Defender Aks

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulent kocoglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,935

Etiketler
Ynt: Defender Aks

dturan' Alıntı:
Üzerine isim yazıp kelebek fiyonklu hediye paketi yapabiliyormusunuz Bülen abi :D (gülücük)

Kusura bakmayın,
Rakiplere satış yok.
Siz kötü reklam yaparsınız.
Satışımı engellersiniz.

-Kara listemde 4 kişi var, lütfen bunlar, araya aracı falan koyma veya sahte isimle alma yoluna gitmesinler.

bkocoglu' Alıntı:
Kusura bakmayın,
Rakiplere satış yok.
Siz kötü reklam yaparsınız.
Satışımı engellersiniz.

-Kara listemde 4 kişi var, lütfen bunlar, araya aracı falan koyma veya sahte isimle alma yoluna gitmesinler.
Beni de karalisteye eklemişsin bülent abi helal valla. Yarım angaralı desem genemi olmaz ;D ;D (bak espri yapmaya bile başladım ona göre)

dturan' Alıntı:
Beni de karalisteye eklemişsin bülent abi helal valla. Yarım angaralı desem genemi olmaz ;D ;D (bak espri yapmaya bile başladım ona göre)
Madem yarım Angaralısın
bu üç soruya kopya çekmeden , google dedeye veya "Ç" lere sormadan 10 dakka içinde cevap ver bakalım

1- Arkası Bayındır Barajı olan yer neredir?
2- Bayındır Barajın Gökçek'ce yeni ismi nedir?
3- Ankara'lı Namık aslında nerelidir?

bkocoglu' Alıntı:
Yasin Bey,

Ben küçükken , Ankarada bağlar , bahçeler vardı. Akan dereler vardı
Sapan vardı, kuş vardı.
Çelik çomak vardı.
Kafama ,çok taş , çomak yedim ama, şükür defender çarpmadı.
Hem o yıllarda bizim mahalleye defender nerden gelecek. Tek tük araba gelirdi. O da devletin arabalarıydı.

Yani korkulacak bir durum yok

Bilgilerinize.....

-Bakın , nasıl sakin cevap verdim. Trip yapmadım, sinirlenmedim. Sakinlik , sukünet iyidir.
Aman çok şükür, sizin adınıza çok sevindim. Gerçi o yıllarda ben henüz yoktum ama DEVLETİN "Series III"leri vardı diye biliyorum. (Tedaş'ın - Askeriye'nin) Yanlış da biliyor olabilirim tabi.
Bu arada sinirlenmenizede, defender sevenlerle uğraşmanıza yada inceden laflar sokmanızada gerek yok bence. Ama belki insan emekli olunca kafaya takacak başka şeyleri olmadığı için, bu tür platformlarda yazılıp - çizilenleri takip edip, her konuda (özellikle Defender konularında) bir yorum yazma isteği bir meşgale arıyordur kendisine, kim bilir ::smiley: Sakinlik, sükunet ve EMPATİ her zaman iyidir. Allah size ve bize sağlıklı uzun ömürler versin (amin işareti ;D) Saygılar.

Yasin Bey,

İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Siz en iyisi , bu camiadan uzak durun. Gerginlik yapar.

Bakın , hedefiniz Vitara almakmış.
Mevlam , sizi tez zamanda Vitara sahibi yapsın.

Saygılarımla

bkocoglu' Alıntı:
Madem yarım Angaralısın
bu üç soruya kopya çekmeden , google dedeye veya "Ç" lere sormadan 10 dakka içinde cevap ver bakalım

1- Arkası Bayındır Barajı olan yer neredir?
2- Bayındır Barajın Gökçek'ce yeni ismi nedir?
3- Ankara'lı Namık aslında nerelidir?
Sende kpss soru kitapçığı gibi çıktın bülent abi. :D şaka bir yana ankaraya hiç gitmedim. gönül yarım angara da kaldıydı bir ara :(

dturan' Alıntı:
Sende kpss soru kitapçığı gibi çıktın bülent abi. :D şaka bir yana ankaraya hiç gitmedim. gönül yarım angara da kaldıydı bir ara :(

Hımmmm , Belliydi.
Bende zaten şüphelendiydim. Tahminim doğru çıktı.

demek , Ankaraya hiç gelmedin ve görmedin ha....
Anıtkabiri, ilk meclisi bir kez olsun merak etmedin mi?

Sadece , kınıyorum, sana söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum.

Reha Bey, hemen bir acil eylem planı yapalım

22 yaşını geçipte Ankarayı görmeyenlere yıl sonuna kadar süre verelim. Gelmeyenlerin üyelik kayıtlarını silelim. :p (ciddi ikonu)

bülent abi en çok reha beyin mesajına güldüm sanırım ilanı ciddiye aldı ve bu gidişle sizin de ayrı fanclubınız olacak sanırım.nerde sizin yazdığınız konu var tekip etmeye başladım gülmek iyidir hele bu işlerin yokluğunda çok iyi geliyor

Yaw , yine konuyu dağıtıyorsunuz

Kardeşim , şurada amme hizmeti yapalım dedik.
Aks satacaz,para kazanacaz.

Konu teee nerelere sapıttırdınız ?
Aşk olsun,
ticaretimi engellemeyin. Torunlara bisiklet neyim alacam.

bkocoglu' Alıntı:
Yaw , bilader, sizde tam "armut piş, ağzıma düş"cu oldunuz.
Sonra , gel bide tak dersiniz.
Ben , teee nerelerden bu kalite malı getirmişim, sorduğunuz şeye bak.
Ödeme , Cayman Pountu olacak
Bu saat itibariyle 6 takım sattım bile......
Çekle olmazmı?

Sizin aklınıza ne geldi bilmem ama bunu görünce gözümün önüne bir köpek geldi. Bir camii avlusu yanında...
Sonra ya sabır, ya sabır diyerek okumaya devam ettim, başta sinir bozucuydu, köpek gitti terbiyesiz bir adam geldi gözümün önüne...
Sonlara doğru iş komediye döndü, terbiyesiz adam gitti gözümün önünde,n bir başka adam geldi, yüzünü seçemedim "yarabbi şükür" diyordu ama hava da bulut bile yoktu.

nkurtkaya' Alıntı:
Sizin aklınıza ne geldi bilmem ama bunu görünce gözümün önüne bir köpek geldi. Bir camii avlusu yanında...
Sonra ya sabır, ya sabır diyerek okumaya devam ettim, başta sinir bozucuydu, köpek gitti terbiyesiz bir adam geldi gözümün önüne...
Sonlara doğru iş komediye döndü, terbiyesiz adam gitti gözümün önünde,n bir başka adam geldi, yüzünü seçemedim "yarabbi şükür" diyordu ama hava da bulut bile yoktu.

Ahanda beklediğim rakibimde geldi. Kadromuz tamam
Beni sevmiyo ama , peşimden de ayrılmıyo..

Yazısında çok derin anlamlar, benzetmeler var. ecel, cami avlusu, tükürük falan , aman allahım........
Ben , kendisine hiç bir zaman böyle laflar etmedim. Hatta en son mesajımda , babasına anadol kitabımı göndermeyi teklif etmiştim.
Olsun ben anlayışla karşılarım

Durmak yok yola devam :smiley: -burada gülücük ikonu var-

Valla, korkumdan yazamıyomda ,
Reha Bey, öööle yukardan bizi takip ediyooo...
Şu son anda gelen nejat fırtınasınıda sağsalim atlatırsak tamamdır......

Selamlar
Bülent bey, öncelikle ilanınızdaki "gerekli değişiklikleri" hala yapmadığınızı "esefle" görüyorum.. Malum, mesai saatleri içinde yok müdahale şansım olmuyor ama bu ilanınız ile pek de satış yapabileceğinize inanmıyorum, yine de "hayırlı satışlar" diliyorum.. reha

Arkadaşlar,

Gelen bu parti mal tükenmiştir.
Siparişlerin hepsi aras kargo ile gönderilmiştir.
Kalan son bir seti ben kendime ayırdım.
Gerçi, defenderim yok ama, ilerde olur diye,
Nikelajcıya gönderdim. Nikel kaplanacak.

İlginiz için teşekkür ederim.

Saygılarımla

Yarin vergi müfettişlerine ve rekabet kurumuna sizi şikayet edeceğim. Ülkede tedavülde olan para birimi ile satış yapmak zorundasınız. Tüketici mahkemesine vereceğim sizi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR