ata036
Zirve
tüm dostlara merhabalar uzun süredir hayalini kurduğum puma motora geçiş için artık zamanı geldi dedim ve aracımı Tokat Zilede bulunan Ahmet demirçal arkadaşıma götürdüm. bu gün itibari ile motorumuz almış ve yarından itibaren motor atma işlemleri başlayacaktır. kendim orada olmadığım için tüm fotoları ve gelişmeleri ahmet kardeşimden alacağız. umarım burada paylaştığımız bilgiler diğer motor değişimi yapacak arkadaşlara faydalı olur. şimdilik elimde arabamı zileye teslim ettiğimde çektiğim bir kaç foto paylaşacağım yarından itibare n top ahmette bakalım ne kadar foto ile operasyonu bizlerle paylaşacak ;D ;D ;D ;D
yapılacak işlemler şu anda görünenler
1- puma motor değişimi
2- vinç tamponu
3- vinç
KIRAT tokat ZİLEDE ahmetin amcası ve babasına teslim edildi gözüm arkada değil çünkü mükemmel insanlar sağımda Ali Usta solumda Mehmet usta
tampon resimdeki tamponu istiyorum bazı arkadaşlar kaba olduğunu söyledi sizlerinde fikirlerini ve önereceğiniz tamponlara bakabiliriz :
vinç olarakta WARN TABOR 12 K (MAGNUM 9 K) aşağıdaki linki ve resmi olanı düşünüyorum vinç konusunda da görüş ve önerilirinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
not: ilk resmi gördüğümde muco aklıma geldi o yüzden bu vinci tercih ediyorum arabayı çektikce muco aklıma gelsin diye
http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=1957
yapılacak işlemler şu anda görünenler
1- puma motor değişimi
2- vinç tamponu
3- vinç
KIRAT tokat ZİLEDE ahmetin amcası ve babasına teslim edildi gözüm arkada değil çünkü mükemmel insanlar sağımda Ali Usta solumda Mehmet usta
tampon resimdeki tamponu istiyorum bazı arkadaşlar kaba olduğunu söyledi sizlerinde fikirlerini ve önereceğiniz tamponlara bakabiliriz :
vinç olarakta WARN TABOR 12 K (MAGNUM 9 K) aşağıdaki linki ve resmi olanı düşünüyorum vinç konusunda da görüş ve önerilirinizi bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
not: ilk resmi gördüğümde muco aklıma geldi o yüzden bu vinci tercih ediyorum arabayı çektikce muco aklıma gelsin diye
http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=1957