Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rasimpeh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,264

Etiketler
Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

Ahmet bey urfaya bir sor bakalım 3 adet alırsak ne kadar olurmuş fiyat. toplu alım indirimi yapalım bari.

rasimpeh' Alıntı:
Ahmet bey urfaya bir sor bakalım 3 adet alırsak ne kadar olurmuş fiyat. toplu alım indirimi yapalım bari.

Urfa"da asker arkadaşım var, bugün konuşmaya gidecek. daha olmadı ben zaten hafta sonu orda olacağım sıkı bi pazarlık yaparım sizin içinde.

ama daha önce bir gelişme olursa hemen yazarım.

teşekkür ederim. peki modifiye faln yapmak istiyormusun araça. bu işide birlikte yapabiliriz. gene toplu indirimden faydalanmış oluruz bu sayaede. deri döşeme işine pazarlıksız araçtırdığım kadarı ile 2000 diyorlar. biz bunu 3 araba için toplam 4000 veya daha azına pazarlık atarız. gene epey bir karımız olur.

size bana ulaşabilmeniz için özelden tel numaramı göndereceğim.

rasimpeh' Alıntı:
teşekkür ederim. peki modifiye faln yapmak istiyormusun araça. bu işide birlikte yapabiliriz. gene toplu indirimden faydalanmış oluruz bu sayaede. deri döşeme işine pazarlıksız araçtırdığım kadarı ile 2000 diyorlar. biz bunu 3 araba için toplam 4000 veya daha azına pazarlık atarız. gene epey bir karımız olur.

tabiki istiyorum abi ama arabalarımızı bi alalım da ona göre plan yapalım. ;)

kesinlikle. bak ben sana başka bir şey söyleyim. yakın bir zamanda defender ihalesi açılacak. aslına bakarsan ihaleden çok çok daha uygun fiyatlara alabiliriz araçları. yani rakamlar tahminimce senin dediğin rakamın yarısı bile olabilir. buda büyük bir kar. ben biri ile görüşme yapacağım bu konuda. bence bekleyebilirsen biraz daha bekle derim. en azından bana pazartesiye kadar müsade et. bende sana net bir bilgi vereyim. 6000-3000=3000 tl araça daha fazla modifiye demek. :smiley::smiley:

3000 liraya ihaleden gozu kapali yani aracta ne kadar masraf cikacagini bilmeden almak yerine 6 bin liraya yururu duzgun bir arac almak bence daha mantikli.
Mkek daki araclari calistirip yurutemezsiniz.
Calismadan yurumeden masraf 1 lirada olabilir 10 lirada olabilir.

vosdost' Alıntı:
3000 liraya ihaleden gozu kapali yani aracta ne kadar masraf cikacagini bilmeden almak yerine 6 bin liraya yururu duzgun bir arac almak bence daha mantikli.
Mkek daki araclari calistirip yurutemezsiniz.
Calismadan yurumeden masraf 1 lirada olabilir 10 lirada olabilir.

evet size katılıyorum bu araçlar zaten MKE den çıkma değil, Emniyet ihalelerinden alınmış olan araçlar. görünürde de zaten araçlar düzgün duruyo. Babam geçen hafta Ankara"daki araçlara baktı ve çok kötü durum da olduğunu söyledi.

o zaman biz gene elden almaya bakalım yani. urfadan haber bekleyelim o zaman. aslına bakarsan ben bir çok parçasını değiştireceğim için, temiz olması önemli değil gibi. kullanan arkadaşlar bu konuda ne gibi öneride bulunur onlardan duymak isterim.

Neresinde neyi var bilirsiniz ;D araç toplayan arkadaşlar öyle diyo ;D bir sürü sanayi ve parçacı tecrübeniz olur,akrabadan yakın tamircileriniz olur
biraz ruh yapınız bozulur ama aracı ucuza alacaksınız nasıl olsa önemli degil. ;D ;D ;D

Şaka bi tarafa toplarım diye ucuz araç alıyorsanız aldıgınız aracın durumuna ve yapacagınız ilavelere göre,
alış rakkamınızın 2 2,5 hatta 3 katı kadar nakti göze almanız gerekiyor toplanmak üzere aldıgınız araçta
zaten satışa çıkan devlet kökenli araçlar polis,ordu,saglık veya enerji kökenli araçlar (ambulanslarda az bir kısım müstesna)
ekonomik ömrünü tamamlamış sürekli masraf çıkardıgı için verimsiz hale düşmüş araçlardır,hesabınızı çok iyi yapın
piyasada toplanmış veya toplanmadıgı halde oldukça temiz ve diri arabalar var bunlarıda degerlendirmenizi öneririm
ben 5 6000 araba alırım tıstıs boyatırım nasıl olsa yürüyo yanılgısı ile hareket etmiyeceginizi umuyorum,
çünki kazın ayagı pek öyle degil.

ekonomik ömrünü doldurmuş değiller bence bakım masrafları çok olduğundan satıyorlar defenderleri sanayide tanıdık ustalara yaptırmıyor devlet
devletin yaptırdığından çok daha ucuza yaptırıyoruz biz bu araçları sanayide yan sanayi parçalarla ve daha dikkatli kullanıoyruz

kokteknik' Alıntı:
8000 aldım
3000 jant lastik
500 spacer
250 karter koruma
880 vinç 9000 lik
250 vinç tamponu
700 baskı balata ( acemiliğimden ben baskıyı yaktım beraber değiştirdim.
600 lpg
250 sisler ufak defek extralarla 7000 harcamışım

Merhaba Bülent Bey,
Masraf yazarken dikkatimi çekti,kaporta boya maliyeti yazmamışsınız,aracınızı bu haliyle mi aldınız.. teşekkürler, Hüseyin...

acemi offroadçu' Alıntı:
Merhaba Bülent Bey,
Masraf yazarken dikkatimi çekti,kaporta boya maliyeti yazmamışsınız,aracınızı bu haliyle mi aldınız.. teşekkürler, Hüseyin...
evet bu haliyle aldım kaportası gayet düzgündü sadece ön kaputa lokal boya attırdım çünkü kaputu örtmeyi unutmuşuz 60 km ile giderken yerinden çıktı ben durana kadar kösesi yere sürttü çamurluk ucunda küçük bir ezik vardı onuda beraber yaptılar 100 tl verdim

oldukça temiz ve yakışıklı görünüyor,güle güle kullanın,kazasız ve belasız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR