Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deff g4 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,131

Etiketler
Ynt: Defender 110 mu ? - Jeep Grand Cherokee mi ?

yukarıda bir çok arkadaşın belittiği gibi her iki araç farlı klasifikasyonda land daha çok expedisyon aracı kısaca off-road ortamında dünya turu yapılacak bir araç üzerinde fazla elektronik e yer vermeyen hemen hemen tamamen mekanik olan uzun soluklu bir maraton koşucusu gibi jeep ise daha lüx bolca electronik aksam içeren off-road ortamında 100 m koşucusu gibi . her iki araca 100m koşturursanız jeep galip gelir ama maraton koşturursanız land gelir

sizin ne istediğiniz önemli ve neyden zevk aldığınız

hunter06_1' Alıntı:
Diğerleri Zeki Müren mi ? ;)

http://video.ntvmsnbc.com/#0-100-26-subat-2011.html
(kıbrısta arazi testi)

Defender neden daha bır erkek jıp, duayen Saffet Üçüncü ve Celal Pir anlatıyorlar..

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın 8 yılı aşkın otomotiv sktöründeyim asla marka kötülemem her aracın her markanın kendıne göre artıları vardır,alıcı portföyüde buna bağlı oluşuyor zaten..

Linkteki videoyu keyifle izlemenizi temenni ederim.

Saygılarımla..

deff g4' Alıntı:
http://video.ntvmsnbc.com/#0-100-26-subat-2011.html
(kıbrısta arazi testi)

Defender neden daha bır erkek jıp, duayen Saffet Üçüncü ve Celal Pir anlatıyorlar..

Bu arada sakın yanlış anlaşılmasın 8 yılı aşkın otomotiv sktöründeyim asla marka kötülemem her aracın her markanın kendıne göre artıları vardır,alıcı portföyüde buna bağlı oluşuyor zaten..

Linkteki videoyu keyifle izlemenizi temenni ederim.

Saygılarımla..

ben seyrettim herkesin seyretmesi lazım cip konseptine bakış açısını değiştiriyor

Arazi ve offroad aracı hakkında çok bilgi sahibi olmadıkları açıkça belli oluyor, kendilerine ödenen para kadar kendilerine anlatılanları konuşuyorlar , seyrederseniz görürsünüz, hayretler içinde bu araba burayı nasıl çıktı diye baktıkları yerleri, normalde bütün offroadcılar her hangi bir arazi aracı ile low'a takmadan bile çıkabilir, 2011 model defender süper bir arazi aracı ,.ama arabayı deneyenlerin offroad dan ve arazi aracından anlayan kişiler olması lazım diye düşünüyorum. :smiley:

hunter06_1' Alıntı:
Arazi ve offroad aracı hakkında çok bilgi sahibi olmadıkları açıkça belli oluyor, kendilerine ödenen para kadar kendilerine anlatılanları konuşuyorlar , seyrederseniz görürsünüz, hayretler içinde bu araba burayı nasıl çıktı diye baktıkları yerleri, normalde bütün offroadcılar her hangi bir arazi aracı ile low'a takmadan bile çıkabilir, 2011 model defender süper bir arazi aracı ,.ama arabayı deneyenlerin offroad dan ve arazi aracından anlayan kişiler olması lazım diye düşünüyorum. :smiley:
söylediklerinize katılıyorum hayretler içinde kaldıkları yerler gerçekten komik yerler :D :D

Defender kendini sahibine bağlar.Defender özgürlüğün sembolüdür , mütevaziliğin temsilcisidir.En olumsuz koşullarda varılması gereken noktaya gidebilmesi için tasarlanmış mükemmel bir araçtır. Yani Defender sadece bir araç değildir.Direksiyon başındayken size yaşama sebebinizi sorgulatacak bir makinedir adeta.Defendera normal bir otomobile bağlanır gibi bağlanmazsınız..Kısacası sizi kendine aşık eder.Bu sebeple Jeep'ti oydu buydu karşılaştırılması yanlıştır.Arkadaşlar Defenderın Jeep karşısında artılarını eksilerini belirtmişler gerisi size kalmış. :smiley:
Saygılar , Deniz

Assasin' Alıntı:
Defender kendini sahibine bağlar.Defender özgürlüğün sembolüdür , mütevaziliğin temsilcisidir.En olumsuz koşullarda varılması gereken noktaya gidebilmesi için tasarlanmış mükemmel bir araçtır. Yani Defender sadece bir araç değildir.Direksiyon başındayken size yaşama sebebinizi sorgulatacak bir makinedir adeta.Defendera normal bir otomobile bağlanır gibi bağlanmazsınız..Kısacası sizi kendine aşık eder.Bu sebeple Jeep'ti oydu buydu karşılaştırılması yanlıştır.Arkadaşlar Defenderın Jeep karşısında artılarını eksilerini belirtmişler gerisi size kalmış. :smiley:
Saygılar , Deniz
Doğru söze nedenir arkadaşlar katılıyorum bu dediklerinize :smiley:

kesinlikle katılıyorum gecen gun E5 bostancıdan Maltpe istıkametıne hızla gıderken ortada heybetlı bır Defender gordum dırek sınyal verıp yanına gırdım bellı muddet takıp ettım artık yollarda her gordugum yerde peşıne takılıp takıp edıorum cokta hosuma gıdıo..hıc gormedıgım bagdat caddesınde bıle gorunce onuda takıp ettım bırsey farkettım Defenderı takıp ederken bıle gururlanıorum ben işte bole bır aracı almayı planlıyorum dıe eyvah eyvah:smiley:

darısı basımıza artık en kısa zamanda Allah almak nasip etsin...

deff g4' Alıntı:
kesinlikle katılıyorum gecen gun E5 bostancıdan Maltpe istıkametıne hızla gıderken ortada heybetlı bır Defender gordum dırek sınyal verıp yanına gırdım bellı muddet takıp ettım artık yollarda her gordugum yerde peşıne takılıp takıp edıorum cokta hosuma gıdıo..hıc gormedıgım bagdat caddesınde bıle gorunce onuda takıp ettım bırsey farkettım Defenderı takıp ederken bıle gururlanıorum ben işte bole bır aracı almayı planlıyorum dıe eyvah eyvah:smiley:

darısı basımıza artık en kısa zamanda Allah almak nasip etsin...

:D :D gecmıs olsun :smiley: ben resımlerını bıle cekıyorum sapık gıbı olduk :smiley:

arkadaşlar sakın bulaşmayın tamamen bir hastalık ben kanserin bile çaresine inanırıım ama bu defendere bulaştınmı bittin hayatın söndü bende 89 model defender var her anımı onla geçirmek için can atıyorum inanın vazgeçemiyorum 15 gündür aracım kafayı yemek üzereyim ama puma ya binince bütün ızdırapların sonu olacağına inanıyorum ben hiç bulaşmayın derim çok acıyoo

berk' Alıntı:
Öncelıkle aramıza hos geldınız Defenderımla gunluk 25-30 km yol yapan haftasonları da bılımum yerlerde Defender kullanan biri olarak aklınızdakı soruları bıraz yanıtlamak ıstıyorum..
Defender bir yasam tarzıdır eger defenderınız varsa sevmenız ve ona sabırla yaklasmanız gerekecektır yururunde ve motorunda agır sorunlar olmayan bır defender hayvan gıbı bır bır aractır mutlaka ufak tefek dert cıkarır ancak sizi cok sıkıntıya sokacak dert yaratmaz ıvırı zıvırı sensöru b.ku püsürü yoktur zebil gibi parçası vardır ve ucuzdur elınız bıraz yatkınsa herseyını kendınız bıle yapabılırsınız elektronık hıcbırsey yotur dolayısıyla nerde hangi şehırde kalırsanız kalın bunun ustasını bulursunuz katır gıbıdır traktor gıbıdır ben aracıma 750-800 kg odun yukleyıp ustune 3 paletle bırlıkte evıme odun goturdugum oluyor arakasına jet skı baglayıp bozcaadayada gittiğimde oluyor önemlı olan nokta şu hangı amac ıcın kullanacaksınız???

otobanda cıkıp gazlıcak ve arazıde fena bir guc ıstıyosanız defender sıze gore degıl ... benım aracım düz dizel ve bu araclar amacınıza gore gucsuz kalıyor rampada sag serıtte gıdıyosunuz ılk basta buna alısamıyosunuz ama zaman gectıkce kamyoncular en yakın dostunuz oluyor ;) haa koyarsınız ford transıt motoru ozaman ne cherokesı dıye tek cumle yazar kapatırız konuyu :smiley:

defenderla dolasmak gercekten sehırde atla dolasmak gıbı bırsey cok farklı ılkel demıssınız ama bu araclarda modıfıyenın sonu yok forumda td5 motoru koyan bence tr degıl dunyadakı sayılı defenderlardan bırı olan MKG nıck lı mustafa abının aracı gorursenız aracın marsa bıle gıdecegını dusunursunuz..

bahsettıgınız rakkamlardakı defenderlar cheroklere gore ılkel evet ancak işin öbur tarafı da var bir cerokenın bakım malıyetıyle defenderın malıyetını karsılastıramazssınız bıle parca bulunabılırlıgı elektronıgı gazıydı falandı fılandı ugrasırsınız ama bu demek degılkı ceroke de kotu hayır tabıkı .. cok yakın bır arkadasımda 4,0 lık sport var 1 haftasonu kullandım böyle bır guc olamaz gaz pedalının sonu gelmıyor :smiley: sonuc olarak ne amac ıcın kullanacaksınız?? cerokede kırdıgınız zaman oturur dusunursunuz ama defenderda kırdınızmı 2 saat sonra parcanın sıparısını vermıs bıle olursunuz kocaman depolama alanı kullanımdakı fonsıyonellıgı ıle defender apayrı bır aractır cerokeye gore ceroke lukstur evet ınsan bazen arıyor klımalı ısıtmalı kotuk vs ama cok gecmeden defender kullanmanın verdıgı haz bunların hepsını unutturuyor emın olun aaaaman dıyosun varsın ısınmasın koltuk ha ılla ısıtcam dıyosanız e- bay de envayı cesıt aksesuar var ben kendı aracıma ısıtmalı yan aynalarına kadar yaptırdım kıcımıda saga sola oynattımmmı manuel olarak koltuk ısıtması oluyor henuz klıma olayına cozum bulamadım ama ondekı klepelerı actınızmı yuzunuze vurak o ruzgarı korkunc guzel bır hıs :smiley:

Sonuc olarak acayıp bır guc ıstıyosanız haftasonları hafıf arazıde takılcam cok zorlamıcam popom rahatı sevıyor ben ugrasamam ole katırla matırla derseniz ceroke.. ama yok abı ben keyıf adamıyım umrumda degıl sag serıt merıt ufak ufak devam ederım keyfıme bakarım tavanına cıkar cekerım bır koyda gunesın batısını seyrederım dıyosanız defender derım forumda da bır abımızın dedıgı gıbı defender almak cesaret ıster :smiley:

kolay gelsın..
Berk

bu yazı için bile adamın camı açıp DEFENDER diye bağırası geliyor....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR