Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 76
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,687
Ynt: Defender 100 için 100 kw'lık veya 140 kwlık LPG Regülatörü Kullanımı.

yunus bager' Alıntı:
Cem'cim ben 22 sene benzinli seri 2 kullandım bırakta dizelin tadını çıkarayım ;) ;) ;)
Eeee V 8 halaninize bi yerlerden başlamak lazım ;D

Etiketler

+++1 vede GC sidir

AHMET ARKADAŞIM BEN LPG'Yİ ANKARA LPG DİYE BİRYERE TAKTIRDIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ankaralpg.com DİYE BİR WEB SİTELERİ VARDI ORADA İLETİŞİM BİLGİLERİ VAR EĞER İSTERSEN BENİMDE YOLUMUN ÜSTÜ BENDE UĞRAYIP GÖRÜŞEBİLİRİM

brothers' Alıntı:
AHMET ARKADAŞIM BEN LPG'Yİ ANKARA LPG DİYE BİRYERE TAKTIRDIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM ankaralpg.com DİYE BİR WEB SİTELERİ VARDI ORADA İLETİŞİM BİLGİLERİ VAR EĞER İSTERSEN BENİMDE YOLUMUN ÜSTÜ BENDE UĞRAYIP GÖRÜŞEBİLİRİM

Teşekkürler web sayfalarını buldum yarın arayıp sorayım.

RİCA EDERİM UMARIM İŞİNİ GÖRÜR

yunus bager' Alıntı:
En iyi V8 defender arkadaşımın defenderidir :smiley:))

CEM50' Alıntı:
+++1 vede GC sidir

;D ;D ;D

Sakın koltuğuna oturmayın bağımlılık yapar ;D

th_v8ses.jpg

Defender da ise daha bir hoş ;D

th_defv8power.jpg

harika ama şu bir gerçek herşeyin bir tekniği var son hamle muhteşem

arkadaşlar hiçbirşey fuzuli değildir ben pek çok şeyi sayenizde öğrendim ve öğrenmeğe devam ediyorum sana göre çok basit olan şey bana göre çözülmesiçok zor bir mesele olabilir herkes herşeyi mutlaka paylaşsın lütfen.ben şanzıman nedir defransiyel nedir bu sitenin sayesinde öğrendim ve sorularımıza bıkmadan usanmadan cevap veren başta Reha abimiz olmakla beraber tüm gezenbilir ailesine sonsuz teşekkür ediyorum.bende bu ailenin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum.sizlerden bıkıp usa nmadan benim gibi nice cahillerin sorularına ceap vermeyi kesmemenizi rica ediyorum çok bilen varsa bunları okumasın başka yerlerde kendini göstersin ben hehinizden çok memnunum TEŞEKKÜRLER

yavuz bey şimdilik nazik yerlerimizi V 8 koltuklarına uzak tutuyoruz duygusal ;D olarak.

Evet sonunda aradığım regülatörlere ulaştım. Fakat fiyat çok yüksek.
100 kw Brc regülatör montaj dahil 140-160 lira
140 kw Brc regülatör montaj dahil 210 lira.
Aldesanın Major regülatör denilen regülatörü 120 lira.

Bayram sonrası % 80 Brc 140 kw lık alacağım. Araca takıp izlenimlerimi aktarırım. Teşekkürler.
Lpg mikserinin deliklerini 1 mm kadarda genişletmeyi düşünüyorum. Bakalım uygulama nasıl olacak. :smiley:
Yakıt 1 kat aratacak ve motor çekişi artacak yada yakıt artmadan motor çekişi artacak. Hayırlısı olsun :smiley:

sonuçları bekliyoruz

vosdost' Alıntı:
Evet sonunda aradığım regülatörlere ulaştım. Fakat fiyat çok yüksek.
100 kw Brc regülatör montaj dahil 140-160 lira
140 kw Brc regülatör montaj dahil 210 lira.
Aldesanın Major regülatör denilen regülatörü 120 lira.

Bayram sonrası % 80 Brc 140 kw lık alacağım. Araca takıp izlenimlerimi aktarırım. Teşekkürler.
Lpg mikserinin deliklerini 1 mm kadarda genişletmeyi düşünüyorum. Bakalım uygulama nasıl olacak. :smiley:
Yakıt 1 kat aratacak ve motor çekişi artacak yada yakıt artmadan motor çekişi artacak. Hayırlısı olsun :smiley:

Ahmet senin kocadayı yı vermedinmi ihaleden bir tane alıp yeniliyor diye duymuştum.... benzin lpg güzel ya sessiz sakin.... regülatör işinden haberdar et olmadı burada sanayide bizim muhammet ustaya sorduralım..... ok. bayramınız kutlu olsun dostlar.

febulent' Alıntı:
Ahmet senin kocadayı yı vermedinmi ihaleden bir tane alıp yeniliyor diye duymuştum.... benzin lpg güzel ya sessiz sakin.... regülatör işinden haberdar et olmadı burada sanayide bizim muhammet ustaya sorduralım..... ok. bayramınız kutlu olsun dostlar.

Abi kocaoğlanla beraberiz. Biz ayrılamayızzzz :smiley:

Lpg regülatör işini çözdüm gibi. Aldesa 120 kw lik regülatör sipariş ettim bir terslik olmazsa cuma günü elimde olacak. :smiley: Teşekkürler.

Brc regülatörden vaz geçmemin sebebini söylemeden duramıyacağım :smiley:

Brc nin 140 kw lık regülatörü için bir montajcıdan fiyat aldım. Montaj dahil 210 lira. Alt bayide 210 liraysa İzmir bölge bayinin adresini bulup daha düşük fiyatla regülatörü alma düşüncesiyle bölge bayine gittim. Bölge bayinde 230 lira fiyat aldım. Montaj hariç. :( Alt bayiniz montaj dahil 210 lıra fiyat verebilirken bölge bayi olarak bu fiyatı nasıl veribiliyorsunuz dedikten sonra Bölge bayisindeki yetkili bizde böyle diyebildi. :smiley:
Bölge bayisinden daha yüksek fiyat almam beni tamamen BRC den uzaklaştırdı. Ve bu konuyu hafta işi distribütör olan 2-A firmasına ileteceğim. Bakalım bu konuda ne diyecekler. :(

Brc 140 kw lık regülatör montaj dahil 210 lira
Brc bölge bayisinde montaj hariç 230 lira
Aldesa 120 kw lık regülatör montaj hariç 85 lira.
Hollanda malı 130 kw lik regülatör montaj hariç 150 lira.
120 kw lik aldesada karar kıldım. Bakalım yakıt durumum nasıl olacak :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri