DEFENDER DERBRİAJ ÜST MERKEZİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,775
Ynt: DEFENDER DERBRİAJ ÜST MERKEZİ

merhabalar .aynı sorunu bende yaşadım üst merkezi bir yıl önce lucas marka yenisi ile değiştirdim bir yıldır sorunsuz kullanıyorum . tamir takımı ile verim alınabileceğini düşünmüyorum zaten okadar uğraşıp merkez söküldükden sonra sadece tamir takımı değişerek risk almak bana pek mantıklı gelmiyor.

Etiketler

Pedalım gıcırdamaya başladı, ne kadar wd40 a boğsamda banamısın demedi. Gıcırt gıcırt yapması deli ediyor beni. Sebebi nedir bu işin ?

sword7' Alıntı:
Pedalım gıcırdamaya başladı, ne kadar wd40 a boğsamda banamısın demedi. Gıcırt gıcırt yapması deli ediyor beni. Sebebi nedir bu işin ?

Birkaç güne kalmaz kilitleneceğim . iyisimi bir an önce beni değiştirde sana sıkıntı olmasın demek istiyor . :smiley: :smiley: :smiley:

SERİ 3 109' Alıntı:
Birkaç güne kalmaz kilitleneceğim . iyisimi bir an önce beni değiştirde sana sıkıntı olmasın demek istiyor . :smiley: :smiley: :smiley:

Komple üst merkezi mi değiştiricez pedalı mı :smiley:

Selam arkadaşlar üst merkezde kaçak vardı değiştirdim şuan kaçak yok fakat kaput içi ısınınca debriyaj tam açılmıyor fiteslere zor geçiyor idrolik ısınınca yarım pedal gibi çalışıyor bilgisi olan arkadaş varmı

özgür.yörüker' Alıntı:
Selam arkadaşlar üst merkezde kaçak vardı değiştirdim şuan kaçak yok fakat kaput içi ısınınca debriyaj tam açılmıyor fiteslere zor geçiyor idrolik ısınınca yarım pedal gibi çalışıyor bilgisi olan arkadaş varmı

havayapmış olabilir.

Özhan bey ısınınca genişleyen hava pedalı iyice düşürüyordur dedim havasını almaya çalıştım fakat hava alma vidası altta kalıyor normalde üstte olması gerekmezmi

Özgür Bey atl merkezden pompalanarak havası alınıyor üst mekeze bir miktar hidrolik gelinceye kadar diye biliyorum tam olarak bilen ustalarımız vardır.

Merhaba,
Bende 92 benzinli defender var toplayalı 2 sene oldu topladıktan sonra lpg fazla yaktığı için kafayı brc kafayla değiştim şu anda gayet makul oldu.Birde debriyaj üst merkezi kaçırmaya başlamıştı topladıkdan bir kaç ay sonra,çorluda olduğumdan ustama sipariş vereyimmi istanbula dedim bir bakalım doçlarınki uyar dedi ve dediği gibi doçun üst merkezi nerdeyse aynıydı takdık.
Şimdi nerdeyse 2 senedir kullanıyorum ve kaçak yok.

dalyan' Alıntı:
Merhaba,
Bende 92 benzinli defender var toplayalı 2 sene oldu topladıktan sonra lpg fazla yaktığı için kafayı brc kafayla değiştim şu anda gayet makul oldu.Birde debriyaj üst merkezi kaçırmaya başlamıştı topladıkdan bir kaç ay sonra,çorluda olduğumdan ustama sipariş vereyimmi istanbula dedim bir bakalım doçlarınki uyar dedi ve dediği gibi doçun üst merkezi nerdeyse aynıydı takdık.
Şimdi nerdeyse 2 senedir kullanıyorum ve kaçak yok.

Bu güzel haber. Debriyaj sertliği ne durumda peki?

Arkadaşlar sorun çözüldü üst kapağı söktüm pedalın yükseklik ve strok ayarının yapıldığı somun gevşemiş ayarlayınca süper oldu
Birde bu kacak olayı ile alakası olurmu bilemiyorum merkez milinin tek tarafında somun vardı çift somun olması milde kasıntılar yapıyor olabilir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR