Defender Hakkında Yardım Lütfen.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Bjorn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,878
Ynt: Defender Hakkında Yardım Lütfen.

selamlar... biz neredeyse 1 sene aradık. Arama sürecimizi etkileyen bazı sebepler vardı çünkü ne aradığımızı biliyorduk. Mesela Derya'daki düz dizel deneyimimiz sayesinde Benzinli ile başlayalım dedik. Şimdi de 200Tdi a biniyoruz.

Size de şiddetle ve kesinlikle tavsiye ederim. Önce bir Defender a binin. Hepimiz gibi kıymet verdiğiniz aile büyüklerinizin ne yaşayacağını anlamak için arka koltuklarda 1-2 saat seyahat edin. Sonra zaten aksesuarı vs 3 ya da 4 ncü sıraya alacaksınız. ;D ;D

bu arada neredeyse hepimiz satılıklar da ki araçları az çok biliyoruzdur. Doğru yorumları alacağınıza ve size uygun bir Defender bulunacağına inanıyorum.

Ama önce siz ne istediğinize bir karar verin.

mrdnmz' Alıntı:
selamlar... biz neredeyse 1 sene aradık. Arama sürecimizi etkileyen bazı sebepler vardı çünkü ne aradığımızı biliyorduk. Mesela Derya'daki düz dizel deneyimimiz sayesinde Benzinli ile başlayalım dedik. Şimdi de 200Tdi a biniyoruz.

Size de şiddetle ve kesinlikle tavsiye ederim. Önce bir Defender a binin. Hepimiz gibi kıymet verdiğiniz aile büyüklerinizin ne yaşayacağını anlamak için arka koltuklarda 1-2 saat seyahat edin. Sonra zaten aksesuarı vs 3 ya da 4 ncü sıraya alacaksınız. ;D ;D

bu arada neredeyse hepimiz satılıklar da ki araçları az çok biliyoruzdur. Doğru yorumları alacağınıza ve size uygun bir Defender bulunacağına inanıyorum.

Ama önce siz ne istediğinize bir karar verin.

Çok Teşekkür Ederim degerli yorumunuz için. Okuduğum ve edindiğim bilgiler doğrultusunda bir küöük portre oluştu gibi kafamda.
Bende ilk etapda fiyat ve aksesuar bakimindan zengin olmasi sebebi ile Benzin li düsündüm fakat sonradan dizel e çevirmek motor değişimi felan fazlasiyla sancili süreçlermiş. bunun yerine az aksesuarli dizel çok hirpalanmamiş büyük kazasi olmayan hakkı hukuku ne ise onu isteyen bir araç arıyorum.
Şuanda 3 adet araç a bakiyorum

1)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-183797758/detay

2)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-arazi-canavari-172337047/detay

3)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-defender-svx-son-fiyat-140922620/detay

Sonuncu araç cok güzel duruyo ve diri gibi gözüküyo disco koltuklarda gayet temiz duruyo, fakat sadece görüntüden ibaret degil hersey ve ne kadar hak eder parasini bilemiyorum. Pazarlik yapi birakirmi birakmazmi

varmi bilginiz bu araçlar hakkında. Üstadlar.

Arkadaşım yanlış işler yapıyorsun .
1- Zaman ayırıp sana yardımcı olmak için tecrübelerimize dayanarak bir şeyler yazıyoruz , bunları hiç kaale almayıp adamı bir daha arıyorsun .
2- Adamın ismini soyadını açıkça yazarak , mahrem konuşmalarınızı paylaşıyorsun .
3- Sen bildiğini yapmaya devam ediyorsun ama yine de başka araçlar için görüş istiyorsun !
Sen gel zahmet etme , arkadaşları da hiç boş zahmete koyma , bildiğin gibi yap !

Bjorn' Alıntı:
1)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-183797758/detay

2)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-arazi-canavari-172337047/detay

3)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-defender-svx-son-fiyat-140922620/detay

3ncü araç ile bende görüştüm. Ancak o para düz dizele verilmez ne olursa olsun. Pazarlık vs yaparız demeyin ben yedim fırçasını :smiley: şu anda ne durumdadır bilemiyorum tabi.

1nci araç varken de 2nci araca bakılmaz :smiley: 2nci araç hallice kullanılmış gibi gözüküyor neticede.

Bu arada belki atladınız ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-11o-defender-196310757/detay

ben kendim için bakmış ve almaya yola çıkacakken tdi için vazgeçtiğim araçtır.

Bendeki bilgilere göre aracı Natua Jeep Ahmet Usta toplamış. Ahmet Usta ile de görüştüm onayladı motor/yürür için benden çıktığında sıfırlandı dedi. Kaporta vs de aynı şekilde.

Sahibi ile de görüştüğümde sadece muayenesi yapılacak dedi. Siz ayrıca kendiniz de pazarlığınızı yaparsınız.

Kendilerini tanımam etmem ancak geçmişi (yapıldığı an itibari ile) belli ve anlatılanlara göre de birbirini tutan bir hikayesi var aracın. Bence görüşün. Netice itibari ile ben almaya gidecektim. ve ilk ilan fiyatı da 28.000TL idi.

ndogru' Alıntı:
Arkadaşım yanlış işler yapıyorsun .
1- Zaman ayırıp sana yardımcı olmak için tecrübelerimize dayanarak bir şeyler yazıyoruz , bunları hiç kaale almayıp adamı bir daha arıyorsun .
2- Adamın ismini soyadını açıkça yazarak , mahrem konuşmalarınızı paylaşıyorsun .
3- Sen bildiğini yapmaya devam ediyorsun ama yine de başka araçlar için görüş istiyorsun !
Sen gel zahmet etme , arkadaşları da hiç boş zahmete koyma , bildiğin gibi yap !
Öz eleştiriniz içinde teşekkür ederim ve sizin " Plakası çıkartılmamış bir araç almayın, hiç plaka çıkartamamak da ihtimaller arasındadır bunu unutmayın !
İlanla yaptıklarım diye anlatılanlar 25 bin civarında bir masrafla yapılabilecek şeyler !" uyariniz üzerine vazgectim ben bu araçtan. Yalnız bukadar dozunu sert tutmak ve tabiri caizse ezmeyi gerektiricek bir durum söz konusu oldugunu sanmiyorum fakat yinede tesekkür ediyorum hakkınız olan konular olabilir fakat ben yinede cevap vermek istiyorum.
Benim herhangi bir kötümser yana çekilicek bir amaçla bu konusmayı yayinlamadim. Olan biten i en dogru en gerçekci en çiplak halde olmasi gerektigi gibi sizlerin görüsüne sundum cunki benden sonrada bakabilicek olan arkadaslar olabilir veyahut daha farkli bir durum sözkonusu olabilir babinda paylasma geregi duydum. Maddeleri ele alirsak.

1 - Sizler sayesinde edindigim bilgileri hicbirşekilde gözardi etmiyorum, edersem basima gelecekleri tahmin edbiliyorum. Telefonda herhangi bir görüşme araşma vesaire olmadı, Sadece Sahibinden üzerinden mesajlaşıldı 13 Aralık 31 Aralık ve son mesaj 1 şubat tarihinde gelmiştir.
2- Burda sanirim yanlış anladınız Mahrem olan herhangi birşey yok. Malum ilan in malum sitede linkine girince isim soy isim numara ve iletisim bilgileri zaten çıkıyor. Mahremiyet bunun neresindedir acaba ?
3- Durumu yanlış anlamaniza veriyorum ve empati yapmasini da biliyorum. haklılık payın olabilir Kendi anlayış biçimine bakarsak. Kendi basina buyruk, Bilgi kirliligi yaratan, İyi veyahut Kötü öneri elestiri ve uyarıları herzaman her daim göz önünde bulundurup dikkate almış biriyim. son söylediğinizede malesef katılmak istemiyorum. Size tekrardan teşekkür ediyorum.
"Murat Uzun un söylediği gibi"
Sürç-i lisan ettiysem af ola.

mrdnmz' Alıntı:
3ncü araç ile bende görüştüm. Ancak o para düz dizele verilmez ne olursa olsun. Pazarlık vs yaparız demeyin ben yedim fırçasını :smiley: şu anda ne durumdadır bilemiyorum tabi.

1nci araç varken de 2nci araca bakılmaz :smiley: 2nci araç hallice kullanılmış gibi gözüküyor neticede.

Bu arada belki atladınız ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-satilik-11o-defender-196310757/detay

ben kendim için bakmış ve almaya yola çıkacakken tdi için vazgeçtiğim araçtır.

Bendeki bilgilere göre aracı Natua Jeep Ahmet Usta toplamış. Ahmet Usta ile de görüştüm onayladı motor/yürür için benden çıktığında sıfırlandı dedi. Kaporta vs de aynı şekilde.

Sahibi ile de görüştüğümde sadece muayenesi yapılacak dedi. Siz ayrıca kendiniz de pazarlığınızı yaparsınız.

Kendilerini tanımam etmem ancak geçmişi (yapıldığı an itibari ile) belli ve anlatılanlara göre de birbirini tutan bir hikayesi var aracın. Bence görüşün. Netice itibari ile ben almaya gidecektim. ve ilk ilan fiyatı da 28.000TL idi.

Emre bey ilginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Şu anda şaşkınlık içersindeyim ben bütün diesel araçları tek tek bakmış incelemiş zannediyordum kendimi. Bu aracın ilanını ilk kez sizin sayenizde görüyorum. Söyledikleriniz dogrultusunda ve aracın görüntüsü itibari ile bizimde hoşumuza gitti. Sofradaydik annem ve 2 kardesim ile birlikte. Hatta bir kardesimde balikesirde okudugu icin bi ayrıda sevindik araci gidip görme sansim olabilir. Ciddi ciddi düsünebilirim.
Acaba oralarda araci beraber bakip inceleyebilicegimiz veyahut götürüp gösterebilicegimiz bir usta kolay bulabilirmiyiz acaba ?

mrdnmz' Alıntı:
Bildiğim kadarı ile bandırma da usta yok. Edremit ya da Bursa ya gidebilirsin.

Ev dekilere çok selam. :smiley:

A.s Emre üstad. Bizdende sana selam olsun.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,903
Kayıtlı Üye Sayımız
166,703
Kaydolan Son Üyemiz
Topwebpartners1

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR