KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arlkadaşlar , Altuğ beyden defenderim için Dash board istemiştim i sağ olsun benim için bir adet üretip gönderdi , bu gün Trabzon MNG kargo değirmendere şubesinden teslim aldım. Gayet güzel bir ürün ,Altuğ bey sağolsun yurt dışıyla mukayese dahi edilemeyecek bir rakama yolladı , ihtiyacı olana tavsiye ederim ,yurt dışına gereksiz yere kaynak transferi yapmayalım. Monte ettikten sonra resimleri yayınlayacağım.
Arlkadaşlar , Altuğ beyden defenderim için Dash board istemiştim i sağ olsun benim için bir adet üretip gönderdi , bu gün Trabzon MNG kargo değirmendere şubesinden teslim aldım. Gayet güzel bir ürün ,Altuğ bey sağolsun yurt dışıyla mukayese dahi edilemeyecek bir rakama yolladı , ihtiyacı olana tavsiye ederim ,yurt dışına gereksiz yere kaynak transferi yapmayalım. Monte ettikten sonra resimleri yayınlayacağım.
dash'a bir adet Aselsan 4822 ( amatör frekanslar yüklü+ruhsatlı) , bir adet radyocd çalar , bir adet zaman saati ( o da geldi resmini yayınlıyorum) , çakmak , arka cam silme ve yıkama anahtarı , ampermetre gibi bir sürü ekipman takılacağı için biraz zaman alacak ...
dash'a bir adet Aselsan 4822 ( amatör frekanslar yüklü+ruhsatlı) , bir adet radyocd çalar , bir adet zaman saati ( o da geldi resmini yayınlıyorum) , çakmak , arka cam silme ve yıkama , ampermetre gibi bir sürü ekipman takılacağı için biraz zaman alacak ...
Herkese çok teşekkürler . Altuğ bey Dash yollayalı epey oldu ancak bizim Nevzat ustanın eli ağır biraz , yerine alıştırma işi tamam , sol taraftaki yuva ampermetre için sağ taraftaki ise zaman saati için . Anahtar sorununu çözemedim henüz ...