Defender 130 Aliyordum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Onuncumurat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,095
Ynt: Defender 130 Aliyordum

tyt.fan' Alıntı:
yasaksehirli dostum biraz ağır olmamışmı.bu alan öyle bir mecra olduki anlamak mümkün değil.burada vida ne tarafa cevirisem sıkılır gibi sorular soran insanlar aradan biraz zaman geçince bir bakıyoruz üstad olup bu araç gibi 'muazzam' eserlere imza atıyorlar.bu araca bu parayı veren çıkarmı diyordum.çıkıyormuş demekki.bu kadar parayı veripte bir katlanır küreği (fotoğraflardan aklımda kalan) dert eden insanıda anlayamadım.tekavut bir araca bir çanta dolusu para ver sonra bir piyade küreğini söktüler diye bunlar nasıl insan de.benim soracağım soru bu arabaya bu kadar istemek dürüstçemi olurdu

tyt.fan' Alıntı:
o kadar etmez demek yada bu paraya üç tane 130 alırsın,biri 5 kapı ikisi pickup birini tombraider yapar caddede gezersin ötekini arazide hırpalarsın kalan paraylada v8 leri benzine doyurursun demek karalamaksa malum sitedeki malum araçlar bence istenen para kadar etmez.Ki çalışmaları yapanın adıyla satılanla çalışma yaptığı kişilere yapılıp satışta olanların fiyatı aynı iken.insan ister istemez aslında üçüde aynı kişininmi yoksa diye düşünüyor

Abicim ya sen ne yazdığını bilmiyorsun ya da yazdığının nereye gittiğini. İlk yazdıklarınla son yazdıkların aynı şey mi acaba? aracın ne tekavutluğu kalmış ne muazzamlığı! ne de bu parayı istedik diye bizim dürüstlüğümüz!!! Sen üç tane 130 u alırsın altlarına bir takım cant lastik koyarsın geri kalan paraylada 3 aylık yakıtlarını koyarsın başka da hiçbirşey yapamazsın. Biz sıfırdan araç toplamaktan bahsediyoruz. Kapı menteşelerinden akslarına kadar sıfırlandı bu araçlar. Burada işkembeden sallamanın hiçbir anlamı yok. Sen bu paraya 3 tane 130 topla biz de Natua Jeep e değil bundan sonra sana toplatalım arabaları...

995165_10151720527098300_1584782855_n.jpg

Etiketler

sen önce sıfırın ne olduğunu bir öğren sonra bana anlatım dersi ver.senin yaptığın restorasyon.restore ettiğin araç senin yaşında.mekanik nesini değiştirdinde gençleştirdin dinçleştirdin.soruma cevap vermişsin natua jeep ve sen aynı kişimisin organik bağın varmı merak ediyorum dedim.sana yapılan bir iş üzerine kar koyulup satılıyor.sende kar koyup satıyorsun 75 istiyorsun eyvallah.usta kendine yapıyor.arada sen yoksun.dolayısıyla son kullanıcıya direk satıyor .onada 75 istiyor.bumu dürüstlük

tyt.fan' Alıntı:
sen önce sıfırın ne olduğunu bir öğren sonra bana anlatım dersi ver.senin yaptığın restorasyon.restore ettiğin araç senin yaşında.mekanik nesini değiştirdinde gençleştirdin dinçleştirdin.soruma cevap vermişsin natua jeep ve sen aynı kişimisin organik bağın varmı merak ediyorum dedim.sana yapılan bir iş üzerine kar koyulup satılıyor.sende kar koyup satıyorsun 75 istiyorsun eyvallah.usta kendine yapıyor.arada sen yoksun.dolayısıyla son kullanıcıya direk satıyor .onada 75 istiyor.bumu dürüstlük

Senin yaptığın laf ebeliğinden başka birşey değil abicim. Anlamsız konuşuyor boşuna tırmalıyorsun... Birgün gelirsen buralara görürsün mekanik olarak neler yapılıyor araca ve araç ne gibi işlemlerden geçiyor ondan sonra atar tutarsın... Ben sana ne söylesem boş...

tyt.fan' Alıntı:
sana hayırlı traşlar güzel satışlar.bekleyelim görelim bakalım troyka çalışman kaça gidecek.

Benim aracı satma gibi bir derdim yok. Ben zevkle biniyor zevkle topluyorum araçlarımı. Bu araçtan gelecek parayada ihtiyacım yok. İster zararına veririm iser karla veririm bu seni hiç ilgilendirmez. Sen kendi traşına bak. Gölge de etme başka ihsan istemez....

Balıkesirden arkadaş araç bakmış aralarında anlaşmazlık olmuş aracı alamamış bunu anlatmak isterken edremitten arkadaşlar olaya müdahele edip hiç oktan ortalığı germişler biraz sakin olalım olay hakarete doru gidiyor.

Arkadaslar

Ilginiz icin tesekkur ederim

Sanirim ben karar degistirdim
Haftaya evraklar yetisirse bu fiyata
2013 Hilux Adventure 4x4 aliyorum

Tesekkur ederim

Selamlar ben bu işten bir şey anlamadım defendere 70.000 tl yi gözden çıkar aynı gün
fikir değiştir olay gerçekse şaşmamak imkansız

tyt.fan' Alıntı:
arkadaşım 3 aracın sahibi de farklı kişiler bu araçların içinde benim aracım yok sıfırlamak olayına gelince araçlar a dan z ye ne gerekiyorsa yapıldı şimdi kendime de bir 130 topluyorum bir tanede dodge ram var bitince satılık ilanlarında görürsün rakam konusuna gelince araca yaptığımız masrafların belgelerini sana yollarım istenilen para dürüstçemi değilmi tekrar konuşuruz burada insanların aklında soru işareti oluşturmanın gereksiz polemiğe girmenin bir anlamı yok...

Arkadaslar
bir arkadaşımız hikayesini anlatmış ve "bildiğiniz araç var mı?" diye sormuş.. daha sonra da "başka bir araç almaya karar verdim" diyor.. bence konu kapanmıştır.. lütfen daha fazla uzatmayalım ve işi şahsiyete dökmeyelim. herkese güzel bir hafta dilerim, reha

reha abinin dediği gibi artık bu konu kapanması gerek, konunun kapanması adına şahsen birkaç düşüncemi eklemek istiyorum çünkü konu hedefinden saptı,burada gezenbilirde bizler bir ortak noktada sevdiğimiz hobimiz keyfimiz olan araçlarımızı birbirimizle paylaşarak,danışarak birbirimizin fikirlerini alarak restero etmek, modifye etmek güzel eserler yapmak güzel işler yapmak için buraya üye olduk, burada herkez araçlarına yaptıklarını şahsen yada ticari anlamda bir firma adı altında paylaşmasındaki hedef yapılan işin ne derecede beğenilip beğenilmeyeceği,yada yapılan herneyse daha farklı daha güzel bir sonuca ulaşmak adına paylaşılması gerektiğini düşünüyorum,
fakat burada araca,şahsa,yada firmaya hakaret edici uslüp ve kelimeler bizlere yakışık kalmaz,
sonuçda eski aracı alıp restore etmek yenilemek alın teri dökmek el emeği vermek bir ustalıkdır bir sanattır, takdir edip saygı duymak bize yakışandır, sıfır arabayı alıp modifiye etmekde bir sanattır bunuda taktir edip saygı duymak gerek,
burada araçlarımıza yaptığımız işlere hakaret etmek el emeğine saygısızlıktır, araçlarımıza emek verip istediğimiz emeklerimizin karşılı olan fiyatlarınada herkezin saygı duyması gerektiğini düşünüyorum şahsım adına, burada yazdıklarım genel bir cevaptır lütfen kimse yanlış anlamasın ben sadece kişisel düşüncelerimi yazma gereği duydum bu konu başlığı altında tartışmalara istinaden yanlış birşey yazdıysam şimdiden herkezden özür dilerim saygılarımla.

benim yazdıklarımı niye üzerinize alındınız ki.hijack tavsiye eden kullanmış galiba ki tavsiye ediyor.ben sadece böyle bir insanın balıkesirlileri üzdüğünü ima ettim ve belki dilim ağır oldu ama benim bildiğim eşek semeriyle satılır.bana yazdıklarınızı bende sizlere iade ediyorum.saygılarımla yolu düşeni beklerim balıkesir merkeze.

Arkadaslar

Murat Cesur Beye tesekur ederim
Tespitleri bana yol gosterdi.
Bu arada gecen gunlerde Bursada baktigim baska bir 130 ile ilgili deneyimim , bu arkadasimizi dogruluyor
Arac daha yeni ankarada toplamis, sahibi arkadas onume bir liste koyduki sasirdim kaldim
Hepsi gercek Kay....Otodan alinmis faturalar var
50bintlyi gecen masraf yapmis simdi 40bintl ye verecek
Neden dedim 8 aylik bebegim var onun gelecegi icin dedi
Ankarada bir iki dostumu aradim
Bu araci danistim . Aman uzak dur , 6 aya kalmaz tekrar dagilir dediler. Vazgectim.
Uzucu bir durum
Bu ve benzeri nedenlerle
Eskisehir bayinden sifir km hilux almaya karar verdim
Konuya ilgi duyan ve cevap veren tum arkdaslarima tekrar tesekkur ederim

Saygilarimla

6 aya dağılacaksa eğer neden bu araç bir sevda olmuş ? neden bu araç sahipleri memnun ? herkesin aracı dağılıyor sonra yeniden mi toplanıyor ? mevcut aracımı satıp bende defender almayı düşünüyordum. masraf edip rezil mi olacağız yoksa ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR