Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,670
Ynt: Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı.

merhaba ahmet hollanda malı dediğin omwl ise kaliteli bir ürün benim binek aracımda takılı performansından memnunum ; şahsi düşüncem brc'den daha kaliteli bir ürün

Etiketler

brothers' Alıntı:
merhaba ahmet hollanda malı dediğin omwl ise kaliteli bir ürün benim binek aracımda takılı performansından memnunum ; şahsi düşüncem brc'den daha kaliteli bir ürün

Hocam brc dengesiz fiyat verdikleri için brc den vazgeçtim. Hollanda malı regülatörü hiç duymadığım için cesaret edemedim.Sizin dediğiniz markaydı. Aldesayı 5 yıl kadar sorunsuz kullandım. Bakalım 120 kw lık aldesa nasıl olacak? İlginize teşekkürler

vosdost' Alıntı:
Hocam brc dengesiz fiyat verdikleri için brc den vazgeçtim. Hollanda malı regülatörü hiç duymadığım için cesaret edemedim.Sizin dediğiniz markaydı. Aldesayı 5 yıl kadar sorunsuz kullandım. Bakalım 120 kw lık aldesa nasıl olacak? İlginize teşekkürler

regülatör değişimleri sorun yok gerçi bende hani çekişinde gidişinde, her lpgli araçta bu tip değişikliklerle performans arttırımı sağlayacaksa yakıtıda arttıracakmı ? performansı yüksek tasarruflumu olacak... konuyu deştim birazcık

febulent' Alıntı:
regülatör değişimleri sorun yok gerçi bende hani çekişinde gidişinde, her lpgli araçta bu tip değişikliklerle performans arttırımı sağlayacaksa yakıtıda arttıracakmı ? performansı yüksek tasarruflumu olacak... konuyu deştim birazcık

regülatörün gücünü artıracağım için yakıt ve çekişte değişiklik olup olmayacağını bilmiyorum. Üzerinde bulunan güçteki regülatörü takarsam yakıtta ve çekişte bir değişiklik olmaz.

120 kw lık aldesa regülatörü taktırdım. Şuan regülatör diaframı yeni. 500-1000 km sonra lpg ayarı yaptıktan sonra değişiklik olup olmayıcağını merak ediyorum :smiley:

vosdost' Alıntı:
120 kw lık aldesa regülatörü taktırdım. Şuan regülatör diaframı yeni. 500-1000 km sonra lpg ayarı yaptıktan sonra değişiklik olup olmayıcağını merak ediyorum :smiley:

ahmet portbagaj merdiven ve sisleri çıkardım jeneratör vb. aksessuarlarıda depoya bıraktım kuş gibi oldu virajlarda daha iyi şimdi... Ağırlıkta büyük etken senin araçta baya yüklü bir yere kadar bu tip değişiklikleri dene amma daha fazla istersen sistemde değişiklik yapma... 120 lik umarım istediğin şartları karşılar.

febulent' Alıntı:
ahmet portbagaj merdiven ve sisleri çıkardım jeneratör vb. aksessuarlarıda depoya bıraktım kuş gibi oldu virajlarda daha iyi şimdi... Ağırlıkta büyük etken senin araçta baya yüklü bir yere kadar bu tip değişiklikleri dene amma daha fazla istersen sistemde değişiklik yapma... 120 lik umarım istediğin şartları karşılar.

Bülent abi tavandaki yük aracın ağırlık merkezini çok yukarıya çektiği için virajlarda sıkıntı yaratabiliyor. benim araçta port bagaj ve çakılı yükle bir defa yola çıktım. Virajlar beni bitirdi. Bir daha port bagaj takmam. Remorkum var ama hala bitiremedim. Uzun bir süredir yatıyor. :smiley: 120 işimi görecek gibi bakalım. :smiley:

Ahmet, kasayı ön kabin hizasına alçaltmayı neden düşünmedin? özel bir kullanım amacın var mı?

edaghan' Alıntı:
Ahmet, kasayı ön kabin hizasına alçaltmayı neden düşünmedin? özel bir kullanım amacın var mı?

Aracı karavan olarak kullanıyorum. Araçta Ocak, lavabo, tv ,buzdolabı, çift kişilik yatak var. Dediğinizi düşündüm fakat bu sefer ayakta durulamaz hale gelecek. Aslında aracın ruhsatını karavana çevirme ve iç dizayn masrafını çöpe atmayı göze alsam ya kamyonet yapacağım yada kapalı camlı. Kapalı camlı yapıp içini karavan dizaynına uygun halede getirebilirim. Tahmini masrafım 5000-8000 lira arası. :smiley: Onada yanaşmadım. :smiley:

120 kw lık aldesa regülatör taktıktan sonra uzun bir süre yakıttı çok sıkıntı yaşadım. Diaframın alışma süresi. Şuan regülatör düzenli çalışıyor. Aracın torku 100 kw lık regülatörü göre çok artı. Yakıt miktarı artmadıı. Herkese tavsiye ederim. Aracın motoru çok rahatladı. Teşekkürler.

ahmet. oncelikle gule gule kullan. tecrubeni paylastigin icin de tesekkurler. umarim bu degisiklik nedeniyle uzun donemde sorun yasamazsin. [color=][/color][color=][/color]

edaghan' Alıntı:
ahmet. oncelikle gule gule kullan. tecrubeni paylastigin icin de tesekkurler. umarim bu degisiklik nedeniyle uzun donemde sorun yasamazsin. [color=][/color][color=][/color]

insallah abi tesekürler

ahmet sorun yaşamadığına sevindim ; bilgi paylaşımın için teşekkürler

vosdost' Alıntı:
120 kw lık aldesa regülatör taktıktan sonra uzun bir süre yakıttı çok sıkıntı yaşadım. Diaframın alışma süresi. Şuan regülatör düzenli çalışıyor. Aracın torku 100 kw lık regülatörü göre çok artı. Yakıt miktarı artmadıı. Herkese tavsiye ederim. Aracın motoru çok rahatladı. Teşekkürler.

ahmet sen benim arabayı tanıyorsun, tavsiye edermisin ? yoksa hiç dokunmayayım mı ? ne yararsağlar ne dzavantajı olur ?
ha gecen akşam ekiple buluştuk çok çok selamları var..

febulent' Alıntı:
ahmet sen benim arabayı tanıyorsun, tavsiye edermisin ? yoksa hiç dokunmayayım mı ? ne yararsağlar ne dzavantajı olur ?
ha gecen akşam ekiple buluştuk çok çok selamları var..

Aleyküm selam abi.
Abi şuan aracında herhangi bir sorun yoksa lpg regülatörüyle oynama. Benim Brc marka regülatör sorunlu olduğu için değiştirirken daha büyüğünü tercih ettim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri