Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rasimpeh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 64
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,268
Ynt: Defender 110 2.5 Benzinli Almak İstiyorum, Önerileriniz ?

zileli' Alıntı:
rasimpeh bahsettiğin araçları yakından inceleme şansızın oldumu acaba ?
ben inceledim araçlar zamanında bakımlı kullanılmış ancak son bir kaç yıl hep yatmış iç döşemelerini baştan yaptırmanız gerekir kaporta da ciddi problemleri yok ama boya ister ağır off-road yapacaksanız onuda istemez hortumları keçeleri değişecek elektrik tesisatları incelenip eksiklerin giderilmesi lazım 4 lastik banko isterler cam krikoları ve kilitleri arızalı ama km leri 130-190.000 arası buda demekki az binilmiş yıllık 6-8000 km yol yapılmış
selamlar bülent

Etiketler

teşekkürler bülent bey. 3 tane Kayseri"de 12 tane"de Urfa"da olduğunu öğrendim. nasipse ilk fırsatta gidip onları inceleyim bir tanesini alacağım.

zileli' Alıntı:
teşekkürler bülent bey. 3 tane Kayseri"de 12 tane"de Urfa"da olduğunu öğrendim. nasipse ilk fırsatta gidip onları inceleyim bir tanesini alacağım.
nedemek yardımcı olabilseydim ne mutlu bana avatarımda gördüğün defender onlardan birtanesi benim birtanem :D

benimkinin son hali belki fikir verir 1987 hakkari özel harekat çıkışlı lpg takıldı vinç takıldı sis farları takıldı motor bakımı yapıldı en son pasta cilalı

Photo-0006.jpg

kayseri dekileri inceledim. bülent beyin dediği gibi kaborta iyi duruyor. motor da bahsettikleri aynen var. ama ben komple modifiye düşündüğüm icin pk bir şey değişmiyor. bana en ucuzu olması yeterli. iç döşeme falan da komple değişecek.

zileli' Alıntı:
eğer almayı düşünüyorsanız ben ihaleye girip 2 adet almayı planlıyorum. bağlantıya gçersek ihaleden alalım derim. kayseridekiler çoklu alım yapılırsa fiyatı 6 ya indirebilceğini söylemişlerdi. bastırırsak daha da inebilirler.

rasimpeh' Alıntı:
kayseri dekileri inceledim. bülent beyin dediği gibi kaborta iyi duruyor. motor da bahsettikleri aynen var. ama ben komple modifiye düşündüğüm icin pk bir şey değişmiyor. bana en ucuzu olması yeterli. iç döşeme falan da komple değişecek.
arkadaşın bahsettiği urfadaki araçlara bir bakın kayseridekiler iyice seçıldi

rasimpeh' Alıntı:
eğer almayı düşünüyorsanız ben ihaleye girip 2 adet almayı planlıyorum. bağlantıya gçersek ihaleden alalım derim. kayseridekiler çoklu alım yapılırsa fiyatı 6 ya indirebilceğini söylemişlerdi. bastırırsak daha da inebilirler.
evet defender kardeşliği yapın 3 tane alımtoplu alıma girer

kokteknik' Alıntı:
benimkinin son hali belki fikir verir 1987 hakkari özel harekat çıkışlı lpg takıldı vinç takıldı sis farları takıldı motor bakımı yapıldı en son pasta cilalı

ne kadar aldım ve ne kadarlık masraf yaptırdın araça bilgi verebilirmisin. bide motoru değiştirdin mi yoksa orjinaalini mi kullanıyorsun. lpg düzen tuttumu, yakıt miktarı nedir. ben dizl bir motor il değiştirmeyi planlıyorum da. benzinl bir kıyas yapmak istedim. boya ve kaborta işçiliği verdin mi.

yani birde ihaleden alabilirsek daha ucuza kapatırız.

bu arada unimak a bakan varsa elimde bir adet var.

rasimpeh' Alıntı:
ne kadar aldım ve ne kadarlık masraf yaptırdın araça bilgi verebilirmisin. bide motoru değiştirdin mi yoksa orjinaalini mi kullanıyorsun. lpg düzen tuttumu, yakıt miktarı nedir. ben dizl bir motor il değiştirmeyi planlıyorum da. benzinl bir kıyas yapmak istedim. boya ve kaborta işçiliği verdin mi.

yani birde ihaleden alabilirsek daha ucuza kapatırız.
8000 aldım
3000 jant lastik
500 spacer
250 karter koruma
880 vinç 9000 lik
250 vinç tamponu
700 baskı balata ( acemiliğimden ben baskıyı yaktım beraber değiştirdim.
600 lpg
250 sisler ufak defek extralarla 7000 harcamışım

motor orjinal 365 krş lpg 700 krş benzin sarfiyatı var çok atak deparlı bir aaç değil ama arazide müthiş derecede tatmikar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON MESAJLAR

SON KONULAR