Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,495
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

Tarık kardeş şu Kırat'ın rengini griye cevirip isminide mahkemeye verip Gırat'a cevirdinmi tadından yenmez artık hafta içi bende hafta sonları sende durur ama KARS' gelirken nahcıvan mazotu ile defoyu fullemeyi unutma selamlar

Etiketler

oakkar' Alıntı:
Tarık kardeş şu Kırat'ın rengini griye cevirip isminide mahkemeye verip Gırat'a cevirdinmi tadından yenmez artık hafta içi bende hafta sonları sende durur ama KARS' gelirken nahcıvan mazotu ile defoyu fullemeyi unutma selamlar

abi KIRAT değişmez sen onu bi tersden oku :D :D :D benim başım üstüne mazot full ;)

Tarık kardeş hepimiz kardeş değilmiyiz
senin olan araç benim de sayılmazmı
kardeş kardeş kullanırız

benimkini hazırlayana kadar :smiley:

flanşımız hazır yarın motor atılıp diğer işlemlere geçilecek ahmet kardeşimin oğlu dünyaya geldiğinden dolayı fazla foto yok şu anda ma bu hafta tüm görsellerle neler yapıldığını bizlerle paylaşacak
ahmet yiğenim arımıza hoşgeldi allah sana bağışlasın kardeşim kırkbirbinkeremaşallah diyorum ;) ;D ;D

TOSUUNUMMMM AMCAN GURBAN OLSUN SANA
221817_10150160057129699_623994698_6533460_6372223_n.jpg

ahan buda flanşımız ;) ;D ;D ;D

[attachment=1]

CIMG4219.jpg

suyabatmaz' Alıntı:
Merhaba Tarık,

İkisi de çok güzel habermiş :D :D :D

Allah analı-babalı büyütsün, bahtı güzel olsun.

Gözünüz aydın.

Maşallah

teşekkürler abim amcası kurban olsun ona gidince yanaklarını ısıracam ahmetin içi cızz edecek :D :D :D :D o foto atmasın bakalım :D :D :D :D bu açık ve net bir tehdittir anlayan anladı :D :D

tampon bitmiş şu an boyanıyor resim ekleyemiyorum hafta sonuna kadar ahmet demirçal kardeşimiz atar diye dua ediyorum :D :D :D

offff offfff
bir defenderim bile yok anlıyormusun
ahmete küstüm
belki forma bir foto atar
bir güzel foto olur hadi gülümsee

http://www.dailymotion.com/video/x85y5h_sezen-aksu-gulumse_music

AHMEEETTT city villedeki kulelerin yıkılsın ekinlerin kurusun kiralarını toplaya emiiiii çatlattın beni
ben 2 gün arbasını görmeyince hasta olan bir adamım kalp krizi geçirecem görecen gününü

Minik dostumuzu allah analı babalı büyütsün

Ahmet usta,da teknoloji özürlü çıktı
Dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlayacak tarık kardeş

dopamin' Alıntı:
Minik dostumuzu allah analı babalı büyütsün

Ahmet usta,da teknoloji özürlü çıktı
Dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlayacak tarık kardeş

;D ;D ne su kaldı ne Kurbağa kurbağa can çekişiyor ölecek :D :D :D
lan hep parça resmi ekliyon geldiğimden beri arabanın resmi yok hiç :D arabayı çaldılarmı yaktınmı satınmı ne olldu KIRATA kankaaa ne olur gerçekleri söyle bana aşkımız bittimi ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.