Hayırlı olsun. Eeee bu durumda biz de 2 yıl beklicez mi şimdi.
Hayırlı Uğurlu olsun Haluk Bey,İlk mesajı 21 Aralık 2014'te yazmışım. Tam iki sene sonra, 28.12.2016'da almak nasip oldu. 1987 model, 110'luk, 5 kapı, atmosferik (nam-ı diğer düz) dizel. İnşallah ailecek iyi günlerde, kazasız-belasız-dertsiz-tasasız kullanmak nasip olur. Alma niyeti olan herkesin bir an önce gönlündeki araca sahip olmasını dilerim.
Bu arada, bizim Halkalı/ Atakent civarında bir iki Defender görüyorum dolaşan. Forumdalar ise bu arkadaşlar; tanışmak, fikirlerinden faydalanmak isterim.
Usta olarak muhtemelen Bahçeşehir'deki Ayhan Usta'ya (tanıştım) götüreceğim aracı. Sefaköy'deki Roy Usta da (henüz tanışmadım) tavsiye edildi.
Eski sahibi frenlere (el freni dahil) bir baktırmamı tavsiye etti. Onun dışında bir de lastik ihtiyacımız var.
Ekstra olarak, hidrolik direksiyon ve şnorkel var. Trafik sigortası vb. derken bayağı bir para harcadık. En az bir sene donanıma para yok )
Umarım pahalı bir arıza ile karşılaşmayız.
Çok teşekkürler. Benim de işyerim Bahçeşehir'e çok yakın. Müsait bir zamanınızda tanışmak isterim. Değerli tecrübelerinizden faydalanırım.Hayırlı Uğurlu olsun Haluk Bey,
Bende 7 ay beklemiştim Defender bir hayat tarzı bir ruh evin bir bireyi oluyor.İlginç bir şekilde arabaya bağlanıyorsunuz.
günlük kullanımda düz dizel biraz zordur ama keyif almaya bakın bütçeyi toparladıkca puma motor tavsiye ederim.
Bizim Ustamızda Ayhan Usta , çok iyi başarılı bir ustadır biz çok memnunuz.
Herhangi bir sorunuz aklınıza takılan bir konu olursa elimden geldiği kadar her zaman yardım edebilirim.
bende beylikdüzünde oturuyorum aracımı haftanın 3-4 günü kullanıyorum.
Hayırlı olsun Haluk bey. Hatırlıyorum ilk yazdığınız zamanları sanırım. Ben de o sıralarda almıştım. Çok sevindim. Kazasız belasız inşallah. En yakın zamanda kendinize bir başlık açıp fotoğraf atmanızı isteriz
Haluk Bey,Çok teşekkürler. Benim de işyerim Bahçeşehir'e çok yakın. Müsait bir zamanınızda tanışmak isterim. Değerli tecrübelerinizden faydalanırım.