Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 80
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,755
Ynt: Defender 110 İçin Uygun Port Bagaj İmalatı

Aliminyumun her türü var profili köşebenti borusu üstelik profil gibi stadart da değil çeşidi çok ama her zaman her istediğini bulamayıruz ben aleminyum doğrama malzeme satanlara gidip istadğim ebatı söylüyorum en geç ertesi güne getirtiyor elinde yoksa aleminyum pvc, balkon korkulugu yapanlarda kesin oluyor iş malzemeyi bulmada değil asıl sorun bulduktan sonra başlıyor aleminyum elektrodu piyasada çok zor bulunuyor ve dikkat edilmesi gereken güvenilir ustaya bu kaynagı yaptırmak .

Etiketler

dablaya' Alıntı:
Aliminyumun her türü var profili köşebenti borusu üstelik profil gibi stadart da değil çeşidi çok ama her zaman her istediğini bulamayıruz ben aleminyum doğrama malzeme satanlara gidip istadğim ebatı söylüyorum en geç ertesi güne getirtiyor elinde yoksa aleminyum pvc, balkon korkulugu yapanlarda kesin oluyor iş malzemeyi bulmada değil asıl sorun bulduktan sonra başlıyor aleminyum elektrodu piyasada çok zor bulunuyor ve dikkat edilmesi gereken güvenilir ustaya bu kaynagı yaptırmak .
selam arkadaslar, ben 2 ay önce mersin,de alaminyumdan yaptirdim,üzerine cadir kurup yatabiliyoruz,6-7 kisi üzerinde oturabiliyoruz.

30860_396848368873_618723873_3922998_3169150_n.jpg

Selamlar
cok guzel gorunuyor.. iyi gunlerde kullanmanızı dilerim. 2 adet sorum olacak idi..
1) Agırlıgını ölçtünüz mü?
2) Bir mahsuru yok ise maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?

tesekkurler, reha

reha' Alıntı:
Selamlar
cok guzel gorunuyor.. iyi gunlerde kullanmanızı dilerim. 2 adet sorum olacak idi..
1) Agırlıgını ölçtünüz mü?
2) Bir mahsuru yok ise maliyeti hakkında bilgi verebilir misiniz?

tesekkurler, reha
selam reha arkadasim, tesekkür ederim,güzel ve saglam yapmaya calistik.agirligini tartmadik amma, tahminen 40 -50 kg var. 800.- liralik malzeme aldik,700.- lirada iscilik ödedik.yani 1500.- liraya mal oldu. hosca kalin, hamdi

CIMG5405.jpg

ğünaydın bende bağaj yaptırmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim tel 05327216381

2-3 hafta içerisinde ben de portbagaj yapacağım. demir fiyatlarını araştırdım. kendim yapacağım için işçilik vermeyeceğim. bükmeye para verebilirim. sanırım maksimum 250 TL ye mal olucak. ama evdeki hesap çarşıya uymaz. ortya güzel ve sağlam birşey çıkarsa ambarla heryere gönderirim

huseyinyilmaz' Alıntı:
2-3 hafta içerisinde ben de portbagaj yapacağım. demir fiyatlarını araştırdım. kendim yapacağım için işçilik vermeyeceğim. bükmeye para verebilirim. sanırım maksimum 250 TL ye mal olucak. ama evdeki hesap çarşıya uymaz. ortya güzel ve sağlam birşey çıkarsa ambarla heryere gönderirim
hüseyin eğer dediğin fiyata mal edersen çığır açarsın kardeş ben ilk müşteri olurum bilgin olsun
ben port bagaja :400 tl
üstteki parlak çetaya:210 kdv dahil
çetayi bükme ve işçiliğe :100 tl verdim bilgin olsun

huseyinyilmaz' Alıntı:

Merhaba Hüseyin Bey ;

Kafanızda nasıl bir port bagaj tasarımı var ?? Paylaşabilirmisiniz ?? Örneğin elinizde bir imalat çizimi varmıdır ??

Saygılar

Cenk

Merhaba

Bende bagaj konusunda birkaç çizim yaptım. işyerimde ki demirci ustasına gösterdim 20 kg civarında boru ile yapılır dedi.(bağlantı ayakları hariç) kolay sökülüp takılması içinde 2 parça halinde birbirine geçmeli birşey yapmayı düşünüyorum. (tek kişi monte edebilmek için) kaynak ustasına para vermeyeceğim için ve boyayıda işyerinin boyahanesinde yaptracağım (çaylar şirketten gibi olacak :smiley: ) için 150 tl gibi bişeye mal edeceğimi düşünüyorum. :smiley: gülmeyin valla 8 boy (6mt lik) boru kullanılıyor. 15 tl 6 mt.si. boru kaynaklarını birbirine yakın yerlerden ek yaparak daha sağlam yapı oluşturmayı düşünüyorum.

tabi bütün bu işlemler bayramdan sonra başlayacak. yapım aşamasında fotoğrafları eklerim.

benim eçok beyendiğim tasarım zafer bager in yaptığı port bagaj lakin çok uçuk fiyat istiyorlar (yurtdışı orginal port bagajlardan daha bahalı ) hevesim kursağımda kaldı

IMG_3779.jpg

arkadangrn.jpg

bagerportbagaj.jpg

dron' Alıntı:
benim eçok beyendiğim tasarım zafer bager in yaptığı port bagaj lakin çok uçuk fiyat istiyorlar (yurtdışı orginal port bagajlardan daha bahalı ) hevesim kursağımda kaldı

IMG_3779.jpg

arkadangrn.jpg

bagerportbagaj.jpg

su an nekadar ıstıyolar bılmıyorum ama benımkını yaptıklarında pıyasadakı fıyatlar sevıyesınde bir ödeme yapmıstım (1.000 cıvarı ) bunun çizimini de 50-60 portbagaj resmı arasından secerek kendı dusunduklerıyle birleştirerek guzel bişeyler yaptılar örnegın üsttekı yan camın kıvrımı çok şık oldu tek bızım 6-7 araçda var gordugum kadarıyla.. dışbükey arka merdıveni tek benımkınde uyguladılar.. yınede tekrar bı görusun derım bu aralar yıne bişeyler yapıyolar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR