıgada gelemıyorum .. bu arada aracın panjuru taktıkdan after before yaparSan sevınırım acıkcası bende merak ettim :smiley:

murat bende bekliyorum fotoları kardeşim :smiley:

onat' Alıntı:
murat bende bekliyorum fotoları kardeşim :smiley:
dün aracı teslim alacaktık :/ cenazeleri varmış yapan ustanın o yüzden önümüzdeki salı gününe ertelendi teslim.bakalım adanaya gelirse haftaya salıdan sonra taktırıp atarım mutlaka :smiley:

Sen grimi yaptın siyahmı panjuru? tekrar boyatmıştın galba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR