Decathlon Ürünleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,067
Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında

omikron44' Alıntı:
Ankara'da yaşıyorum .Dagcilik faaliyetiyle uğraşmıyorum. Sizinde dediğiniz gibi kıyafetlere çok büyük meblağlar ödeme taraftarı değilim ama kullandığım ürünlerin beni sıkıntıya sokmayacagindan da emin olmalıyım.Dogrusu konu hakkında bilgim yok denecek kadar az.Bundan dolayı bu konuda bana yol gösterip yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar son 3 senedir, bazen sık bazen fırsat buldukça Ankarada yürüyüşler yapıyorum.Maddi olanaklarım markalı ürünlere satın almaya yeterli olmadığı için genelde hep alternatif ürünlerkullandım.Bu demek değildir ki kesinlikle markalı ürünler almayın, imkanınız varsa doğa da yürüyüş yaparken her zaman iyi ürünler almak size konfor ve güven sağlarlar.Hatta yapabilirseniz kendinize öncelik sırası belirleyerek eksikliklerinizi zaman la da tamamlayabilirsiniz.Bu anlamda ben kendime
ayakkabı ve çanta ile başlamıştım daha sonrasında pantalon ve diğer üst giyim ekipmanlarımı tamamladım.Sizinde malzeme temini konusunda bir çok mağazaya gidip direk görmenizi ilgili kişilerle konuşmanızı tavsiye ederim.Asıl konumuza gelirsek, kullandığım malzemeler bana yeterli konforu sağlıyormu,cevabı belki hayır olacak ama elimdeki malzemelerde hiç bir zaman doğada yürüyüş yapmama engel olmadılar.Mevsim koşullarına göre de elimdeki malzemeyi değerlendirip araziye çıkmadığımda oldu tabii ki.
Kullandığım bazı ürünler hk size bilgi vermek gerekirse
Polar : Decatlon dan 25 Tl alınma bence gayet başarılı
Pantalon : Gezenbilirde bir organizasyonla 50 Tl aldım.Çok başarılı ve piyasada bu fiyata sanmıyorum.
Baton : Decathlondan 36 Tl alınma, Bir LEki gibi hafif değil belki ama işimi görüyor.
Çanta : Çanta konusuna önem verdim en iyilerinden almak istedimDeuter 240 Tl.Mümkünse kendinden yağmurlukluı alın.
Ayakkabı : Siz almışsınız.
Tozluk : Decathlonda ki ürün işinizi görür
Ceket : Ben tıchıbo mağazasından 60 Tl ye almıştım, rüzgar ve yağmur anlamında işimi goruyor.Bana sorarsanız imkanınız varsa iyi bir şey almaya bakın.
tişort : Yaz yürüyüşü için 12 Tl.Decathlondan alınma başarılı
Panço : Doğada kuru kalmak çok önemli olduğu için bence alacağınız panço nun da ucuz marketler da satılan yağmurluklar gibi olmasın. .Ankaradaki bazı outdoor mağazalarınıda yazayım size.Aklıma gelenler bunlar sormak istediklerinize bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim

Anatolian Leopard Bakanlık Kök çarşısı içinde
Alpinist fevzi çakmak sokak 2 de olması laızm netten bakarsınız
k2outdoor ilke alan pasajı
Kaftanoğlu : Bulbul deresi caddesi üzeri
Kar spor : Turan güneş ve Panora AVM.
Galeri sport : Ülkealan pasajı (Pazarlık yapın)
Adrenalin Atatürk Bulvarı Cumhuriyet vergi dairesi ilerisinde

Etiketler

O zaman yürüyüşde kullandığımız yan ürünleri decathlondan alabilirim ama ayakkabı, mont ve pantalon 3'lüsünü kesinlikle kaliteli almalıyım.Peki bu malzemeleri alırken neye dikkat etmeliyim?

