serdar5261
Kamp II
arkadaşlar öncelikle hepinize saygı ve sevgiler.aranıza yeni katıldım.dostluk ve dayanışmaya hayran kaldım.ordu ilinde otokar ve ıveco yetkili servisiyiz.çoçukluktan beri süre gelen hayallerimi üniversite yıllarımın sonuna yaklaştığım için hayata geçirmek üzere adımlar atmanın zamanı geldi.dizel ve modeli olabildiğince yüksek defender arıyorum.14 şubattaki mke ihalesine gittim.acık konuşmak gerekirse oranın civisi çıkmış.araçlar darmadağın talan edilmiş durumda.eli ayağı düzgün arabaları size göstermiyorlar bile.28 inde bir ihale daha var orayada gideceğim.neyse planlarımdan bahsedeyim biraz.sizde biliyorsunuzki artık benzinlilere dizel motor atmaya artık yasa müsade etmiyor.aradığım araçın motoru bitikte olsa olur.zaten ıveco commonrail motor atacağım.tork seviyesi yakıt tüketimi tork aralığı ve bakım maliyetleri olarak puma motordan kat kat iyi.zaten ordu ilinde mit ve özel harekat araçlarının bakımlarını yaptığımız için hemen hemen hepsi hakkında bilgi sahibiyim.araç bulma konusunda ne gibi tavsiyeleriniz olur acaba sevgilerle.bu arada parça yada teknik bilgi ihtiyaçı olanlara seve seve yardımcı olurum.sevgilerle.