Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sword7 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,083
Ynt: Defender Makyaj Kiti! Natua Jeep'ten...

sword7' Alıntı:
Sebep? Mat mı yapayım?
Parlak siyah dalgasız zemin ister, defenderin kaporta malum aluminyum, komple yeni bile olsa tüm parçalar genleşmeden dolayı dalga olacaktır, parlak siyahta eskilerin dediği gibi it gezmiş yonca tarlası gibi durur.
Sorun kaportanın düz hatlarından kaynaklı aslında, kavisli hatlar dalgayı vs. göstermez çekice kolay gelir, örnek vw kaplumbağalar hepsi jilet gibi durur.
Parlak siyah çok iddialı.Başarılı olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Etiketler

Kesinlikle Yavuz Beye katiliyoum.Keza birtane gormustum cok kotu duruyordu.Acik renkler parlakligi kurtarir belki ama renk koyulastikca rahatsiz edici durumlar ortaya cikacaktir.Belki ilk etapta arac cok hos duracak ama zamanla o cazibesi kaybolacaktir.illa parlak olacaksa ben aluminyum rengi derim mat bile olsa dogasinda bir parlaklik var.:smiley:Bu ara bende renk icin karar verme asamasinda oldugumdan surekli resim bakiyorum.Antrasit ile aluminyum arasinda kaldim.Ama ikiside mat.Acaba cift renk yapip ikisinide mi kullansak.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Parlak siyah dalgasız zemin ister, defenderin kaporta malum aluminyum, komple yeni bile olsa tüm parçalar genleşmeden dolayı dalga olacaktır, parlak siyahta eskilerin dediği gibi it gezmiş yonca tarlası gibi durur.
Sorun kaportanın düz hatlarından kaynaklı aslında, kavisli hatlar dalgayı vs. göstermez çekice kolay gelir, örnek vw kaplumbağalar hepsi jilet gibi durur.
Parlak siyah çok iddialı.Başarılı olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Kaporta ve boya zemini şuan on numara bir tane dalga yok. Yinede son yoklamalar yapılacak. Sonradan dalgalanır mı ki?

umut bencede parlak sıyah bozar mat sıyah muthıs olmus parlak renk çakma durur sırıtır

diğer boyadığı arabalarda dalgalanma olmadı da kıllandım ben şimdi ya? Berk'in dediği gibi mat mı yapsam ki? ::smiley:

must' Alıntı:
Elbirligiyle kafa celinir :smiley:

;D ;D ;D Bugün içi boyandı, Cuma günü komple mat siyah. Ford'un panter siyahı yapıyoruz :smiley:

matte-black-ford-focus-rs500.jpg

yarın boyadayız :smiley: yapım aşamasını gösteren yeni bir konu açacağım buradan paylaşırım.

must' Alıntı:
Elbirligiyle kafa celinir :smiley:
Kafa çelmek yanlış deyim olur, yaşanmış hatalardan alınan derslerden ötürü başkasının hata yapmasını önlemeye çalışmak olarak açıklarsak daha doğru olur.

Haklisiniz Yavuz Bey.. Ben birazda olaya espri katabilir miyim diye bu sekilde yazmistim.Yoksa sizin tecrubelerinizin elbette onemi ve ciddiyeti tartisilamaz.Forumda hepimiz bu gibi tecrubelerden cok sey ogreniyoruz bunun icin size ayrica tesekkur ederim.

Mustafa GULER

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR