Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 104,237

Etiketler

Ynt: Defender Ön Konsol

veteran' Alıntı:
yani eski derken, şu 2010 evveli olan konsol fena değil aslında ki?
2007 ye kadar bildiğim kadarıyla o konsol,

en eski konsol şu

7712d1226317145-help-defender-dash-mounted-stereo-facia-im-stuck-23963.jpg

bir sonraki 2007 ye kadar olan ise şu

arabalandroverdefender1.jpg

ikisinin arasındaki fark sanırım ortadaki teyp ve kumanda hariç şu parça

410393757_o.jpg

Bu parçayı da şurada satıyorlar
http://global.ebay.com/Land_Rover_Defender_Td5_Dash_Stowage_Shelf_FAB012870PMA/360304995397/item

163 dolar fiyatı, ortaya mudstuff'ın konsollarının gri olanından alıp çok daha güzel bi kombinasyon yapılabilir aslında, çok da ucuza gelir.

bayram oncesı sıparıs verdıgım parcalar 9 gunluk tatıl sebebıyle yenı elıme ulastı mudstuff dan toplamda 7 swıtch +1 dörtlu dugmesı bunların kasaları arka konnektorlerı jaklar ve lr logosu toplamda 77 pound + 8.50 kargo toplamda 85 pound a mal oldu daha once de bunların sembollerınıde getırttıgım ıcın hıcbır eksık kalmadı..teyıp , telsız ve led gostergelerde tamam ancak bayramda motorumda sorun cıktıgı ve komple elden gecmesı gerektıgı ıcın yıne konsol yapımı ertelendı :( kumbaraya atmaya devaam edıyoruz :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

IMG_2989.jpg

IMG_2993.jpg

IMG_2994.jpg

berk' Alıntı:
bayram oncesı sıparıs verdıgım parcalar 9 gunluk tatıl sebebıyle yenı elıme ulastı mudstuff dan toplamda 7 swıtch +1 dörtlu dugmesı bunların kasaları arka konnektorlerı jaklar ve lr logosu toplamda 77 pound + 8.50 kargo toplamda 85 pound a mal oldu daha once de bunların sembollerınıde getırttıgım ıcın hıcbır eksık kalmadı.

Berk Bey ;

Öncelikle hayırlı olsun..Güle güle kullanın..Tüm bu aldıklarınız direkt adresinize mi geldi ? Hangi kargo servisi ile yolluyorlar ? Ödemeyi PayPal aracılığı ile mi yaptınız ?

Saygılar

Cenk

veteran' Alıntı:
hayırlı uğurlu olsun şimdiden:smiley:

tesekkur ederım hersey tamamda daha buyuk bı sorunum oldugu ıcın oylece masamda bakıp bakıp ıc gecırıyorum :( 2-3 hafta ıcınde tahmınım monte ederız guzel olcak guzel :smiley:

nordic1903' Alıntı:
Berk Bey ;

Öncelikle hayırlı olsun..Güle güle kullanın..Tüm bu aldıklarınız direkt adresinize mi geldi ? Hangi kargo servisi ile yolluyorlar ? Ödemeyi PayPal aracılığı ile mi yaptınız ?

Saygılar

Cenk

selamlar cenk bey tesekkurler darısı hepımızın basına :smiley:

netten aldıgım herseyı pay-pal ıle oduyorum cok guvenlı bır sıstem mudstuff da bu yolu kullanıyor, ben genellıkle defender ıcın parca alcaksam satıcı merkezı olarak ıngıltereyı tercıh edıyorum ( usa da da parca satan web de satıcılar var ) kargo olarak soyle bısey var eger gumruge takılacagını dusundugum bır parca getırceksem dhl yada tnt gıbı fırmaları kullanıyorum cunku bunların paketlerı genelde dırek gecıyor ama daha cok dugme led lambalar kapaklar vs ıcın ınglızlerın royal maılı yanı bızım ptt mızı kullanıyorum tabıkı adamların royal maılı bızım ptt gıbı calısmıyor gayet hızlılar eger arada tatıl vs olmazssa tr ye 5-6 gun ıcınde ulasıyo gerısı tabıkı burdakı ptt ye kalıyo burdakı sorunuda soyle cozdum ptt ye gelen kargolar sınıflandırılıyor benım adresıme gelcek olan paketın geldıgı ptt subesıne gıttım ve bu ıslerle uğrasan memurla tanısıp bıkac paketım geldıgınde adama 1kg tatlı goturup ıyce gonlunu aldıktan sonra :smiley: ısım oldukca rahatladı ve en cok ebay.co.uk ı kullanıyorum..

ancak cok ınce bır nokta var eger sız sahıs olarak bır malı yurtdısından getırtmenız halınde paketınız dıreeek gumruge takılıyor.. !! ve araya bırsuru adam gırıyor yok gumrukculer yok kargocular antrepocular vs vs ugrasmaya degmez kocaman bır polybrush kıtım halkalı gumrugunde takılı kaldı yapılcak masrafları ogrenınce almadım bıle :( oyuzden satıcıya ucak yolunu tercıh ettıgınız sıddetle belırtın..

kolay gelsın..

nordic1903' Alıntı:
Teşekkür ederim Berk Bey ..Benim de kafama takılan nokta şahıs olarak getirtmedeki zorluklardı..Özellikle tatlı ( ! ) kısımları okuyunca daha bir aydınlandım ;D ;D

Saygılar

Cenk

ben cok fazla ebayı kullanıyorum ve artık ızmıttekı gumruktekı ve ptt dekı ılgılılerın hepsını tanıyorum sadece defender parcası getırtmıyorum hong hong dan north face ler usa dan snowboard ayakkabıları daha bırsuru özellıklı spesıfık doga sporları malzemelerını artık kolay kolay tr den almıyorum dırek arastırıyorum ve getırtıyorum cok daha ucuza gelıyor ve cok da keyıflı burda 500 lıra olan montu 100$ a getırmenın keyfını hıcbıseye degısmem gumruktekılerede ole ınce seyler yapınca cok rahat oluyosunuz önemlı olan nası yaklascagınız adamlara ;)
bunun tıcaretını yapmadıgınızı ıspat etmelısınız yoksa gumruktekıler 3 arkadasımla aldıgımız snowboard gozluklerıne el koyup benı cagırdıklarında adamlar aynı markayı tr dekı web sıtelerınde arayıp fıyatını belırlıyolar allahtan burdakıler ıyı acıkladık sen olsan burdanmı alırsın tr denmı dedıgımızde haklısınız alın paketınızı demıslerdı sonuc olarak bunlarla ıyı gecının butun paketlerınız evınıze kadar teslım edıyolar ;) cok basıt sımdıye kadar da hıc hayal kırıklıgı yaratcak malzeme gelmedı yabanclar cok daha durust bızımkılerden kolay gelsın

nordic1903' Alıntı:
Teşekkür ederim Berk Bey ..Benim de kafama takılan nokta şahıs olarak getirtmedeki zorluklardı..Özellikle tatlı ( ! ) kısımları okuyunca daha bir aydınlandım ;D ;D

Saygılar

Cenk

cenk selam

old man emu direksiyon amortunu aldım ben şahıs olarak, sıkıntısız geldi devon4x4 den... yani toplam fiyat çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı çıkmaz gibime geliyor...

veteran' Alıntı:
cenk selam

old man emu direksiyon amortunu aldım ben şahıs olarak, sıkıntısız geldi devon4x4 den... yani toplam fiyat çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı çıkmaz gibime geliyor...

devon benımde sıklıkla takıp ettıgım bır sıte bu bılgı ıyı oldu ;)

discovery-V8' Alıntı:
Kardeş dost acı söyler fiyat çok yüksek, 2004-2007 arası orjinal defender ön konsolu düğmeleriyle bereber neredeyse bu fiyat. Detaylı foto yok ama çekerim, fotolardaki kosolun üzerindeki pod 35 lira ABS plastik, göğüs komple düğmesine çakmağına kadar herşeyi var 600-650 lira gibi bişey ki onlarda orjinal ve ABS den imal edilmiş.

ic.jpg

slm lar defender sizin mi acaba...içi koltukları olsun göğüsü olsun cok güsel olmuş bende yeni defender sahibi oluyorumda o yuzden arastırıyorum saygılar...

nordic1903' Alıntı:
Sn NVR01 ;

Bu araç yanılmıyorsam sitemiz moderatörlerinden Yavuz Bey'in ( Discovery V8 ) Siyah olan 87 Defender'ın iç kısmı..

Saygılar

Cenk

cevap için teşekkürler bu komple göğüsün maliyeti hakkında bilgisi olan arkadaşalr yardımcı olursanız sevinirim komple göstergeler düğmeler elektrk tesisatı dahil...saygılar

Merhaba;

Yurt Dışından ürün getirmenin belli bir sınrı yok mu? Yani benim bildiğim kadarıyla 99 euro sınırı var. Bunu geçtiğiniz zaman tüm o bahsedilen gümrükçü aracı vs karmaşası ve masrafı türüyor. Özel kargolarla getirtmek söz konusu olunca her hangi bir sınır kalmıyor mu yani? Bende yurt dışından sık sık illüzyon malzemesi vs getirtiyorum genelde 15-20 dolarlık parçalar olduğu için sorun olmuyor. ama daha önceki bir toplu alışverişimde(2000 Tl Kadardı) bayağ birsürünmüştüm malımı kurtara bilmek için? Eğer dediğiniz gibiyse bu ön konsolları ebayden almak mantıklı. ancak Orada okuduğum kadarıylada bu parçaların Defenderlara ön konsolda değişiklik yapılmadığı sürece uyum sağlayamayacağı belirtiliyor? Acaba deneyen var mı? :D

SAYGILARIMLA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri