Ynt: Defender 130 Aliyordum
Abicim ya sen ne yazdığını bilmiyorsun ya da yazdığının nereye gittiğini. İlk yazdıklarınla son yazdıkların aynı şey mi acaba? aracın ne tekavutluğu kalmış ne muazzamlığı! ne de bu parayı istedik diye bizim dürüstlüğümüz!!! Sen üç tane 130 u alırsın altlarına bir takım cant lastik koyarsın geri kalan paraylada 3 aylık yakıtlarını koyarsın başka da hiçbirşey yapamazsın. Biz sıfırdan araç toplamaktan bahsediyoruz. Kapı menteşelerinden akslarına kadar sıfırlandı bu araçlar. Burada işkembeden sallamanın hiçbir anlamı yok. Sen bu paraya 3 tane 130 topla biz de Natua Jeep e değil bundan sonra sana toplatalım arabaları...
tyt.fan' Alıntı:yasaksehirli dostum biraz ağır olmamışmı.bu alan öyle bir mecra olduki anlamak mümkün değil.burada vida ne tarafa cevirisem sıkılır gibi sorular soran insanlar aradan biraz zaman geçince bir bakıyoruz üstad olup bu araç gibi 'muazzam' eserlere imza atıyorlar.bu araca bu parayı veren çıkarmı diyordum.çıkıyormuş demekki.bu kadar parayı veripte bir katlanır küreği (fotoğraflardan aklımda kalan) dert eden insanıda anlayamadım.tekavut bir araca bir çanta dolusu para ver sonra bir piyade küreğini söktüler diye bunlar nasıl insan de.benim soracağım soru bu arabaya bu kadar istemek dürüstçemi olurdu
tyt.fan' Alıntı:o kadar etmez demek yada bu paraya üç tane 130 alırsın,biri 5 kapı ikisi pickup birini tombraider yapar caddede gezersin ötekini arazide hırpalarsın kalan paraylada v8 leri benzine doyurursun demek karalamaksa malum sitedeki malum araçlar bence istenen para kadar etmez.Ki çalışmaları yapanın adıyla satılanla çalışma yaptığı kişilere yapılıp satışta olanların fiyatı aynı iken.insan ister istemez aslında üçüde aynı kişininmi yoksa diye düşünüyor
Abicim ya sen ne yazdığını bilmiyorsun ya da yazdığının nereye gittiğini. İlk yazdıklarınla son yazdıkların aynı şey mi acaba? aracın ne tekavutluğu kalmış ne muazzamlığı! ne de bu parayı istedik diye bizim dürüstlüğümüz!!! Sen üç tane 130 u alırsın altlarına bir takım cant lastik koyarsın geri kalan paraylada 3 aylık yakıtlarını koyarsın başka da hiçbirşey yapamazsın. Biz sıfırdan araç toplamaktan bahsediyoruz. Kapı menteşelerinden akslarına kadar sıfırlandı bu araçlar. Burada işkembeden sallamanın hiçbir anlamı yok. Sen bu paraya 3 tane 130 topla biz de Natua Jeep e değil bundan sonra sana toplatalım arabaları...