Defender Renk Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,825

ndogru

Kamp II
Yer
Trabzon
Arkadaşlar , yeni topladığım araç için düşündüğüm fotograftaki rengi ustama bir türlü yaptıramadım.Altın yaldız karıştırılarak yapılabilen bir renk ancak formulasyonu tam bilmek gerekiyor. Bu renk kodunu bilen veya hangi sıfır araçta kullanldığını söyleyebilecek arkadaş var mı ?

kırmızı 12.jpg

Etiketler
Ynt: Defender Renk Yardım

Nevzat abi resimdeki aracı Ömer Armutçu topladı ondan sağlıklı bilgi alabilirsin.

Beyenirmisiniz bilmiyorum ama kırmızı düşünüyorsanız bide bunu düşünün derim

Kaplama bu yanlız boya değil

Taha bey teşekkür ederim . Ömer bey renk kodunu vermiyor , ben de innat ettim bakalım ne olacak , selamlar ...

Onat bey , eklediğiniz renk gerçekten harika ancak kafaya taktım bir defa diğer rengi , bir de aynı renk her araçta aynı sonucu vermeyebiliyor.
Defender üstünde görmeden uyum konusunda bir şey diyemeceğim. Teşekkür ederim selamlar ...

YArdımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Rengi bu gün yaptık. Büyük ölçüde tutacağını düşünüyorum. Aracını eğer bu renk boyamak isteyen arkadaşlar olursa karışımı açıklıyorum , tam tutup tutmadığını boyama ve vernikleme işlemi bittikten sonra açıklarım.
Standox boyanın sonu 42 olan ( aklımda bu kaldı sonra tamını yazacağım) baz kırmızı boyasına yüzde 6 oranında bakır toz boya karışımı .
Küçük parça sac üzerinde çok yakın sonuç aldık , araç bittikten sonra resmini de eklerim. Selamlar ...

Paylaşmak güzeldir, sevdalar aynı olunca yardımlaşmakta güzeldir. Formu yakından takip ediyorum, kendime ileriye dönük bilgi yatırımı yapıyorum. Bildiğini ve tecrübesini paylaşan herkeze teşekkürler. :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Tabi tercih meselesi , ben o arkadaşı yardım etmedi diye suçlamam , ayrıca babasını iyi tanırım ve çok iyi bir insan ve iyi esnaftırlar , olur böyle şeyler . İnsanın her anı aynı olmayabiliyor , ayrıca çok da hayati bir mesele değildi ,nasıl olsa bir şekilde de hallettik .Benim açımdan konu kapanmıştır (sonucu paylaşacağım) , herkese teşekkürler selamlar .

pozzuk' Alıntı:
Masai red değil mi bu orjinal land rover rengi?
Olabilir , ustanın kataloglarında massai red i de bulamadık ki , internette ben bakmıştım ama farklı tonlar çıkıyordu . Boyayı yaptık sanırım aynısı olacak ,teşekkürler selamlar .

ndogru' Alıntı:
Olabilir , ustanın kataloglarında massai red i de bulamadık ki , internette ben bakmıştım ama farklı tonlar çıkıyordu . Boyayı yaptık sanırım aynısı olacak ,teşekkürler selamlar .
Resimleri merakla bekliyoruz ozaman Ahmet Bey..
Saygılar
Uğur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.