Malesef.
1 aya yakın bir gecikme yaşadım.
Orhan ustanın işçiliğinden bir yana şikayetim yok fakat eli çok ağır..
2-3 günde bitireceği işi haftalarca uzatıyor.
[/quote
Tahmin etmiştim geçikme olaacağını 1 tavan sepeti için 2 ay bekletti 3 kez ölçü alındı 2 kez yapıldı birisi küçük olmuş kabul etmedim yenisini yaptı boyada dedi telefonlara çıkmadı bir cumartesi resmen baskına gittim sabah o gun boyaya verdı bende herhalde duzgun yapmıstır dedım tekrar aracta denemedık boyaya gonderdık aksam boyadan geldı ama sonuç maalesef bu seferde buyuk yapmıştı elektrostatık boyayı es geçtık tekrar kesti taşladı derken gece 24 de sprey boya ile boyayarak lanet olsun diyerek taktık sepeti tavana ama haftasında paslanmaya başladı bu sefer gerçek bir ustaya goturup sokulup tekrar boyandı ve takıldı.. Başka bir iş daha yaptı ondada 1 hafta araba yattı orada dokunmadı bile özel işlerinde kullanmıs malzeme tasımış falan yıne bır baskın sonucu cuma gecesi 01 sularında basında durarak işi yaptırdım ama oda olmadı maalesef derken yine baska bir usta yolu gozuktu bana...
Kusura bakmayın konuyu dağattım ama güzel güzel aracınıza bakarken birden orhanı görünce dayanamadım özür dilerim....