Decathlon Ürünleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,024
Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında

cidowsky' Alıntı:
bi arkadaş bolu aladağlar kampında kar botlarından kullanmışı sordugumda memnunum demişti ama o quecho nun kendi markası bottu eğer fiyatları 160-250 tl civarı ise bu 250-350- tl ye bulabileceğiniz ve uzun zaman kullanabileceğiniz çook daha iyi ayakkabılar var ben böyle bir ürünü dechatlondan almamayı tercih ederim
Çok teşekkürler :smiley:

Etiketler

fixin tuzağı' Alıntı:
ben de oradan çadır almayı düşünüyordum ama şimdi biraz çekindim :-\

ürünleri üzerinde yazan kullanma şartlarına göre alırsanız sorun çıkmıyor, en azından benim tecrübe ettiklerim öyleydi.
dikkatli alışveriş yapılırsa sorun çıkıacağını sanmıyorum

trekking pantolonu sırt çantası el feneri avcı yeleği aldım şimdilik sorun yok.

internet üzerinden satış yapıyor mu decathlon? gittigidiyor'da bazı ürünleri var ama üzerlerine rahat 20 lira eklenmiş.

merhaba ankaraya açıldığından bu zamana kadar mutlaka her hafta gidiyorum spor ürünleri hariç birçok ürününü yakından takip ediyorum. Belki haklısınızdır hayatı risk taşıyan ürünleri alıp almamakta ama (gerçi benim hayatı riskim hiç olmadı ama) ürünlerinden hiç şikayetim yok genelde balığa giderim neler lazım olursa ilk önce oraya bakarım 1976 dan buyana (sanki reklam gibi oldu :smiley: ) 500 mağaza kısaca şunu söylemek istiyorum bir ürün içiine sindiğinde almak istediğinde al çünkü o ürünü orada bir daha göremezsin hayırlı alış verişler

zaferzafer' Alıntı:
trekking pantolonu sırt çantası el feneri avcı yeleği aldım şimdilik sorun yok.

zaten bu ürünlerde sıkıntı yok bendede sırt çantası var tişörtleri var daha teknik malzemelerde sorun olabilir mesela zirve tırmanışları için alacağınız zirve botları gibi mesele arkadaşın bahsettiği trekking botları 200 250 tl demiş ben o paraya bu markanın ayakkabısını almam çünkü daha iyi kalitede ayakkabı bulacağımı biliyorum en azından sorunla karşılaşmayacağımı biliyorum ama çadır ve uyku tulumu alıp yazın kullanırsanız sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü o dönemin malzemeleri

cuntan' Alıntı:
merhaba ankaraya açıldığından bu zamana kadar mutlaka her hafta gidiyorum spor ürünleri hariç birçok ürününü yakından takip ediyorum. Belki haklısınızdır hayatı risk taşıyan ürünleri alıp almamakta ama (gerçi benim hayatı riskim hiç olmadı ama) ürünlerinden hiç şikayetim yok genelde balığa giderim neler lazım olursa ilk önce oraya bakarım 1976 dan buyana (sanki reklam gibi oldu :smiley: ) 500 mağaza kısaca şunu söylemek istiyorum bir ürün içiine sindiğinde almak istediğinde al çünkü o ürünü orada bir daha göremezsin hayırlı alış verişler

evet balıkçılık ve binicilik yüzme gibi bi çok sporun malzemesini gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz bende binicilik için chep binici pantolonu yüzme için mayo ve gözlük var arkadaşada balıkçılık için olta ve edavatını aldık. bu malzemelerde rahatlıkla alınabilir biz daha teknik malzemelerden bahsediyoruz zaten

dediğiniz gibi teknik malzemeleri kullanışlı değil geçmiştende tecrübeniz varsa ürünü kontrol ettiğiniz de hemen kalitesini anlıyorsunuz.

cidowsky' Alıntı:
zaten bu ürünlerde sıkıntı yok bendede sırt çantası var tişörtleri var daha teknik malzemelerde sorun olabilir mesela zirve tırmanışları için alacağınız zirve botları gibi mesele arkadaşın bahsettiği trekking botları 200 250 tl demiş ben o paraya bu markanın ayakkabısını almam çünkü daha iyi kalitede ayakkabı bulacağımı biliyorum en azından sorunla karşılaşmayacağımı biliyorum ama çadır ve uyku tulumu alıp yazın kullanırsanız sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü o dönemin malzemeleri

evet balıkçılık ve binicilik yüzme gibi bi çok sporun malzemesini gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz bende binicilik için chep binici pantolonu yüzme için mayo ve gözlük var arkadaşada balıkçılık için olta ve edavatını aldık. bu malzemelerde rahatlıkla alınabilir biz daha teknik malzemelerden bahsediyoruz zaten

sizinde dediğiniz gibi tecrübeyle sabit bu olay eğer teknik malzeme kalitesinin biliyorsanız göz ucuyla baktıgınızda kaliteyi anlıyorsunuz.

dün gidip ben de çadır ve uyku tulumlarını inceledim, yazın kullanmak için çok uygun geldi, en yakın zamanda gidip almayı düşünüyorum...

http://www.decathlon.com.tr/TR/seconds-family-4-1-181365030/
http://www.decathlon.com.tr/TR/sleepin-bed-camp-2p-120-mavi-194216145/#

Ben bu iki ürünü satın aldım. Sonbahar ortalarına kadar rahatlıkla kullandım. Ama eksi derecede denemeye cesaret edemedim henüz.

Çadırdan fevkalade memnunum. Kullanım alanları ve küçük detaylarıyla beni çok mutlu etti. Kolay kurulum benim çok da öncelik verdiğim birşey değildi, ancak birçok insan için büyük kolaylık olacağını düşünüyorum. Tek sıkıntısı, standart kurulum çadırların katlandığı zaman daha az yer kaplıyor olması. Bu kolay kurulum çadırlar büyükçe dairesel bir forma sahip oluduğu için küçük-orta araçlarda dezavantaja dönüşebilir.

Şişme matlı uyku seti özellikle benim gibi deli uyuyanlar için çoook güzel bir ürün. Şişirilip söndürülmesi ve katlanması kolay, parçaları rahatlıkla temizlenebilir, en önemlisi de evimdeki yatağım kadar (belki daha da) rahat olması! Üstelik matın üzerine serilen kılıf ve pofuduk yorganı mat üzerine sabitlenebilir olduğu için uyurken yer değiştirip konforunuzu kaçırmıyor. Benim gibi yorgan fırlatan canavarlar için ise koza gibi sarıyor olması iyi bir güvenlik oluyor. (yanınızdaki arkadaşınızın da bu koza formu içinde rahat edebileceğinden emin olun! yoksa uyurken dışarı çıkaramadıkları ayakları için huzurları kaçabilir! sabah sizinkini de kaçırabilir!)

Merak edilen başka soruları da yanıtlamaya çalışırım.

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Doga yürüyüşüne yeni başlamayı düşünüyorum ve malzeme arayışı içerisindeyim.Uzun süre piyasaya inceledikten sonra columbia marka bir bot aldım.Sonrasinda konumuz olan decathlon mağazasına giderek yürüyüş montlarını ve pantolonlarını inceledim.Şu anda tamamen kararsızlık içerisindeyim fiyatları piyasaya göre çok iyi olmasına rağmen burada pek olumlu şey okumadım.Acaba havaların sert geçtiği bu aylarda decathlon Mağazası'ndan aldığım ekipmanlarla rahat edebilirmiyim?Yada bu saydığım ekipmanları En uygun fiyata nereden edinebilirim?Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

omikron44' Alıntı:
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Doga yürüyüşüne yeni başlamayı düşünüyorum ve malzeme arayışı içerisindeyim.Uzun süre piyasaya inceledikten sonra columbia marka bir bot aldım.Sonrasinda konumuz olan decathlon mağazasına giderek yürüyüş montlarını ve pantolonlarını inceledim.Şu anda tamamen kararsızlık içerisindeyim fiyatları piyasaya göre çok iyi olmasına rağmen burada pek olumlu şey okumadım.Acaba havaların sert geçtiği bu aylarda decathlon Mağazası'ndan aldığım ekipmanlarla rahat edebilirmiyim?Yada bu saydığım ekipmanları En uygun fiyata nereden edinebilirim?Şimdiden cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Öneri için yaşadığınız şehri belirtmemişsiniz, Her tür ürünü barındırması nedeni ile normalde AVM gezmesini sevmeyen ben Decathlona her hafta uğrar oldum.
Görebildiğim kadarı ile kullanım amacına göre ürünlerden bir kaç çeşit getirmeye başladılar ve bu ürünler arasında doğa yürüyüşlerinde kullanılabilecek ürünler olduklarını düşünüyorum.Ayrıca kanımca, kalitesi konusunda tartışmamakla beraber, özellikle dağcılık aktivitesi ile uğraşılmıyorsa, markalı ürünlere bu denli yüksek bedeller ödemek anlasız geliyor.
Ankara da yaşıyorsanız sizinle outdoor mağazalarından bildiklerimi paylaşabilirim

uda4a' Alıntı:
Öneri için yaşadığınız şehri belirtmemişsiniz, Her tür ürünü barındırması nedeni ile normalde AVM gezmesini sevmeyen ben Decathlona her hafta uğrar oldum.
Görebildiğim kadarı ile kullanım amacına göre ürünlerden bir kaç çeşit getirmeye başladılar ve bu ürünler arasında doğa yürüyüşlerinde kullanılabilecek ürünler olduklarını düşünüyorum.Ayrıca kanımca, kalitesi konusunda tartışmamakla beraber, özellikle dağcılık aktivitesi ile uğraşılmıyorsa, markalı ürünlere bu denli yüksek bedeller ödemek anlasız geliyor.
Ankara da yaşıyorsanız sizinle outdoor mağazalarından bildiklerimi paylaşabilirim

Ankara'da yaşıyorum .Dagcilik faaliyetiyle uğraşmıyorum. Sizinde dediğiniz gibi kıyafetlere çok büyük meblağlar ödeme taraftarı değilim ama kullandığım ürünlerin beni sıkıntıya sokmayacagindan da emin olmalıyım.Dogrusu konu hakkında bilgim yok denecek kadar az.Bundan dolayı bu konuda bana yol gösterip yardımcı olursanız çok sevinirim.

Polar sweatshirtler, eldiven, atkı, yağmurluk vs gibi aksesuarlar hatta içlikler ve polyester tshirtleri gayet iş görür ürünler. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çantaları da fiyat/performans açısından son derece uygun, öneririm.

Ama ayakkabı, mont ve diğer teknik ürünler için kesinlikle ve kesinlikle Decathlon'a güvenmeyin. Yolda kalırsınız, paranıza yazık. Ucuz diye bunları seçmeyin. Bedava olsa bile kullanırken iki kere düşünmek lazım. Eğer doğada ızdırapsız, rahat zaman geçirmek istiyorsanız bu tür ürünlerde kesenin ağzını açmanız lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR