Ynt: Defender Almak İstiyorum Yardımcı Olurmusunuz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-1993-model-dizel-bu-fiyata-bu-arac-kacmaz-13-500-tl-29469006/detay
aracın resimleri eskidir aracı almadan önceki resimleridir .suan işim gereği istanbulda olduğundan resim güncelleyemiyorum. aracım yürüyeni 10 numara dır,frenleri,yagı,elektirik tesisatı yeni yapılmıştır.
resimler aldatmasın ilandaki resimler trafiken çekme belgeli halidir .
imkan varsa kendiniz de toplayabilirsiniz aslında...
ama imkan olması lazım. imkan derken de sadece maddi olarak değil; sinir, stres, dayanma gücü, sabır... bunlar
en az para kadar olması gereken şeyler vallahi...
benim, işe girişirken ki çizdiğim yolla şuan arasında dağlar kadar fark var mesela
Dünya bu tip kazalarla dolu değil mi ?
Zaman ayırıp size bol bol kaza görüntüsü bulabilirim..Hem de içinde Ferrariler , Volvolar , Maseratiler bulunan ciddi kazalar..
Haksızmısınız ? Kesinlikle hayır...Ama sitemiz içinde bu işe cidden zaman ayırmış , ortaya gayet başarılı çalışmalar çıkartmış Defender sevdalılarının kalbini kırmaya gerek yok..
" Boşuna para harcamayın" , " Bırakın jilet olsunlar " gibi yorumlar yerine " Dikkatli olun" , " Aracınıza Diff Lock değil de önce roll bar taktırın " gibi yapıcı yorumları tercih ederdim..Kaldı ki askeriyenin Defender'lar yerine tercih ettiği Isuzu , Nissan yada Mitsubishi kasalarında da sadece tente var...Yani burada araç değil aracı modifiye etmeyenleri eleştirmek daha yerinde olurdu..
Bu güzelim sitede bir yılımı doldurdum..Herkes aklından geçeni ( ama kibarca ve karşısındakine saygı göstererek ) söyledi..Sorunları varsa söylesin biz de çözüm arayalım..Sonuçta burada bir topluluğuz ve doğruyu bulma adına çabalıyoruz..
Merhabalar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-defender-full-full-tam-bir-arazi-canavari-29710664/detay
İlandaki araç hakkında bilgisi olan yada tanıyan arkadaşlarımız varmıdır?
bu konuda ki yorumlarınız yönlendirici olacagından dolayı yardım bekliyorum..
Saygılrımla... N.Gökçe
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla özenilmiş gayet bakımlı bir araç gibi duruyor..91 Model olduğuna göre OTOKAR imalatı olmalı..BFG Lastikler , Vinç , Port Bagaj .... Bunlar hep artı değerler..Sadece hidrolik direksiyonu yok..Onun da kabaca maliyeti 1750 - 2000 TL arası olur...Ama mutlaka yakından görmek ve motorun sesini duymak lazım ..
İkamet ettiğiniz yeri bilmiyorum ama bu aracı görmenizi tavsiye ederim..