wanted
gezki kendini bulup kendin olasın
Ynt: Defender Ön Konsol
güzel fikirler çıkıyor takip diyelim o zaman
güzel fikirler çıkıyor takip diyelim o zaman
yani eski derken, şu 2010 evveli olan konsol fena değil aslında ki?ProntoBasso' Alıntı:ahahah
Zaten o kadar para artarsa bi tane daha def alırım o parayla.
Tamam bulaşmıyorum, varmı eski konsol gibisi yau.
2007 ye kadar bildiğim kadarıyla o konsol,veteran' Alıntı:yani eski derken, şu 2010 evveli olan konsol fena değil aslında ki?
berk' Alıntı:bayram oncesı sıparıs verdıgım parcalar 9 gunluk tatıl sebebıyle yenı elıme ulastı mudstuff dan toplamda 7 swıtch +1 dörtlu dugmesı bunların kasaları arka konnektorlerı jaklar ve lr logosu toplamda 77 pound + 8.50 kargo toplamda 85 pound a mal oldu daha once de bunların sembollerınıde getırttıgım ıcın hıcbır eksık kalmadı.
veteran' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun şimdiden
nordic1903' Alıntı:Berk Bey ;
Öncelikle hayırlı olsun..Güle güle kullanın..Tüm bu aldıklarınız direkt adresinize mi geldi ? Hangi kargo servisi ile yolluyorlar ? Ödemeyi PayPal aracılığı ile mi yaptınız ?
Saygılar
Cenk
nordic1903' Alıntı:Teşekkür ederim Berk Bey ..Benim de kafama takılan nokta şahıs olarak getirtmedeki zorluklardı..Özellikle tatlı ( ! ) kısımları okuyunca daha bir aydınlandım ;D ;D
Saygılar
Cenk
nordic1903' Alıntı:Teşekkür ederim Berk Bey ..Benim de kafama takılan nokta şahıs olarak getirtmedeki zorluklardı..Özellikle tatlı ( ! ) kısımları okuyunca daha bir aydınlandım ;D ;D
Saygılar
Cenk
veteran' Alıntı:cenk selam
old man emu direksiyon amortunu aldım ben şahıs olarak, sıkıntısız geldi devon4x4 den... yani toplam fiyat çok fazla olmadıktan sonra sıkıntı çıkmaz gibime geliyor...
discovery-V8' Alıntı:Kardeş dost acı söyler fiyat çok yüksek, 2004-2007 arası orjinal defender ön konsolu düğmeleriyle bereber neredeyse bu fiyat. Detaylı foto yok ama çekerim, fotolardaki kosolun üzerindeki pod 35 lira ABS plastik, göğüs komple düğmesine çakmağına kadar herşeyi var 600-650 lira gibi bişey ki onlarda orjinal ve ABS den imal edilmiş.
nordic1903' Alıntı:Sn NVR01 ;
Bu araç yanılmıyorsam sitemiz moderatörlerinden Yavuz Bey'in ( Discovery V8 ) Siyah olan 87 Defender'ın iç kısmı..
Saygılar
Cenk