Defender Aks

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,933
Ynt: Defender Aks

YavuzÇ.' Alıntı:
Yarin vergi müfettişlerine ve rekabet kurumuna sizi şikayet edeceğim. Ülkede tedavülde olan para birimi ile satış yapmak zorundasınız. Tüketici mahkemesine vereceğim sizi.

Kardeşim bu mal herhalde, suriye sınırından katır sırtında giriş yapmadı.
anlı şanlı tır gümrüğünden giriş yapıldı.
kaydı , kuydu, girdisi çıktısı belli.

Boyük iş adamlarımız dolarla- yuroyla iş yapıp , ihaleler alıyorlarda bize gelincemi kanunlar işleyecek.

O zaman bende 2000 tlye askeriyeden araba alıp, 60000tlye satanları şikayet ederim.
Hodri meydan...... :-X (aman diyim sus, ben seni sonra görürüm ikonu)

Etiketler

Parası ile malı almak istedim, bilmem nerenin parasi ile nakten satarım dediniz; malı satmadıniz. Araştırdım sizi firmaniz ve adiniz hayali satiş işlerine daha önce bulaşmamış.bu ilk işiniz heralde!

Yavuzcuğum

Bu Dacia'cılarda çok dertli
Bu forumun % 40nı Dacia'cılar
%40 nı İngilizler
%20 sinide karavancılar vs işgal ediyor

Dacia'cılarada bir el atayım diyorum.
Bunların arabalarının hatları yumuşak, ingilizler gibi sert ve haşin değil
Herhalde kafama aks ile vurmazlar

Ne dersin..........

Yaw beni yarın psikiastrime götüreceklermiş :(
Kaç gündür bilgisayara bakıp bakıp ne gülüyom diye :(
Ya beni oradan kaçırın ya da taktik verin ne diyem ben şimdi bu adama,
Öfff öf ,şimdi teee çocukluğuma inecek, ilkokulda emele aşık olduğum ortaya çıkacak
Komşu hacıdedenin traktör mazot deposuna şeker doldurduğumuz ortaya çıkacak.........

Ulen sizin defenderiniz batsın, sizin yüzünüzden oldu............

Gülmekten gözümden yaş aktı sonunda........ hepiniz var olun...........

bkocoglu' Alıntı:
Anıtkabiri, ilk meclisi bir kez olsun merak etmedin mi?

İlk meclisi görmeyişim şimdiki meclisi hiç sevmeyişimdendir Bülent abi. Anıtkabir konusunda da,.... Biz cahillik ettik gelemedik ama çocuklarım Büyük Ata'sının bilinciyle büyüyecek.

bkocoglu' Alıntı:
Yavuzcuğum

Bu Dacia'cılarda çok dertli
Bu forumun % 40nı Dacia'cılar
%40 nı İngilizler
%20 sinide karavancılar vs işgal ediyor

Dacia'cılarada bir el atayım diyorum.
Bunların arabalarının hatları yumuşak, ingilizler gibi sert ve haşin değil
Herhalde kafama aks ile vurmazlar

Neyse gerek kalmadi
Gece yarisi Dacia tr genel muduru acil kodu ile aradi
"Aman abi bize ellesme, soz kalitemizi yukseltecez"dedi
Benden sure istedi
Bende verdim.
Bakalim ne yapacaklar
Ne kadar guzel bir davranis

Bakin defender genel muduru aradimi hic
Habire askerlerini uzerime saliyo
Sayin genel mudur (ceo) unutma
Tarihte her zaman mazlumlar kazanmistir. -burada nokta var-

Arkadaşlar
tekrar rica ediyorum. Lütfen, konu başlığı ile ilgisiz mesajlar yazmayınız. Burası "ilan başlığı" ve sadece "satmak istediğiniz" ürünler (fikir bir ürünmüdür? o da ayrı hikaye ya...) için ayrılmıştır.. ayıp oluyor artık. reha

reha' Alıntı:
Arkadaşlar
tekrar rica ediyorum. Lütfen, konu başlığı ile ilgisiz mesajlar yazmayınız. Burası "ilan başlığı" ve sadece "satmak istediğiniz" ürünler (fikir bir ürünmüdür? o da ayrı hikaye ya...) için ayrılmıştır.. ayıp oluyor artık. reha

Reha Bey,

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim
Özür dileyerek, bu konuyu burada ben kapatıyorum.
Zaten , konu amacına ulaştı. Mallar satıldı.

Saygılarımla

Bülent

reha beyin konuyu hala ciddiye almasına çok ama çok gülüyorum ki onun nekadar iyi niyetli ve temiz olduğunu dah iyi anlıyorum şimdi

bkocoglu' Alıntı:
Reha Bey,

Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederim
Özür dileyerek, bu konuyu burada ben kapatıyorum.
Zaten , konu amacına ulaştı. Mallar satıldı.

Saygılarımla

Bülent
Bülent bey,
tatlı tatlı sohbet, akılcı espriler.. her mekanda yeri olmalıdır (en azından ben böyle düşünüyorum) .. degil "sabır etmek" olsun..
ama açıkcası hala hayret çindeyim "nasıl böyle göz açıp kapayana kadar" ürünlerin hepsinin satıldığına.. Tabii, daha fazla ithal/imal etmezseniz sevinirim.. reha

Reha Bey,

Nazik yanıtınız için teşekkür ederim.

Bu defender akslarını Cayman Island da , Katar Prensi için özel olarak unlü pakistan çeliği ile hemde helal sertifika ile üretmişler.
Kuşlar bana haber verdi. Kalanları hemen getirtim.

zaten bi avuç defenderci var. Hepsi burda, kapışanın elinde kaldı.
Bir tek Ankarada bi acemi var "üzümün çöpü, armudun sapı" dedi. Kaçırdı.

Malın devamı yok.

Saygılarımla

Bülent KOÇOĞLU

reha bey hala mı ciddiye alıyorsunuz siz bu ilanı abim yapmayın gülmekten ağrılar girdi karnıma .böyle bir mal yok bülent bey defendercileri tiye alıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR