KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
valla en kötü defendere bu jantı al üstünede 33-35 silverstone veya insa turbo tak canavarlaşıyor görüntü olarak bu jant toyotaya olsa düşünmeden alırım
valla en kötü defendere bu jantı al üstünede 33-35 silverstone veya insa turbo tak canavarlaşıyor görüntü olarak bu jant toyotaya olsa düşünmeden alırım
Haklısınız Boost Jant Defender'lara çok başka bir hava katıyor ama flanşsız takılamaması bir handikap değil mi ? Duyduğum kadarıyla özellikle asfaltta aracın gezinmesi artıyormuş ?
Haklısınız Boost Jant Defender'lara çok başka bir hava katıyor ama flanşsız takılamaması bir handikap değil mi ? Duyduğum kadarıyla özellikle asfaltta aracın gezinmesi artıyormuş ?
umut bu araç üstündeki lastikler 33" silverstone mt 117 extrem araçta yükseltme yok kapı altındaki orjinal marşpiyellerin yerine 4mm kalınlıkta profilden rock sliders yapıldı. yaklaşık 40 gün gibi bir sürede toplandık
bu araç üzerindeki jantları takmak için herhangi bir spacer, flanş falan uygulanmadı bu jantlar direk olarak takılabiliyor
umut bu araç üstündeki lastikler 33" silverstone mt 117 extrem araçta yükseltme yok kapı altındaki orjinal marşpiyellerin yerine 4mm kalınlıkta profilden rock sliders yapıldı. yaklaşık 40 gün gibi bir sürede toplandık
bu araç üzerindeki jantları takmak için herhangi bir spacer, flanş falan uygulanmadı bu jantlar direk olarak takılabiliyor
Hocam araba süper olmuş,her adımını büyük bir hevesle okudum.Güle güle binin inşallahh.Bi kaç sorum olacak;
1-Aracı ne kadara almıştınız?
2-masraflar ne kadar tuttu?
Hocam araba süper olmuş,her adımını büyük bir hevesle okudum.Güle güle binin inşallahh.Bi kaç sorum olacak;
1-Aracı ne kadara almıştınız?
2-masraflar ne kadar tuttu?
Teşekkürler.
Şu sanayii işleri ömrümü yedi o ayrı konu ;D
Motoru iyi (TD), yürüyeni iyi, temiz bir Defender'i 20'nin altında bulamazsınız.
Önceki sahibinin yaptığı bakım, taktığı ekipman ve aksesuara göre 20-30 arası değişebilir fiyatlar.
Benim giriştiğim türden sıfırdan-ağır bir yenilme geçirmiş, her vidası elden geçirilmiş bir aracı ise 40'tan aşağı bulmazsınız.
Masraflar için 15bin bütçe ayırmıştım. Ama 20'ye dayanacak gibi görünüyor.
Yapılacak işler arasında kompressör, invertör, vebasto, yeni orta konsol, otomatik ön camlar da var.
Sunroof için tepede yer bıraktım ama onu ne zaman yaptırabilirim bilmiyorum.