Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 425
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 73,500
Ynt: Defender Puma Motor değişimi (KIRAT)

RedlinE' Alıntı:
Kardeşim aman vinçi en babasindan al
araçda en çok çalişacak parça o çunki...

Ustayi aradinmi ne zaman takacakmişş.

warn aldık kardeşim daha ne olsun bide üstünde redline yazıyo bakalım ne kadar dayanacak :D :D :D

şu an flans hazırlıyorlar ;) ;) gene durmuyon yerinde :D :D

Etiketler

çakma warn herşeyin çakma kendin motorun vincin nolcak senin bu halin hoca

Aman ustayi rahatsiz etmeyin. İyi taksin..

sanada bişeler çakarız eşitleriz durumu kanka :D :D :D
ha bu arada aklımdan bişe geçiyo senin için ama bi yerinde durmuyonki bi iyi şey demedinki şimdiye kadar çakma laz ;)

hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmanız dileği ile :smiley:

bizim ahmetten ses soluk yok bu gün dinlenmedesin ahmet yarın bu kadar rahat bırakmam seni ona göre :D :D :D samsunu aklıma soktun bi kere

evet arkadaşlar galiba tamponumuz bu olacak diğerine göre daha hafif daha kullanışlı ve gösterişli fikirleriniz nedir ::smiley: ;D ;D ;D

index.php

index.php

kolay gelsın keyıfle takıp edılecek zevklı bır konu daha :smiley: hem face den hemde burdan takıp edıyorum allah sabrını ve paranı eksık etmesın ;) tampon bana bıraz kaba geldı? vıncle zaten agırlasacak bıraz daha hafıf bır tasarım tercıh etsen daha guzel olabılır ama yınede zevk senın.. bende de bd-30 kasıntısı basladı yarın hıdrolık direksiyon takılıyor artık motor zmanı benımde geldı puma mı bd-30 mu karar vermem lazım... :(

bence arb tarzı bu tampon guzel ufak tefek agırlık farkından bıse olmaz sen zaten arabanın ıcını tepe tepe dolduruyon

valla bu tamponun duruşu çok hoşuma gidiyo ve parçaları kesilmeye başlanmış yani ok yaydan çıkmış bir durumda dönüşü yok :D :D
bd30 için biraz bekle bence ahmet bd30 dan çok memnun ve şimdi benim araba bitince pumayıda deneyecek ve ikisi arasındaki iyi ötü tüm farkları burdan söyleyecektir.
sen bd30 neden takmadın dersen mazaretim var abi :D burada usta ve parça konusunda sıkıntı olacağını bildiğimiz için yoksa bd30 güzel ve uygun bi motor ;) denedim test ettim :D :D :D onaylıyorum :D :D :D

gokhan5234' Alıntı:
bence arb tarzı bu tampon guzel ufak tefek agırlık farkından bıse olmaz sen zaten arabanın ıcını tepe tepe dolduruyon

kanka bundan sonra içeriye bişe tepmiyecem :D :D ne var ne yok bagajaaa :D :D :D :D

ata036' Alıntı:
valla bu tamponun duruşu çok hoşuma gidiyo ve parçaları kesilmeye başlanmış yani ok yaydan çıkmış bir durumda dönüşü yok :D :D
bd30 için biraz bekle bence ahmet bd30 dan çok memnun ve şimdi benim araba bitince pumayıda deneyecek ve ikisi arasındaki iyi ötü tüm farkları burdan söyleyecektir.
sen bd30 neden takmadın dersen mazaretim var abi :D burada usta ve parça konusunda sıkıntı olacağını bildiğimiz için yoksa bd30 güzel ve uygun bi motor ;) denedim test ettim :D :D :D onaylıyorum :D :D :D

resımden cok bellı olmasada uzerınde hayvansal durusu guzel olabılır bu araca iri seyler yakısıyo görmek gerek zaten parcalar kesılıyosa çokda yapcak bısey yok hayırlısı olsun :smiley: hepımızın maazeretı var be abı :D naapcaz bole bılmıyorum evde motor degıstırmeye karar verdım dedigımde uzaylı gıbı bakıyolar kımse anlamıyo benı :D bd-30 un ömrunun daha uzun oldugunu bakım malıyetlerının daha az oldugunu ancak pumanında daha atak ve guclu oldugunu, ancak dıgerıne gore daha cabuk yıprandıgını ve bakım malıyetının biraz daha fazla oldugunu duydum ıkısınde karakter olarak cok farklı motorlar tercıh bızım bakalım.. forumda bırsürü abımız kardesımız kullanıyo kımsede de sorun oldugunu duymadık tercıh bızım duygusal olarak bırını tercıh edecez bakalım...
tekrar hayırlısı olsun seyredıp görelım öğrenelim :smiley:

herşeyin hayırlısı diyelim :smiley: ;D ;D

ahmetin işleri yoğun olduğu için foto ekliyemiyor ama yakında olanı biteni görsellerle burda paylaşacak aldığım duyuma göre flansı bitirmişler ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri