defender baklavalı çamurluk sacları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ali fatih Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,919
Ynt: defender baklavalı çamurluk sacları

dturan' Alıntı:
Bahsettiğiniz baklavalı 2 mm kalınlığında sacın tabakası (120 cm x 240cm) 120 tl. (maltepe demirciler çarşısı/topkapı) satışını yapan birçok yerde kesim ve büküm yapıyor. 1 tabakadan yaklaşık 2 takım çıkabiliyor kesim büküm hariç. şablon la yada cad programı biliyorsanız lazerle bile kesim yaptırabiliriz. bende konu ile ilgileniyorum araştırmaya devam ediyorum.

teşekkür ederim yakında yolum düşecek oralara. cad biliyorum öyle yapacağım (lazer)

Etiketler

banada lazım bu çizimleri bitirince buradan paylaşırmısınız?

ONTURK' Alıntı:
banada lazım bu çizimleri bitirince buradan paylaşırmısınız?

Tabiki paylaşırım ancak ölçü almam lazım şu anda arabam boya kaporta'da (yalova'da) gelince artık ölçüleri çıkarıp buradan paylaşırım :smiley:

çamurluk sacı yaptırıpta fotolarını atabilecek arkadaşlarımız var mı acaba selamlar mersin erdemli

tahadbx' Alıntı:
ne kadara mal olur saclar sadece? siyah-gri fark ediyor mu?

Maliyeti hakkında birşey söyleyemeyeceğim siyah gri konusundan herhalde siyah daha koyu renkli araçlara yakışır grisi de daha açık renkli araçlara gider esasında zevkler ver renkler tartışıldığından bu yazdıklarım bile farkeder sadece benim fikrimdi mesela ben Defender 90'ıma baklavalı saç almaya ve yaptırmaya karar versem kesinlikle siyah olurdu çünkü aracımın boyası koyu lacivert gri yapsam tamamen sırıtacağına inanıyorum fakat beyaz bir defendere de kesinlikle gri yani metalik renk derdim,dedim ya zevk meselesi bunlar selamlar :smiley: :smiley:

ali fatih' Alıntı:
şimdi aluminyum çeta satan bir yerden fiyat bekliyorum. bi gelsin burada da paylaşırım.

Ali durum nedir kardeşim fiyat aldın mı,canavara birşeyler yaptırdın mı zira bu aralar benim de bu konuda kafamda böcekler gezinmeye başladı en kıl oldığum durum ise araç yüksek olduğundan tamirde ve elekrtikçide olsun 100 kiloluk ustaların yapacağı işlemler için ön sağ ve sağ çamurluk üzerine dikkatsizce çöreklenmeleri gerçi onlar da haklı ama oturdukları yerden tık tık alüminyum saç sesi geldiğinde gözgöze gelip birşey olmadı inşallah demeleri tabi ki içim sızlasa da yok birşey demekten kendimizi alamıyoruz,hem güzellik daha önemlisi stabil olması açısından bir Defender için olmazsa olmazlardandır diye düşünmeye başladım bakalım kısmetse yaptırırım selamlar :smiley: :smiley:

en sonun da ben kaput üstü iki parca, marşbellere iki adet cıta, bagaj kapagı iç döşeme bölümüne kalıp cıkarıp yaptırtıp seri üretime gececegim ;D ;D

macir_ertan' Alıntı:
Ali durum nedir kardeşim fiyat aldın mı,canavara birşeyler yaptırdın mı zira bu aralar benim de bu konuda kafamda böcekler gezinmeye başladı en kıl oldığum durum ise araç yüksek olduğundan tamirde ve elekrtikçide olsun 100 kiloluk ustaların yapacağı işlemler için ön sağ ve sağ çamurluk üzerine dikkatsizce çöreklenmeleri gerçi onlar da haklı ama oturdukları yerden tık tık alüminyum saç sesi geldiğinde gözgöze gelip birşey olmadı inşallah demeleri tabi ki içim sızlasa da yok birşey demekten kendimizi alamıyoruz,hem güzellik daha önemlisi stabil olması açısından bir Defender için olmazsa olmazlardandır diye düşünmeye başladım bakalım kısmetse yaptırırım selamlar :smiley: :smiley:

Kusura bakmayın bu aralar çok yoğun çalışıyorum o yüzden giremedim siteye :(

valla adamdan fiyat ile ilgili bir geri dönüş alamadım. sallamadı herhalde.

Bu arada benim usta da böbrek taşı düşürüyor. o yüzden araba da yarım kaldı. adam tanıdık arabayıda çekemiyorum. böle el elde baş başta kaldık valla. şimdilik biraz erteledim galiba
Ama aklımda

BU CETA PARÇA MERSİNDE SATILIYOR 2MM 3MM 4MM OLARAK VAR 2MM FİYATINI SORDUM VE KİLOSU 15 TL DEDİLER.BU HAFTASONU YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ÖLÇÜLERİ ELİNDE OLAN VAR MI ACABA SELAMLAR.

arkadaslar bu aluminyum sac yapma isi o kadar gorundugu gibi zor degil. ) ben malatyada gittim sac satan yere . 100 lira verdim 1e 2 metre olan baklavali aluminyum saci aldim , ayni yerde 10 lirada kesme ve kivirma parasi verdim , bi tanede spray boya aldim , montajini yapmadan once siyaha boyadim , akilli vidayla kendim monta ettim maliyet 130 lira oldu. 1 metre kare sac da artti )) arabaya cok da guzel yakisti ))

06122011273.jpg

200 tl diyorlar sadece kaput kenarı için hazır. siz yaptırabilirseniz bana da yaptırın gönderin ben ücretini veriyim. 110luk defender bendeki de. ilgilinebilirseniz hatta toplu olarak yaptıralım. fiyat uygun geldi bana. daha uyguna yaptıran bulan var mı?

95 tl ye 2mm baklavalı saç aldım az önce. haftasonu şablon çıkartıp dekupajla kesicem. çizim ve kesim açamasında yardımcı olması için fotoğrafları eklerim.

Üzerine basıp tavanda bir şeyler yapmak için işe yarıyor ben 4mm aleminyumdan yaptırdım güzel de görünüyor.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR