Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,651
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00131.jpg

DSC00132.jpg

DSC00133.jpg

DSC00134.jpg

DSC00135.jpg

Etiketler

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00136.jpg

DSC00137.jpg

DSC00138.jpg

DSC00139.jpg

DSC00140.jpg

İbrahim bey selam,
Aracınız çok güzel olmuş iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Size bir sorum olacak benim aracıma bazı işlemlerde orhan usta tarafından yapıldı aylarrrrrr süren çalısmalar sonucunda,sizin aracınızıda orada roll cage yapılırken gormustum sanırım. Sizde benim gibi uzun sure bekledınızmi orhan ustanın keyfinin yetip işi yapması için?? son olarak orhan ustanın işçiliğinden memnunmusunuz herhangi bir sorun yasıyormusunuz???Yoksa sadece benmiyim orhan usta maduru inanın onun yuzunden bir ara aracımı satmayı bile dusundum....

Saygılarımla

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

DSC00141.jpg

DSC00142.jpg

DSC00143.jpg

DSC00144.jpg

DSC00145.jpg

cenkcc' Alıntı:
İbrahim bey selam,
Aracınız çok güzel olmuş iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Size bir sorum olacak benim aracıma bazı işlemlerde orhan usta tarafından yapıldı aylarrrrrr süren çalısmalar sonucunda,sizin aracınızıda orada roll cage yapılırken gormustum sanırım. Sizde benim gibi uzun sure bekledınızmi orhan ustanın keyfinin yetip işi yapması için?? son olarak orhan ustanın işçiliğinden memnunmusunuz herhangi bir sorun yasıyormusunuz???Yoksa sadece benmiyim orhan usta maduru inanın onun yuzunden bir ara aracımı satmayı bile dusundum....

Saygılarımla

Malesef. :(
1 aya yakın bir gecikme yaşadım.

Orhan ustanın işçiliğinden yana bir şikayetim yok fakat eli çok ağır..
2-3 günde bitireceği işi haftalarca uzatıyor.

gazi sezer' Alıntı:
bunları yaptıran tek şey.! sevgi; içinizdeki sevgi ne ugraşlar verdirmiş size allah kolaylık versin.

Çok zorlu ve masraflı bir işe giriştik.
Bu tür işlere girişen herekse Allah kolaylık versin.
Zor olduğu kadar bir o kadar da zevkli..
Sanayiinin müdavimi, usta çayının müptelası oldum ;D

ihg70' Alıntı:

Orhan ustanın işçiliğinden bir yana şikayetim yok fakat eli çok ağır..

ben sizden şanslıyım arkadaşlar, mersin'de bir zafer ustamız var orhan ustanın tam tersi.

gazi sezer' Alıntı:
ben sizden şanslıyım arkadaşlar, mersin'de bir zafer ustamız var orhan ustanın tam tersi.

Kaporta-boya işlerini yapan Hacı usta (resimlerdeki yaşlı ve sakallı amcamız)
Hacı usta parmakla gösterilen, çok uzaklardan isimi duyulup gelinen bir insan.
İşini titizlikle ve son derece iyi yapıyor.

Orhan Usta roll-cage'i yapan arkadaş.
Zamanı çok kötü kullanıyor.
Ben onun gibi çalışsam 2 günde kapıya koyarlar beni.

ihg70' Alıntı:

Orhan ustanın işçiliğinden bir yana şikayetim yok fakat eli çok ağır..
[/quote
Tahmin etmiştim geçikme olaacağını 1 tavan sepeti için 2 ay bekletti 3 kez ölçü alındı 2 kez yapıldı birisi küçük olmuş kabul etmedim yenisini yaptı boyada dedi telefonlara çıkmadı bir cumartesi resmen baskına gittim sabah o gun boyaya verdı bende herhalde duzgun yapmıstır dedım tekrar aracta denemedık boyaya gonderdık aksam boyadan geldı ama sonuç maalesef bu seferde buyuk yapmıştı elektrostatık boyayı es geçtık tekrar kesti taşladı derken gece 24 de sprey boya ile boyayarak lanet olsun diyerek taktık sepeti tavana ama haftasında paslanmaya başladı bu sefer gerçek bir ustaya goturup sokulup tekrar boyandı ve takıldı.. Başka bir iş daha yaptı ondada 1 hafta araba yattı orada dokunmadı bile özel işlerinde kullanmıs malzeme tasımış falan yıne bır baskın sonucu cuma gecesi 01 sularında basında durarak işi yaptırdım ama oda olmadı maalesef derken yine baska bir usta yolu gozuktu bana...

Kusura bakmayın konuyu dağattım ama güzel güzel aracınıza bakarken birden orhanı görünce dayanamadım özür dilerim....

ihg70' Alıntı:
Kaporta-boya işlerini yapan Hacı usta (resimlerdeki yaşlı ve sakallı amcamız)
Hacı usta parmakla gösterilen, çok uzaklardan isimi duyulup gelinen bir insan.
İşini titizlikle ve son derece iyi yapıyor.

Orhan Usta roll-cage'i yapan arkadaş.
Zamanı çok kötü kullanıyor.
Ben onun gibi çalışsam 2 günde kapıya koyarlar beni.
usta iyi olunca insan keyf alıyor.

Gazi bey kesinlikle haklısınız,
Ben orada sırada beklerken bir siyah grand vardı 1 ay boyunca ellemedi o araca ve sahibi verdiği parayı bile istemeden sokulmüş tamponlarıyla aracını apar topar almış oradan lanet olsun dıyerek ayrıca çok samimi bir arkadasımda benden sonra kavga dövüş aracını bitirtip birdaha orhan adını ağızına almayacağım demişti........Böyle usta geçinenlerden dolayı inanın insanın tüm iştahı kaçıyor....

cenkcc' Alıntı:
Ben orada sırada beklerken bir siyah grand vardı 1 ay boyunca ellemedi o araca ve sahibi verdiği parayı bile istemeden sokulmüş tamponlarıyla aracını apar topar almış oradan lanet olsun dıyerek ayrıca çok samimi bir arkadasımda benden sonra kavga dövüş aracını bitirtip birdaha orhan adını ağızına almayacağım demişti........Böyle usta geçinenlerden dolayı inanın insanın tüm iştahı kaçıyor....
cenk arkadaş haklısın, bir daha araç toplayacak olursansız kesinlikle mersin'e gelin; sabahları kahvaltıya gidiyorum bol bol çay içiyorum çok hoş oluyor ve çok şeyler öğrendim.

davet için tesekkurler gezenbilir ailesi dedikleri bu olsa gerek her ilde bir kapımız var....
sizinde canınınız sıkılır arac toplatmaktan zevk ALMAMAK isterseniz bizde orhan ustaya bekleriz......

cenkcc' Alıntı:

Ben de bir ara o hale geldim.
Arabayı çıkaracaktım.
Oktay Onuş usta ikna etti beni.

Ultimatomu çektim. Ya bu hafta sonuna kadar bitecek ya da ne olursa olsun arabayı çıkarıyorum burdan dedim.
Hergün gidip başında durdum.
Çok kritik yerlerde müdahelelerde bulunup bazı şeyleri düzelttirdim.
Biraz sinirlerim yıprandı ama sonuçta benim istediğim gibi oldu.

Hacı Usta ve Oktay Usta'nın dükkanlarında zaman geçirmek zevkli.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR