Defender Ön Konsol

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 262
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 110,899
Ynt: Defender Ön Konsol

Arlkadaşlar , Altuğ beyden defenderim için Dash board istemiştim i sağ olsun benim için bir adet üretip gönderdi , bu gün Trabzon MNG kargo değirmendere şubesinden teslim aldım. Gayet güzel bir ürün ,Altuğ bey sağolsun yurt dışıyla mukayese dahi edilemeyecek bir rakama yolladı , ihtiyacı olana tavsiye ederim ,yurt dışına gereksiz yere kaynak transferi yapmayalım. Monte ettikten sonra resimleri yayınlayacağım.

Etiketler

Bu konudan uzak kalmışım. Fotoğrafları bekliyorum. İyi günlerde kullanın şimdiden. Kolaylıklar...

dash'a bir adet Aselsan 4822 ( amatör frekanslar yüklü+ruhsatlı) , bir adet radyocd çalar , bir adet zaman saati ( o da geldi resmini yayınlıyorum) , çakmak , arka cam silme ve yıkama anahtarı , ampermetre gibi bir sürü ekipman takılacağı için biraz zaman alacak ...

Kolaylıklar şimdiden...

Herkese çok teşekkürler . Altuğ bey Dash yollayalı epey oldu ancak bizim Nevzat ustanın eli ağır biraz , yerine alıştırma işi tamam , sol taraftaki yuva ampermetre için sağ taraftaki ise zaman saati için . Anahtar sorununu çözemedim henüz ...

dron' Alıntı:

bu remi nereden buldunuz fiyatı kaçliradır şili de olsa getirtirim hemde kalıp olarak kullanırız

yukarıdaki parçada fena sayılmaz buda olsa olur

nkurtkaya' Alıntı:
Yukarıda 1. resimdeki konsol komple ön göğüs ile beraber Huma oto'da satılıyor.

fiyatıı hakkında bilginiz var mı peki?

dron' Alıntı:

bu remi nereden buldunuz fiyatı kaçliradır şili de olsa getirtirim hemde kalıp olarak kullanırız

yukarıdaki parçada fena sayılmaz buda olsa olur

nkurtkaya' Alıntı:
Yukarıda 1. resimdeki konsol komple ön göğüs ile beraber Huma oto'da satılıyor.
fiyatı hakkında bilginiz var mı peki?

Adresi veriyorum yalnız dikkat stok kodları sağdan direksion içindir .
http://www.reedx.net/landrover/mods/2002dash/part2/index.htm

ndogru' Alıntı:
Adresi veriyorum yalnız dikkat stok kodları sağdan direksion içindir .
http://www.reedx.net/landrover/mods/2002dash/part2/index.htm
çok teşekkürler

fakat soldan direksyon için nasıl bir çözüm lazım?
özellikle 1 nolu parça için?

Bu da Bursadan bir arkadaş torpidoyu sac dan yaptırıp üzerine suni deri kaplatmış , geliştirilebilir gibi ...