Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,237
Ynt: Defender Ön Konsol

NVR01' Alıntı:
cevap için teşekkürler bu komple göğüsün maliyeti hakkında bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olursanız sevinirim komple göstergeler düğmeler elektrk tesisatı dahil...saygılar

Yurtdışını hiç sormadım ama Maslak Sanayide bir elektrikçiyle konuşmuştum..Komple maliyet 1000 - 1200 TL civarı çıkmıştı..Ama forumdan bazı arkadaşlar yurtdışından oldukça uygun getiriyorlar..Bunun için alttaki siteleri ziyaret etmenizi öneririm..

www.mudstuff.com
www.devon4x4.com

Saygılar

Cenk

Etiketler

nordic1903' Alıntı:
Yurtdışını hiç sormadım ama Maslak Sanayide bir elektrikçiyle konuşmuştum..Komple maliyet 1000 - 1200 TL civarı çıkmıştı..Ama forumdan bazı arkadaşlar yurtdışından oldukça uygun getiriyorlar..Bunun için alttaki siteleri ziyaret etmenizi öneririm..

www.mudstuff.com
www.devon4x4.com

Saygılar

Cenk

teşekkür ederim saygılar...

deanvefikizgi' Alıntı:
Merhaba;

Yurt Dışından ürün getirmenin belli bir sınrı yok mu? Yani benim bildiğim kadarıyla 99 euro sınırı var. Bunu geçtiğiniz zaman tüm o bahsedilen gümrükçü aracı vs karmaşası ve masrafı türüyor. Özel kargolarla getirtmek söz konusu olunca her hangi bir sınır kalmıyor mu yani? Bende yurt dışından sık sık illüzyon malzemesi vs getirtiyorum genelde 15-20 dolarlık parçalar olduğu için sorun olmuyor. ama daha önceki bir toplu alışverişimde(2000 Tl Kadardı) bayağ birsürünmüştüm malımı kurtara bilmek için? Eğer dediğiniz gibiyse bu ön konsolları ebayden almak mantıklı. ancak Orada okuduğum kadarıylada bu parçaların Defenderlara ön konsolda değişiklik yapılmadığı sürece uyum sağlayamayacağı belirtiliyor? Acaba deneyen var mı? :D

SAYGILARIMLA

selamlar yurtdısından malzeme getırtmenın tavan fıyatının 200$ dıye bılıyorum dedıgınız gıbı bunu gectıgınızde gumruge takılma rıskı cok fazla ancak satıcıyla konusup "Custom Decleration" formunda aldıgınız ucretın altında yazdırıp kolayca getırebılırsınız ( gps vhf vs elektronık malzemeler harıc ) ancak gumruktekıler bıraz uyanıksa sıkıntı cıkabılır tek kutuda aynı urunden 3-4 tane olursa adamlar tıcaret yaptıgınızı dusunduklerı ıcın onuda tutabılırler dedıgınız gıbı 15- 20 dolara bısey takılmaz ama sızde 2000 tl lık malzemeyı postayla gelmesını beklersenız fazlaca ıyımser olmus olursunuz :D bayramlarda ve yılbaslarında ptt bıraz daha esnek davranıyor ozellıkle kutunun uzerıne "gıft" olarak belırtırlerse rahat edersınız..

son olarak konu konsol oldugu ıcın ben mudstuff dan aldıgım parca ıcın gelen kutunun ıcınden resımlı montaj klavuzu cıktı ona gore takıyorsunuz cok basıt torpıdonun alt tarafını bıraz kesmenız gerekıyo ve guzelde oluyo ;)

hyavuz2000' Alıntı:
Merhaba ben kısaca bir not düşmek istedim, Belki fikir açısından yardımı olur.

Öncelikle Bahsettiğiniz ön göğüs eski model defender lara da takilabilir diye düşünüyorum. (Takmayı Denemedik uygulanamamasından dolayı değil eskisine karar vermiş olmamızdan dolayı)

Bizim Ön göğüs ü (2007 model sonrası ile) değiştirmeyişimizin sebepleri şunlardı.

1. Öndeki Mandallı Havalandırma Kanalları (FLAP) Yeni modellerde yok. Yeri var ama kendi yok ;D , Yeni model göğsü takarsanız o mandallı hava kanallarını kapatmanız ve devre dışı bırakmanız gerekecektir. (Nedense ben o FLAP lı kısmı çok seviyorum. ;D )
2. Nekadar basit Okadar iyi Prensibi, ;), Ve Yeni göğsün içinde Klima da dahil bir çok ekipman var. Sorun çıkarsa söküp takmak bayağı bir problem olur diye düşündük.
3. Duygusal kısmını şahsen hiç düşünmedim, maliyeti kosununda bir fikrim yok. Ama işe başlarken kesin hedef olarak 2007 öncesi göğüs kararını vermiştik.

herşey bir yana,

peki bu 2007 sonrası olan kadran kısmının elektrik işleri nasıl olur ki bizim eski defenderlara? ???

devir sati, hız göstergesi, km sayacı filan...

göktu' Alıntı:
herşey bir yana,

peki bu 2007 sonrası olan kadran kısmının elektrik işleri nasıl olur ki bizim eski defenderlara? ???

devir sati, hız göstergesi, km sayacı filan...

Buradan devam edin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48913.320

bir başka uygulamada benden olsun aracıma kendim yaptım metal işleri öğretmeni olduğum için hiç zorlanmadım desem yeri var ama gerçekten sizlerde çok düşük maliyetlere yapabilir veya yaptırabilirsiniz...1 mm galvanizli sacdan yaptım ve üzerini suni deri ile kapladım düğmeleri yaklasık 100 tl civarına almıştım içleri aydınlatmalı parklara bağlanıyor saat termometre ve hidrometreyide 20 tl ye intertten almıştım elektrikçiyede bağlası için 100 tl verdim hatta dörtlüleri arka silecek düğmesini falanda oraya taşıdık..maliyetler bunlar gerisi benim işçiliğim birtek land meter in yeri biraz arkada kaldı onuda ilk fırsatta sağa alıcam ..buda benim çalışmam el emeğim..gerçi aracım bu arada satılık gerekli yerlere ilanı verdim malum sitelerde mevcut

SAM_2116.jpg

SAM_2123.jpg

Çok güzel olmuş. Üstteki pod biraz daha ufak olsaydı, hem eğim ölçere daha fazla yer kalır hem de daha şık görünürdü diye düşünüyorum.

Arkadaşlar Balıkesirde [SIZE=x-small]NATUAJEEP Ahmet UYANIK diye ustam geçen yaptığı ön göüsün resimlerini eklemek isterim cok güzel bi işçilik çıkardı bene memnun kaldım şahsen.[/SIZE]

DSC07311.JPG

DSC07313.JPG

DSC07314.JPG

fiyat nedir acaba ? alanyadaki ustanın yaptığı tarz bi göğüs uygulaması yapabilir mi ustanız acaba ?

Alanyadaki usta nasıl bi çalışma yaptı bilmiyorum ama bu parça http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml sayfada yer alan parçanın direk kalıbından imal edildi hata ondan daha sağlam,ben ingiltereden getirecektim sağolsun ustam ben yapıyorum dedi ingiltereden getiriş maliyeti 300 tl buluyodu oda bi dünya risk gümrükte takılma sorunları,fiyat konusuna gelince birebir usta ile görüşmende fayda var.

Bilginden aldım dersin tel 0545 539 14 14 Ahmet UYANIK

picadorblue' Alıntı:
Alanyadaki usta nasıl bi çalışma yaptı bilmiyorum ama bu parça http://www.mudstuff.co.uk/MUD_defender_console.shtml sayfada yer alan parçanın direk kalıbından imal edildi hata ondan daha sağlam,ben ingiltereden getirecektim sağolsun ustam ben yapıyorum dedi ingiltereden getiriş maliyeti 300 tl buluyodu oda bi dünya risk gümrükte takılma sorunları,fiyat konusuna gelince birebir usta ile görüşmende fayda var.

Bilginden aldım dersin tel 0545 539 14 14 Ahmet UYANIK

Bilgin abi güle güle kullan, üst tarafını da halledecek ön göğüsün usta. Uğrayamadım yanına birkaç gündür. Bitirmiştir belkide. Takılı halini de koyarsan süper olur. Kolaylıklar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri