Defender İçin Ucuz Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan foremost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,451

foremost

Zirve
Yer
adana
arkadaşlar defender aracıma yükselme yapmak istiyorum ancak sordum soruşturdum baya malıyetli geldi bana 1300 tl gibi daha uygun fiyata toplamada olsa yapabileceğim bir öneriniz varmı acaba fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler

Etiketler
Ynt: Defender İçin Ucuz Yükseltme Kiti

yürüyenle ilgili şeylerde ben şahsen uydurmasyon yöntemler değil de, belirli markaların belirli ürünlerine paraya kıyılıp alınması taraftarıyım...

Aslında haklısınız tabiki bende orjinal britpart kullanmak ısterim ancak 1300 tl gibi bir fiyat bunun yerine hidrolik direksiyon taktırmayı yeğlerim bunun için daha uygun varsa diye araştırıyorum yoksa olmasada olur ne yapalım

valla o zaman ben olsam yerinizde, hidrolik direksyonu takarım, beklerim yükseltme kiti içinde... maddi durum imkan verince de yükseltme kitini takarım. hatta aracı yeni aldıysanız zaten öncelikle aslında böyle kullandıktan sonra taksanız belki daha yerinde olur:smiley:

en azından benim izleyeceğim yol maddi manevi bu şrkilde olacak:D

aracım şu an toparlandı elektirik ve döşeme işlemleri devam ediyor 2 haftaya kadar bitmesi bekleniyor daha sonra bir konu başliği altında yanınlayacağım yapılan bütün işlemleri anlatacağım

Defender sahiplerinin yükseltme kitine ihtiyaç duymalarının sebebi sanırım zamanla vasfını kaybetmiş ve çökmüş yaylardan kaynaklanıyor ... Ben topladığım araçta bir adet yay değişerek sorunu giderdim. Araçta herhangi bir yükseltme kiti yok , orijinal yaylarıyla gayet yüksek ve dik duruyor . Ankaradan ön yayı sanırım 80 tl ye getirtmişmim yani bu iş 400 tl max. gibi bir rakama orijinal olarak çözülür sanırım ... Benim aracın resimleri Garage bölümünde "Defender Operasyonu Başladı "Trabzon'dan" başlığı ve
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43675.0
linkinden görülebilir ...

teşekkürler birde eski yaylarını ölçüp arasında farka bakmak lazım

tamam bora atmam gerçi değişip değişmeyeceğimde meçul gittiğimde bakacağım

tornacıda teflondan helezonların altına parça yapıtırın sorun çözülsün
birde helezonları ve amartisörleri canlı renklere boyayın
selamlar

Resim 024.jpg

Resim 025.jpg

kokteknik' Alıntı:
tornacıda teflondan helezonların altına parça yapıtırın sorun çözülsün
birde helezonları ve amartisörleri canlı renklere boyayın
selamlar
Sen yükseltirken üstündeki helezonları ölçmüşmüydün ? herbirini ayrı ayrı ölçüp orjinalleriyle kıyas yapmak iyi fikir verebilirdi..
birde yüksetmeden gelen bazı kasıntıları almak için huma da satılan caster burç kiti gerekiyor diye duymuştum ?
selamlar

ben tüm ölçümleri yaptım abi
ayrıca yüksetmek işi benim araç sağa doğru 2 cm eğik duruyordu onu düzeltmek içindi şimdi hem terazide hemde 6-7 cm yükseldi ayrıca fazla yükseltip arabayı zıpzpı topa çevirmedim

ucuz bir yükseltme yapacağınıza hiç yükseltmeyip standart binin bence daha iyi, defender denen araç zaten yükseltmeye ihtiyaç duymadan araziye girebilen nadir araçlardan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,787
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri