Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,263
Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?

Benzinden dizele geçmek oldukça zahmetli. Onun yerine 2,5lt benzin gücü yeterli gelmiyor ise, V8'e geçmek çok çok daha kolay.... Hem benzinlinin konfor avantajına kavuşursunuz hemde dizelin torkuna.

Etiketler

v8 e lpg uygulamak mümkünmü ? RANDIMAN verirmi ? km ne kadar yakar lpg de bunları tecrübe eden varmı teşekkürler

V8'e LPG randımanlı bir şekilde uygulanır. Ancak yakıt beslemesi ya EFI olmalı yada orijinal çift karbüratörlü olmalı. Edelbrock manifold ve karbüratör var ise takılamıyor.

Ne kadar yakar konusuna Naci kaptan cevap verebilir sanırım.

bu bahsettiğiniz mesele bulduğumuz motorda yoksa sonradan takılabiliyormu yoksa v8 i alırken bu bahsettiğiniz özellikleremi dikkat edeceğiz acaba ?

Benim land ı euro dizelle fulledim bakalım ne yakcak ama çekişi ve hızı farkedilir derecede deyişti seside azaldı az da olsa.

merhaba,
Bence 100 km de yaktığı yakıt lt olarak azalacak. genel maliyet hemen hemen normal dizele denk gelecek.

safari2000' Alıntı:
bu bahsettiğiniz mesele bulduğumuz motorda yoksa sonradan takılabiliyormu yoksa v8 i alırken bu bahsettiğiniz özellikleremi dikkat edeceğiz acaba ?

Zaten üzerinde Edelbrock karb/manifold takılı satılık araba veya motor bulma ihtimaliniz düşük. Bulacağınız V8'lerin büyük çoğunluğu çift SU marka kabüratöre sahiptir. Daha eskilerde de Stromberg. Bunlara LPG takılır.
Yanlışlıkla Edelbrock karbüratörlü almanız pek mümkün değil. Satıcı mutlaka bundan övünerek bahsedecektir satarken... Sonradan takılan bir karbüratördür...

figo' Alıntı:
Benim land ı euro dizelle fulledim bakalım ne yakcak ama çekişi ve hızı farkedilir derecede deyişti seside azaldı az da olsa.
Ömer birde Opet normal mozotu dene bu aralar defenderlerde onu kullanıyoruz çok süper

bende webasto depoma euro dizel koyuyorum çok memnunum :smiley:

Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek ?steyen Kaç Ki?i Var?

2005 ten beri opet euro dizel kullaniyorum.
Hicbir sorun yasamadim.pompali dizel icin euro dizel o kadar onemli degil bence.
Rafineri dizeli olsun susuz olsun yeter :smiley:

vosdost' Alıntı:
2005 ten beri opet euro dizel kullaniyorum.
Hicbir sorun yasamadim.pompali dizel icin euro dizel o kadar onemli degil bence.
Rafineri dizeli olsun susuz olsun yeter :smiley:
Ahmet
defender düz dizele euro dizel yaramıyor motor sesi kesiliyor ama gücüde kesiliyor
Daha önce petrol ofisi normal dizel kullanıyordum şimdi opete döndük gözle görülür şekilde çok daha iyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR