codename1907
Kamp II
Ynt: defender seçmek
hayırlısı diyelim. inşallah güzel bir araç denk getiririz.
hayırlısı diyelim. inşallah güzel bir araç denk getiririz.
özay bey teşkkür ederim aracı bulmaya çalışıyorum.siz kendi ihtiyaçlarınıza göre tabiki haklsınız biz biraz kalabalığız 7 kişi 10 kişi oluyoruz bunu düşünerek biraz da defender seçtim doğrusu birde çok marka araç ile ilgilenince odak noktası dağılıyor.siz balıkesir de yaşıyorsunuz sanrım.daha önce defende kullandınızmı.valla çok teşekkür ederim aracı bulursam sizinle temasa geçerim.yasakşehir07' Alıntı:yılda beşbin km kullanılacak bir araç için bu kadar kafa yormaya değmez diye düşünüyorum.bence bu kadar bütçeye ve strese gerek yok.geçen yıl 2.0 v6 vitara aldık daha beşbin olmadı bile yaptığımız km.ayrıca çok yüksek rakamlara çıkılacaksa alırsınız sorunsuz daha uygun araçlar hiç değilse bazende olsa gündelik olarak kullanılır.bu arada balıkesirdeki bahsettiğiniz aracın sahibini bulursanız yada bana denk gelirse sizin için bakarım araca ve yorulmamış olursunuz buraya kadar.saygılarımla
yasakşehir07' Alıntı:asker kökenli olduğum için bu konuda güvenebilirsiniz.landlarla yeterince ilgilendim ve ayrıca elimde pdf olarak katalogları mevcut isterseniz aracı aldığınızda yollarım elinizde bulunsun bilgi amaçlı.kullanım kitabı bakım kitabı yedek parça kitabı olarak.elbette ki yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
serci07' Alıntı:Bulunduğum yerde geçen sene bi komşumuz topladı. Gayet şık yakışıklı bir araç oldu. tdı300 motor felan. Sıkıştı satılığa çıkardı pek internetlede işi olmaz haberim olmadan 25.000 tl ye şehir dışına satıldı. Araç gene bulunduğum şehire geri döndü. Aynı makine kilit felan yok. sadece get ile yükseltilip spacer takılmış. 40. 000tl gibi bir rakam istiyor. İster istemez insan diğer defenderlerede farklı bakıyor.
tahaozak' Alıntı:Bahsettiğim defender için birkaç telefon görüşmesi yaptım. Araç sahibinin bir akrabasıyla konuşabildim. Maalesef aracı satmaktan vazgeçmiş
hüseyin beyle görüştüm evet kayseri otokar şuayıp beyle de temas halindeyiz.dört bir koldan araştırıyorum.sonuç ne olucak bakalım.toplama işine gelince aslında belki doğru olanı o fakat benin ona ayıracak çok zamanım yok işin açıkcası hüseyın beyın elinde var beyaz bir defender görmemye gitmem gerekiyor.h uçar' Alıntı:Harun bey, yeni müsait oldum yazmak için kusura bakmayın. Bende sizin gibi birkaç sorti geçtim, gidipte hayal kırıklığına uğradım. Aracımı giresundan aldım. Kaça mal oldu derseniz, ben hala masraf çıkartıyorum kendime desem daha doğru olur. Sürekli birşeyler ekliyorum, şimdi klima planlıyorum mesala. Sizde takip etmişinizdir sanırım; yapılmış araç daha hesaplı aslında; yapımış aracın büyük bakımını yaptırırsınız sadece buda hem zaman hemde maddi açıdan daha uygun. Ama sanırrsam 40bin rakamına biraz eklemeniz gerekmekte. Forum üyesi alanyadan hüseyin beyin araçlarıda iyi ve kayseri otokarda yapılmışlar isterseniz görüşebilirsiniz kendisiyle ama nihayetinde kendiside bunun ticaretini yapıyor. Aracımın fotolarını görebilirsiniz isterseniz ama foto nasıl eklenir bilmiyorum. Mailinizi verirseniz yollayabilirim.
h uçar' Alıntı:Harun bey, yeni müsait oldum yazmak için kusura bakmayın. Bende sizin gibi birkaç sorti geçtim, gidipte hayal kırıklığına uğradım. Aracımı giresundan aldım. Kaça mal oldu derseniz, ben hala masraf çıkartıyorum kendime desem daha doğru olur. Sürekli birşeyler ekliyorum, şimdi klima planlıyorum mesala. Sizde takip etmişinizdir sanırım; yapılmış araç daha hesaplı aslında; yapımış aracın büyük bakımını yaptırırsınız sadece buda hem zaman hemde maddi açıdan daha uygun. Ama sanırrsam 40bin rakamına biraz eklemeniz gerekmekte. Forum üyesi alanyadan hüseyin beyin araçlarıda iyi ve kayseri otokarda yapılmışlar isterseniz görüşebilirsiniz kendisiyle ama nihayetinde kendiside bunun ticaretini yapıyor. Aracımın fotolarını görebilirsiniz isterseniz ama foto nasıl eklenir bilmiyorum. Mailinizi verirseniz yollayabilirim.
dilmaç' Alıntı:resimleri görmemiz mümkün mü ? mail adresim mkdilmac@yahoo.com