Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,262

Etiketler

Ynt: Defender 110; Benzinden Dizele Dönmek İsteyen Kaç Kişi Var?

yok yahu ne kızması, o videonun çekildiği günü hatırladım bir anda....

yunus bager' Alıntı:
Ömer birde Opet normal mozotu dene bu aralar defenderlerde onu kullanıyoruz çok süper

Yakıt kontrolü yapiyim şu an euro var sonra opet dizeli denerim peş peşe ama euro hızı ve rahat hareketi hissettirdi Yunus azda olsa sessizlik var sesi bile şu an daha güzel geliyor. ;) ;) ;)

Hız konusunu dene azda olsa depoyu boşalttıktan sonra bak yada bensonucunu alıyım, kıyaslayım sonra dene SAYGILAR.

Evvvveeeett bugün doldurdum ve 250 yakan araba euro dizel de 300 yaktı tek karım biraz sessiz biraz hız yani rahat hareket aynısı transporterde ve 250 lik dodge dede de aynı sonucu almıştım. Bundan sonrası da normale devam.

shell yeni bir dizel cikartmis gecen aldim ama depo yarim doluydu o yuzden bisey anlamadım. dediklerine gore performansı daha iyiymis, hem euro dizel hem onu satiyorlardi abi bundan verelim yeni geldi bu daha iyi dediler. fiyatlarıda aynıydı. detaylarını bilmiyorum henuz.

Kürşad arabalar mazota alışıyor ve başka benzinlikten alınca rafine farkı varya işte acayip etkiliyor.
Ben bütün arabalarımda denedim shell e tövbe ettim acil durumlarda yolda kalmayacak şekilde alırım.
Hissedilir derecede çok ama çok farkediyor. Tavsiyem istasyonun deyiştiilmemesi 1990 da buyana kullanıp hissettiklerim.

Ömer kesinlikle sana katiliyorum bende olabildigince aynı marka hatta aynı istasyondan almaya calisiyorum, uzun yolda mecbur kaliyorum bazen yolda kalmamak için başka markalara. Tercihende opet kullanıyorum en azindan girdiğinde tuvaletleri temiz :smiley:

ama shell e mecburen ugradım yakıt yetmeyebilirdi boyle bisey goruncede paylasayim dedim. Gerci en fazla katkı maddesi koymuslardir büyük fark olacağını sanmıyorum normal euro dizelle.

benzinden dizele dönüp evrak işiyle uğraşmaktansa v8 motor atmayı tercih ederim.

Naci kaptan bulmadın bize bi v8 motor :smiley:

bulalım hemen

v8 den bol ne var... bak geçen ay 2 tane sattım...

Slmlar benzinliden dizele geçişde son prosedür nedir??? Etrafımdan araç benzinli ise dizele geçişin artık mümkün olmadığı hakkında duyumlar aldım!!!
Tesekkurler..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR