KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hala terbiyesisliğinize devam etip duruyorsunuz benden deyil bu forumdaki herkezden özür dileyin vede Defendere bok atmayı bırakın
bir araca veya markaya laf atacağınıza biraz araştırma yapında hangi araç dünyada nekadar üretilmiş üretilenlerin nekadar hala tirafikte hangi araç daha çok kaza yapmış hangi araç kaçdefa dünyayı dolaşmış sorunsuzca bunları araştırın ona göre konuşun
öyle ben bunu sevmedim kötüdür diyemezsiniz sizin sevmediğinizi başkalrı sevebilir
Bu arkadaş Defenderi güvenlik için aldığımızı sanıyor he deyin geçin yolda bazı binek araçlar 120 km hızla yanınızdan geçerken mustang kullanıyormuş hissene kapılır ya öyle bir şey işte
bu işin kedi'si var ciğeri var
Bu arkadaş Defenderi güvenlik için aldığımızı sanıyor he deyin geçin yolda bazı binek araçlar 120 km hızla yanınızdan geçerken mustang kullanıyormuş hissene kapılır ya öyle bir şey işte
bu işin kedi'si var ciğeri var
Özgür sen bir Defender'in varken ikinci Defender'i aldın dikkatet Allah korusun hayatın tehlikede ;D ;D ;D
Allaha çok şükür 1985 yılından beri kapımızdan hiç Defender eksik olmadı hatta şimdi 3 tane var imkan olursa enkısa zamanda 2 tane daha olacak herkardeşe birtane
Özgür sen bir Defender'in varken ikinci Defender'i aldın dikkatet Allah korusun hayatın tehlikede ;D ;D ;D
Allaha çok şükür 1985 yılından beri kapımızdan hiç Defender eksik olmadı hatta şimdi 3 tane var imkan olursa enkısa zamanda 2 tane daha olacak herkardeşe birtane
Bu tartışma da taraf olsa idim.
Yukarıda ki mesajınız için çoktan avukatıma talimat verirdim hakaret - tehdit suçlamaları ile suç duyurusunda bulunması için.
Lütfen biraz daha hoşgörü.
Bülent beyin Defender yüzünden canı yanmış.
Eleştrilerini yaparken kimseye hakaret etmediğini biliyorum. (Gözümden kaçan mesajı da olabilir tabii)
Lakin siz ne yapıyorsunuz.?
Yangına körük ile değil de Jet Yakıtı ile gidiyorsunuz.?
Böyle devam edin 3 kuruşluk arabalar için rencide edin birbirinizi.