Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,082

Etiketler
Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

sword7' Alıntı:
Sağolasın abi çok güzel oldu gerçekten. şimdi sıra parlak siyahta :smiley:

Aman umut abi parlak siyahdan kaç derim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2013tr-de-tek-en-dolusu-defender-110-2.5-td-3-sira-koltuk-hazir-121765213/detay

link vermek yasak mıydı bilmiyorum ama buyur 2013 model..seninlede konuşmuştuk bizde bi siyah var gri orjinal panjur aldık falan diye şu patlak göz panjurlardan..bu kadar dalgalanma olamaz berbat duruyor..parlaktan kaç derim ben

Not: Tabi yorumların hepsini okumadan yanıt yazarsam böyle olur , mat siyahta karar verilmiş ztaen :p :smiley:

onat' Alıntı:
Aman umut abi parlak siyahdan kaç derim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-2013tr-de-tek-en-dolusu-defender-110-2.5-td-3-sira-koltuk-hazir-121765213/detay

link vermek yasak mıydı bilmiyorum ama buyur 2013 model..seninlede konuşmuştuk bizde bi siyah var gri orjinal panjur aldık falan diye şu patlak göz panjurlardan..bu kadar dalgalanma olamaz berbat duruyor..parlaktan kaç derim ben

Not: Tabi yorumların hepsini okumadan yanıt yazarsam böyle olur , mat siyahta karar verilmiş ztaen :p :smiley:

Teşekkür ederim kardeşim görseller ve tavsiyelerin için :smiley:

Bu arada araç çok seksi duruyor :smiley: Güle güle kullan, tabanı düz bassın.

Dodikler harbi saglammis buarada yandan clio girdi dodige ufak bi catlak disnda birsey yok :smiley:

onat' Alıntı:
Dodikler harbi saglammis buarada yandan clio girdi dodige ufak bi catlak disnda birsey yok :smiley:

Geçmiş olsun kardeşim. Plastik olsaydı yanmıştın. Malzemeden kaçmıyoruz kardeşim, tamir edemezsen yolla hallederiz :smiley:

Sıkıntı yok abi içindeki polyesteri gözüküyo çok hafiften bi siyah boya atarım oraya devam ederim belli olmuyo zaten :smiley: bi takım daha sipariş edicem sizden yakın zamanda inşallah bi v8 bulalımda :smiley:

onat' Alıntı:
Sıkıntı yok abi içindeki polyesteri gözüküyo çok hafiften bi siyah boya atarım oraya devam ederim belli olmuyo zaten :smiley: bi takım daha sipariş edicem sizden yakın zamanda inşallah bi v8 bulalımda :smiley:

Kaşıntı büyük desene :smiley: Hayırlısı olsun şimdiden.

mat boya ne oldu? siz nerde satıyorsunuz bu dodik kaput vs takımı?birde güncel foto ve fiyat bilgisi alalım,yeni def sahibi olanlar için rica etsek :smiley:

Merhabalar
1)Bir takım kbx tip ön panjur,
2)Bir takım ön çamurluk üstü hava girişi, bir adet puma kaput kabartma,
3)Bir adet defender ön göğüs düğme ve teyp yeri

Bu ürünlerin fiyatları nedir acaba.Diğer ürünler aracımda mevcut olduğu için almak istemiyorum. Ayrıca mat siyah renkte boyalı şekilde alabilirmiyiz.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri