Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihg70 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 739
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 163,641
Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :smiley:

huseyinyilmaz' Alıntı:
ilk sayfalarda bahsi geçen otomatik vites siyah 110 SW satılıkmış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ozel-yapim-defender-52981788/detay/
80 modeli bile arazide aynı işi yaparken bir defendera 80.000 tl vermek çok anlamsız geliyor bana. 80.000 tl harcanarak yapılacak toplama bir defender şüphesiz ülkedeki en yapılı defender olur.

Etiketler

kesinlikle katılıyorum ama her malın bir alıcısı çıkıyor işte.

Defender arayışımda bu yazıyı belki de 3. defa baştan okuyorum ve artık bu defa hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim. Özellikle roll bar uygulamanız çok başarılı ve aradığım Defender ı bulabilirsem ilk yaptıracağım şeylerden biri o olacak. Bu arada renk seçinimiz, ön konsol ve kapıların baştan yapılmış hallerini de çok çok beğendim...
Kazasız belasız güle güle kullanın...

Ayhan

Defendermania' Alıntı:
Defender arayışımda bu yazıyı belki de 3. defa baştan okuyorum ve artık bu defa hayranlığımı dile getirmeden geçemeyeceğim. Özellikle roll bar uygulamanız çok başarılı ve aradığım Defender ı bulabilirsem ilk yaptıracağım şeylerden biri o olacak. Bu arada renk seçinimiz, ön konsol ve kapıların baştan yapılmış hallerini de çok çok beğendim...
Kazasız belasız güle güle kullanın...

Ayhan

Teşşekkürler Ayhan, inşallah gönlüne göre bir taneye sahip olursun.

Güncel 2 foto koyayım :smiley:

1dsc01028.jpg

2dsc01027.jpg

göktu' Alıntı:
hey maşallah:smiley:

abi telsiz ve antenin marka modelini öğrenebilir miyim?

Artık UD'u eline aldığına göre seni de orkestraya bekleriz, bir iki nota tıngırdatırsın ;D

Telsiz'i Nejat taktırmıştı, gayet güzel birşey.

Telsiz, President Harry II Classic
Telsiz Anteni, President MS-145 CN

ihg70' Alıntı:
Artık UD'u eline aldığına göre seni de orkestraya bekleriz, bir iki nota tıngırdatırsın ;D

Telsiz'i Nejat taktırmıştı, gayet güzel birşey.

Telsiz, President Harry II Classic
Telsiz Anteni, President MS-145 CN

0 tecrübeli bir insan olarak,

ucundan ucundan girmem lazım sanırım bu işe ;D

Ud lu cümle de orjinal oldu şaka maka:smiley:

iskandinav ülkelerini gezenin de ufku açık oluyo canım:D

Tamam işte, yarın gel hem grupla tanışmış olursun hem arazide gitmek nasılmış görürsün.

göktu' Alıntı:
abi bu ve haftaya haftasonu ufak gezim var trakyaya arkadaşlara yemek sözlerim var da plakaya dair:smiley:

bayram sonrası emrinize amadeyim

Tamamdır, her zaman bekleriz memnuniyetle.
Ama arabanda telsiz, vinç, strap ve U-kilit muhakkak olsun.
Eksiğin varsa bir an önce tamamla. Bunlar ön göğüs ve teypten çok daha hayati şeyler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.