Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese Selamlar, çok şükür artık bende Defender sahibi oldum çok mutluyum tam bir acemiyim sizce nasıl görünüyor . benim akılmdaki ilk iş üzerindeki şeritleri sökmek
Yanında duran ufaklıktan Defender a geçiş yapıyorum arkadaşlarım delirdiğimi düşünüyor
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Allah herkese daha iyilerini nasip etsin.
Uzun zamandır istiyordum arabayı almam tamamen tesadüf ,şans ,kısmet hepsi var içinde en önemlisi çok iyi bir insandan aldım Allah razı olsun. Kendisini tanımak gerçekten benim için çok keyifli oldu buradan da kendisine çok teşekkür ediyorum .
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi dilekleriniz için sağolun.
En başta yazdığım gibi Defender için çok acemiyim pazar günü merkezi kilit taktırdım ve biraz dolaştım ilk gördüğüm ve hissettirdiği durumlar şöyle
araba asfalt yolda fazla geziniyor ve direksiyonda az boşluk var gibi, olduğu yerde manevra yaptığımda ve keskin dönüşlerde gacır gucur sesler geliyor
dediğim gibi daha önceden tecrübem olmadığı için buradan yardımlarınızı,önerileriniz ve desteğinize epey başvurmak zorunda kalacağım.
Selam araçınız hayırlı olsun güzel görünüyor
Benim tavsiye edebileceklerim Polyüreten Burç Kiti takın ben normal taktım ömrü kısa oluyor Polyüreten kit olduğunu bilmiyordum
rotillerinizi değiştirin ön tasları açıp keçe bilya yağ kontrollerini yapın direksiyondaki boşluk için kutunun üst kısmında boşluk ayar vidası var direksiyon boşluğunu oradan alabilirsiniz dikkat etmeniz gereken kutudaki dişlilerin genellikle düz giderken temas olan kısımları fazla aşınmış olur ayar yapmadan önce ön tekerleri havaya kaldırın ayar vidasını biraz sıktıktan sonra tam sağ sol yapın düz dudurken ayar iyi gibi görünsede aşınma farklarından dolayı sağ ve sol çevirdiğinizde kasıntı olmayacak şekilde ayarlayın bu kontrollerden sonra aracın değiştiğini göreceksiniz
öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Size daha iyi yardımcı olunabilmesi için bence şu konuları en azından yazsanız iyi olur ;
araç dizelmi benzinlimi? dizelse 2,5 düz motormu var 300 tdi mı td5 mi yada benzinliyse 2,5 düz benzinlimi yoksa 3,5 v8 mi?
araç gezme yapıyor dediniz ancak hidrolik direksiyonmu yoksa düz orjinal direksiyonumu var
aracınız kaç model
bunlar sadece en temel konularda yardımcı olunmasını sağlar.frenleri diskmi şanzumanı lt65 mi rn 380 mi bunlarıda ekstradan yazabilirsiniz.
yada direk nekadara aldığınızı söylerseniz fiyatından da az çok motorunun veya aksamlarının ne olduğunu anlayabilecek kişiler var
tekrardan hayırlı olsun
ağalar aracıma şnorkel taktırmayı düşünüyorum ,yalnız benim aracın her iki çamurluğunda delik yok bu yeri keserek mi açıyoruz ölçüsü nasıl olacak?yoksa pres kalıbı olan bir yer var mıdır İstanbul da yaptırabileceğim? forumda daha önce okumuştum böyle bir şeyi yanlış hatırlamıyorsam ama bulmadım birde çoğu konular da resimler görünmüyor