Bende bir çok mesajta yazdıgı gibi ne alınacağına baglı olarak değişir Decathlon'nun iyiliği ya da kötülüğü diyeceğim..Basit şeyler için fiyat/kalite anlamında kötü değiller.Ara katman giysilerde de aslında iyiler ama ne bilim bir teknik ceketi gidip oradan almam mesela.Matlar felan çok ucuz fakat bence kısa ömürlü.Haa beni en çok şaşırtan hafif doğa yürüyüşlerinde giyebileceğim bir spor ayakkabı almıştım çok ucuza hemde o mesela acayip bir şey çıktı hala giyiyorum ve ne bir dağılma ne bir yırtılma var..Polar yelek ve içliklerindende memnunum..Yanız termal içliği kış faaliyetlerinde ağlatabilir çok başarılı bulmadım.. :D

çanta, bot, polar, tişört, gömlek, çadır, uyku tulumu (çadır ve tulum 3 mevsim) .. hepsini decathlon'dan aldım. 2 senedir sorunsuz ve memnun bir şekilde kullanıyorum. hiç bir sorun yok. gidip ürünleri incelemeniz yararınıza derim.

örneğin çanta; 50 ye de var, 300 e de var. (kendi markası olan quechua)
bot; 130 a da var, 230 a da. (quechua)
pantolonlar da keza öyle; 25 de var, 125 e de var.
fakat ürünleri fiyat / performans olarak değerlendirirsek piyasada ki markaların üstünde derim.

elektronik ürünlerini (lambalar, el fenerleri vs...) tavsiye etmiyorum. ucuz ve kullanılışlı ama ömrü kısa.

Alt-üst içlik, tshirt, iç çamaşırı ürünlerini kullanıyorum ve oldukça memnunum. Pekçok üyenin de söylediği gibi sorun çıkardığında ciddi sıkıntı ve hatta hayati risk oluşturabilecek malzemeyi buradan temin etmem ama kalanı için buraya sık sık uğruyorum.
Polar montu C&A mağazasından, gözlüğü Tchibo'dan, çadırı Atlas Outdoor'dan, tulumu K2'den aldım, . Demem o ki eksik malzemelerinize ilişkin bir liste oluşturmanız, beğendiğiniz marka ve modellere ilişkin kabaca bir fiyat araştırması yapmanız ve mağazalara sık sık göz atmanız gerekir. Bazen bir ürün hiç tahmin etmeyeceğiniz bir mağazadan karşınıza çıkıveriyor.

Anatolian Leopard Bakanlık Kök çarşısı içinde
Alpinist fevzi çakmak sokak 2 de olması laızm netten bakarsınız k2outdoor ilke alan pasajı
Kaftanoğlu : Bulbul deresi caddesi üzeri
Kar spor : Turan güneş ve Panora AVM.
Galeri sport : Ülkealan pasajı (Pazarlık yapın)
Adrenalin Atatürk Bulvarı Cumhuriyet vergi dairesi ilerisinde

Adrenalin Kapandı. Ülkealan Pazajı içerisinde üst katta "Buzul Kamp" ve "Kuzey Doğa Sporları" adında iki dükkan açıldı.
ek olarak intersport ve boynerde "pahalı" markaların (Jack Wolfskin, Northface, Colombia) ürünlerini bulabilirsiniz.
SPX mağzalarında da merrell markasını bulabilirsiniz.

Bu konuyu okuduktan sonra kendime ve eşime polar ceket sipariş ettim.Gayet hoş ürünler geldi.Dağcılık yapmıyorum.Zaman buldukça trekking ve kamp yapmaya çalışıyorum.Benim işimi fazlasıyla görecek ürünler geldi.
Şimdiye kadar adidas,nike gibi markaların polarlarını kullandım.Onlardan eksiği yok fazlası var.

Decathlon Ürünlerini bu site üzerinden alabilirsiniz..

http://www.sporunuzmani.com/index.php

iyi günler arkadaslar.kar botu arastırması sırasında siteyi farkedip az önce üye oldum.ocak ortasında rusyaya gitme durumum var.beni karsılayacak kişinin şu an kullandıgım botun acizligi konusundaki uyarıları beni biraz korkuttu.sanırım hava -15 civarı olacak.su gecirmeyen bir kar botu gerekiyor.2 hafta süresince verebilecegim optimum(aslında minimum) parayla beni üzmeyecek bir bot arıyordum.arastırma yaparken quechuanın bir kaç ürününe rastladım.bu ürünleri kullanan var mı ve varsa memnun kalır mıyım diye sormak istemiştim.bir de 150 tl limitle bana tavsiye edebileceginiz bir bot var mı?kampçılık,trekking gibi konulara yabancıyım.zaten gerek de olmayacak.kazan gibi karlı bir sehirde kullanacagım botu.acaba randıman alabilir miyim?buldugum ayakkabı şu:

https://www.sporunuzmani.com/Inuit-Erkek-Kar-Botu,PR-559.html

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR