Defender Aks

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,933
Ynt: Defender Aks

yasakşehir07' Alıntı:
reha bey hala mı ciddiye alıyorsunuz siz bu ilanı abim yapmayın gülmekten ağrılar girdi karnıma .böyle bir mal yok bülent bey defendercileri tiye alıyor :smiley:

Sayin Kurt

Sizi siddetle kiniyorum
Isiniz yokmu sizin
Bakin kapida musteriler sizi bekliyor
Siz bilgisayar basinda ......
Defender benim askim
Siz lutfen aramiza girmeyin , aks istiyorsaniz bitti
On kayit yaptirabilirsiniz
Saygilarimla

Etiketler

bülent abim diyorum çünkü birkaç defa da yazıştık karşılıklı olarak ben şaft istiyorum daha kalın ve uzun olduğu için :D sizin defender aşkınıza karşılık verdiği sürece aşkınızı yaşamaya devam edin sağlıcakla kalın efendim

bkocoglu' Alıntı:
Reha Bey,

Nazik yanıtınız için teşekkür ederim.

Bu defender akslarını Cayman Island da , Katar Prensi için özel olarak unlü pakistan çeliği ile hemde helal sertifika ile üretmişler.
Kuşlar bana haber verdi. Kalanları hemen getirtim.

zaten bi avuç defenderci var. Hepsi burda, kapışanın elinde kaldı.
Bir tek Ankarada bi acemi var "üzümün çöpü, armudun sapı" dedi. Kaçırdı.

Malın devamı yok.

Saygılarımla

Bülent KOÇOĞLU
Bir takım aksı hasetinizden bana satmadınız, illa cubiti bilmem nesi dediniz, size meksika pezo'su ile ödeme yapacaktım, ısrarla cubuti bilmemnesi diye tutturdunuz.Acemi alıcı değil satıcı bence.

Büyük düşünür N.Kemal
"haticeye bakma neticeye bak " demiş.

Ben , aksları çok kısa sürede sattım mı , sattım
Siz, Üzümün çöpü , armutun sapı dediniz, alamadınız, değilmi
Kimmiş, acemi :smiley: :smiley: :smiley:

Not: Benden aks alan bir arkadaş, bir set te kundakdaki oğlunun adına almış. Farketmedim. Yoksa vermezdim.
Duydumuki, 2 seti benden aldığının 5 katına satıyormuş
İstersen git ondan al ........

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR