Defender (Video)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Felice Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 399
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,913

Etiketler
Ynt: Defender (Video)

Merhaba Yavuz Bey,

Ben 1969 anadoluma V 8 yerine 1971 FORD TAUNUS 26 M RS şanzıman ve motorunu adapte ettim. ;D 1. ve 2. viteslerde patinajdan kurtulamıyordum. 2000 ve önceki yıllara ait 320 BMW, PEGUOT 106 gti gibi 1600- 2000 WATT elektrik süpürgelerini hacamat ettim durdum :D Fakat bu mutluluğum 1 sene sürdü.Arabamı kundaklama sonucu yanarak can verdi... :'( Aşağıda Anadolumu toplama aşamasında çekilmiş 2 resim var.

Image(129).jpg

Image(130).jpg

.
http://videos.tf1.fr/video/sport/automoto/0,,3423396,00-automoto-essai-4x4-land-rover-defender-.html

Hakan bey ve Naci abi videolar görünmüyor
youtube den aldıgınız videoların sağ ust kısımda
URL linkini kopyalayarak buraya yapıştırın
sayğılar yunus..

Felice' Alıntı:
Yavuz senin def. lerin videolarını ne zaman görücez?

selamlar.

Abi bugün G4 portbagajı LRX face lift kit i, alüminyum kaplamaları, 2006 model ön torpido gelmiş, birtanesini 1 hafta 10 günde toplarım çünkü pek birşey yapmıyacağım, ama esas bomba 3 ay kadar sonra ortaya çıkacak, ISAK benzeri birşey çıkabilir henüz araştırma aşamasında, pazartesi komple dağıtıyorlar.

HakanBastoncu' Alıntı:
Merhaba Yavuz Bey,

Ben 1969 anadoluma V 8 yerine 1971 FORD TAUNUS 26 M RS şanzıman ve motorunu adapte ettim. ;D 1. ve 2. viteslerde patinajdan kurtulamıyordum. 2000 ve önceki yıllara ait 320 BMW, PEGUOT 106 gti gibi 1600- 2000 WATT elektrik süpürgelerini hacamat ettim durdum :D Fakat bu mutluluğum 1 sene sürdü.Arabamı kundaklama sonucu yanarak can verdi... :'( Aşağıda Anadolumu toplama aşamasında çekilmiş 2 resim var.

süpermiş ;D

ama ben ısrarlıyım, v8 landrover yürüyeni anadol şasisine konup, çamurluklar falan genişletilir birde 33 civarı lastik konursa, kullanımı çok keyifli birşey olur. çok yüseltilmezse düz yolda önünde kimse duramaz, arazidede hafif olacağından çamura batmadan uçarak geçer.

0-100 km/h 4.6 saniye ;D
http://www.dailymotion.com/video/xwocg_top-gear-bowler-wildcat_auto

Olmaz oyle ford motoru kesinlikle LANADOL olacak :-[
ama okadar ugraşaçak zamanı nerden bulacaz acaba Maslak sanayisinde bir dükkanmı kiralasak acaba ;D ;D

Şimdiden bir anadol bulup köşeye atmak lazım, emekli olunca ben bunu bugy niyetine kendim bile yaparım.

Projeyi ortaya koyduk, hadi bakalım yokmu bir cengaver bunu hayata geçirecek.

discovery-V8' Alıntı:
Şimdiden bir anadol bulup köşeye atmak lazım, emekli olunca ben bunu bugy niyetine kendim bile yaparım.

Prorjeyi ortaya koyduk, hadi bakalım yokmu bir cengaver bunu hayata geçirecek.
Kimse kusura bakmasın benim zamanım kıymetli okadar uğraşaşam olmadı alırım bir defender daha
ufak tefek modifiyelerle resimdeki gibi olsa yeter ;D ;D

CRW_5214-01.png

1
http://videos.streetfire.net/video/Wheeler-Dealers-S05E07_640397.htm

2
http://videos.streetfire.net/video/Wheeler-Dealers-S05E08_640409.htm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri