Defender 130 Aliyordum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Onuncumurat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,095
Ynt: Defender 130 Aliyordum

Murat bey
oncelikle, kararınızın hayırlı olmasını dilerim. Aynı rakkama "yepyeni arac almak", Defender konusunda hep tartışma konusu olmuştur. Bi tarafta yepyeni teknoloji, bir tarafta yılları devirmiş bir eski teknoloji (dağılır konusuna girmiyorum) ve hatta garanti'li bir araç, diğer tarafta ustalar ile uğraşmak.. .. tek yorumum "tercih meselesi" olacaktır. Yoksa hep yazdığım gibi "dünyada her ama tek model araç" olur idi..

Son olarak, Defender ile diğer markalar arasındaki fark bu kadar az ise (yani bir ustanın 6 ayda dağılr demesi kadar) .. itimat edin Defender sizin için yanlış tercih olurdu. Nedeni de, yukarıda bütün negatif özelliklerine rağmen Defender'İ seçmeniz için , Defender'i hakikaten çok sevmeniz gerek.. yoksa, emin olun sizi çok mutsuz eder... (tecrube ile sabittir)... tekrar kararınızın hayırlı olmasını dilerim, reha

Etiketler

Tam kumpanya oldu; bahsedilen araçların hangi araçlar olduğu camianın içinde olan kişiler tarafından hemen seziliyor. Bence gereksiz lakırdılar bunlar. Kimse kimsenin malına, ticaretine, kar ına,karışma yada karalama hakkına sahip değil. Konu başlığı 130 sahibi herkesi zan altında bırakıyor, çok laf söz üreyeceğine , insanların kırılacağına eminim, bu topic varolduğu sürece.

Yavuz,
bu neden ile "konu başlığının dışına çıkmamaya" özen gösterilmeli. Konu başlığının sorusu net idi. "başka bildiğiniz araç var mı?" bunun dışına konu çekilmemeli. reha

Reha abi, haklısın, silinen bir kaç mesaj var sanırım,ben onları okumadım, o mesajdan sonra olmuş olanlar.

Konuyu kökünden kaldırmazsanız, yasakşehir ne yazmış meraklanıp duracağız:smiley:))))))))))))

yasakşehir07' Alıntı:
benim yazdıklarımı niye üzerinize alındınız ki.hijack tavsiye eden kullanmış galiba ki tavsiye ediyor.ben sadece böyle bir insanın balıkesirlileri üzdüğünü ima ettim ve belki dilim ağır oldu ama benim bildiğim eşek semeriyle satılır.bana yazdıklarınızı bende sizlere iade ediyorum.saygılarımla yolu düşeni beklerim balıkesir merkeze.

Söylediğiniz araç Balıkesir Edremit'teki 130 deyip üstüne birde küreklerini alsınlar tatmin olsunlar dersen üzerimize alınırız tabi. İnsan ne yazdığını unutur mu? Sen eşeği semeriyle satarsın başkası ahırıyla satar başkası çıplak satar kime ne? Düşünmeden konuşursanız karşılığını da mislisiyle alırsınız... Saygılar bizden...

tyt.fan adlı üye bana da laf çarptırmış sanıyorum ama zaten ortalığı kızıştırmaktan zevk alan bir tip olduğu için ve forumda hakaret etmek yasak olduğu için bir şey yazamıyorum.

sevgili umut birkaç sayfa muhattap olmuşsun bu zatla ama vakit kaybından başka bir şey değildir kendisi. ara ara gelir buralara zehrini akıtır gider.

enginar bey inanın sizin bahanenizin çocuk sahibi olmak değil ev sahibi olmak olduğunu sanıyodum.sizin yeni araca yaptığınız çalışmaya tek kelime yazmadım.ustalara sallıyodunuz ufak işlere çok paralar istiyolar kendim yaptım bedavadan hallice oldu diye.doğalgazcıya yaptırdığınız tavan sepetine 'sen onu tek başına yapmış olamazsın ' demiştim.130 sizi maddi manevi yormuş.cpu su kaynatmış.olayları şahısları karıştırıyosunuz.vaktinizi hafızanızı kuvvetlendirmeye harcayın bana laf yetiştireceğinize.
kare tamamlanmış :smiley: sizi inanın unutmuştum

Arkadaslar
uyarilarima ragmen cevap yazan arkadaslarimiza bir soru sormak istiyorum... Forumun moderatoru olarak "kibar bir sekilde" uyariyor ve bunu da hiçbirimizi kırmadan/dökmeden ve medeni bir şekilde yapmaya çalışıyorum.. Acaba hata mı ediyorum?

NİÇİN HALA CEVAP YAZMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ? İLLA "benim için kabul edilemez" bir şekilde mi uyarmak gerekiyor?

Yakışmıyor beyler yakışmıyor !! ... Yanlış anlaşmalar olabilir, maksadını aşan mesajlar olabilir.. Hepimiz insanız, "öfkeli zamanımıza" denk gelebilir.. Ama açıkcası artık AYIP ediyorsunuz.. Bu yaklaşımınız, ne sitemize, ne de sizlere yakışmıyor... Bizler buraya deneyimlerimizi paylşamaya, yeri geldiğinde de "öğrenmeye" geliyoruz.. Bunun dışındaki hiçbir mesajın burada yeri yoktur...

Reha abi on numara adamsin yillardir takip ederim yazdiklarini filan forum ortaminda ama, kitlemen lazim bu tarz konulari sahsi fikrim. Yoksa dort tekerlekli tenekeler yuzunden acaip acaip tartismalar cikiyor. Dort tekerli tenekeler diye yaptigim genelleme yeryuzunde varolan tum araclari kapsamaktadir buarada

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.