Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan defendertr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,946

defendertr

Yeni Üye
Mesajlar
10
Tepkime Puanı
9
yeni model defender güğüs
istenilen renk deri döşeme
kolay montaj
türkiyenin her yerine teslim.

Def


20150216 222141


20150216 223136


20150216 222644


20150216 223030
 

Etiketler









Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Arkadaşlar
bana kızmayın ama ... fiyat konusunda eleştiriler konusunda.. Uyemiz bir ürün geliştirmiş, fiyatını belirlemiş ve sizler ile paylaşıyor. Bu fiyatı yüksek bulabilirsiniz, saygı duyarım.. aynı uyemizin belirledigi fiyata oldugu gibi. Ama yuksek bulduysanız, bu belirtildi, uzatmanız bana pek "şık" görünmedi. herkese selamlar, reha
 




Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

bende reha beye katılıyorum bizde şöyle bir mantık var polyesterin yada derinin kilosu yada metresi üzerinden maliyet belirlenmesini bekliyoruz bu doğru bir yaklaşım değil.
 

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

tabiki polyster ve derinin maliyetini hesap ederek ölücü olmak emeğe saygısızlık olur ama aynı şekilde fabrikanın ürettiği sıfır parça fiyatına yakın olan fiyatada yüksek demek hakkımız ancak burada bir emek var dolasıyla değeri olması lazım 1000-1400 gibi fiyatlar istenirse ben dahil alıcı bulunabilir ,,nacizane görüşüm :smiley:
 

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

İmalatın ne olduğunu, model, kalıp vs . nin ne olduğunu iyi bilirim. Benim sorum dalga geçme maksatlı değildi. Satın alan oldumu sorusuydu sadece. İlk üründen tüm yatırımın parasını çıkartmak gibi bir düşünce yoktur eminim.
 

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Urunu satan istedigi fiyati soyler.madem burasi ozgur bir forum bizde fikirlerimizi soyliyelim:
750-1000 tl arasi olsa cok satarsin bundan usta :smiley: bide fiber malzeme sanirsam ormana gittik biraz sert vurduk malzemeye kirilirmi ? Bana sanki biraz ince kirilabilicek bisey gibi geldi


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Elin maket bıçağı tutuyosa sık foamı istediğin şekli ver arkadaş, yada 100 gram bez ve tutkala 3500 lira ver :smiley: Bu serbest piyasa falan değildir buna başka bişey deniyoda dilim varmaz
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst