Selamlarhalilugar' Alıntı:Reha bey ambulans landa BD30 uygulamıştınız doğru mu hatırlıyorum ? puma ile bd30 karşılaştırması nasıl acaba?
Rampa önemli benim için. Yoksa düz yolda 100km hız bile yeterli geliyor benim için.dturan' Alıntı:Takip etmemde fayda var. Yanlız aklıma bişey takıldı, ben halen düz dizel kullanıyorum dişli oranları değişmedi ama zorladığım zaman 265/75 ekstreme lastikle 120 yi görüyorüm.
Rampa benim içinde önemli. zaten o 120 km hız geçen hafta kemerburgaza giderken 10 dk. boyunca kamyon arkasında kalmanın verdiği gazdı. ;Dhalilugar' Alıntı:BD30u ruhsata işletme konusunu bir netleştirebilsem düşünmeden atacam.. Aklıma takılıp duruyor.Rampa önemli benim için. Yoksa düz yolda 100km hız bile yeterli geliyor benim için.
BD30 sizin lastikleriniz için biçilmiş kaftan, dişli grubunu değiştirmeden sadece motor değişimi ile daha da canavar olur bana kalırsa ;D
Haklısın abi, bende onu düşündüm. ama bende şans yok gider kıl bir elemana denk gelirim (ki önceki muayenede koltuk sayısı yüzünden 15 gün uğraştım) uğraştığıma deymez. muayenede benim motor numarasını zahmet edip bulamadılar hafif kusur yazdılar. ama kapakta nissan yazan motora nasıl bir tepki verirler bilmiyorum. kısmet artık bekleyip görücez bakalım.ndogru' Alıntı:Derya bey , BD30 u artık ruhsata işletemezsiniz ama " motor numarası okunamıyor= hafif kusur" ile muayenelerden geçebilir diye düşünüyorum.