Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talataytun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,088

talataytun

Ana Kamp
Yer
BURSA
datca palamut buku veya hayıt bukunde karavanla kalabilecegimiz bir kamping yada izin veren motel pansiyon varmı ?

Etiketler
Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Ben geçen sene inbükünde kamp yaptım,hayıtbükü ve palamutbükünüde günübirlik gezdik,ancak oralar çok rüzgarlıydı genede mesajlarımdan görsellere bakın ben muğladayım yardımcı olmaya çalışırım

CIMG0038.JPG

CIMG0092.JPG

CIMG0242.JPG

CIMG0245.JPG

Malesef ikisinde de kamp alanı yok. Ovabükünde bir pansiyonun arka bahcesinde kampingvari bir bahçe de konaklayabilirsiniz. Ya da palamutbkune sahilden giderken Akçabük denilen ağaçları ve plajı olan fakat herhangi bir isletmesi olmayan koyda konaklayabilirsiniz . Güvenlik sorun olmaz zaten orada yerli veya yabanci karavan her daim olur . Hiç olmadı Datça merkezde Ilıca kampingde kalırsınız. İyi tatiller

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ova bükünde Gülbahar pansiyon önünde 4-5 karavanlık yer yapmışlar. Pansiyoncular geldiğinde karavan,motokaravan için yer vermiyorlarmış. Pansiyon misafirleri rahatsız oluyormuş. Ben 15 gün önce uğradım.Bir yabancı araç vardı. Bu mevsimde uğranabilir. Duş,vc,sıcak su imkanları var.Önü çok güzel bir plaj.Ekli fotoğraflar oraya ait.İlgili veGüler yüzlü işletmecileri var.

datça 024.JPG

datça 023.JPG

datça 022.JPG

datça 025.JPG

Datcanin sakin bir koyunda arabamizi yolun kenarina park edip sahilde bir gece cadir kurmayi dusunuyoruz Bu sekilde denizin sifir noktasinda yanliz basimiza cadir kurabilecegimiz sakin bir koy var midir?

Kargı koyu palamut bükü ova bükü... Datçanın her koyu bir cennet ve ıssız sakin knidosa doğru ilerleyin illaki kafanızda hayal ettiğiniz cinsten bir koy bulursunuz ben balayımda gittim eski datçada kaldım ama karış karış gezdim eşimle datça yarım adasını her köşesinde ayrı güzellik var el değmemiş nadir yerlerden biri

Sent from my iPhone using Tapatalk

biraz gec oldu ama yanit veren tum arkadaslara tesekkurler cok faydasi oldu

merhabalar,
bende 1 hafta sonra datçanın ıssız koylarında kamp kurmak istiyorum. yukarıda bahsettiğiniz kargı koyu, ovabükü, palamutbükü ıssız koylardanmıdır. ayrıca yabani hayvan tehlikesiyle karşılaşırmıyım. bir de mümkünse bahsettiğim ıssız koyların koordinatlarını da yazarsanız benden çook sevap almış olacaksınız :smiley:

Datça yarımadasını merak eden gezgin arkadaşlar, Datça nın tamamını bir günde gezip keşfederek kalabileceğiz bir çok alternatifi yaratabilirsiniz. Hemen Datça nın merkezıne bağlı güzel hafif sakin [ çay bahçeleri, piknik yeri ve restoranları olan ] rahatlıkla kalabileceğiniz KARGI KOYU. Datça nın girişinden sağa Kinidos yoluna girerek muhteşem yerleşim yeri olan ve tamamen sakın koyların tamamını görerek seçim yapabilirsınız. İlk olarak Mesudiye Köyü [ Hayıt Bükü ] muhteşem yer. Daha sonra Palamut Bükü harika bir yer. Kinidos a devam edersenız sessız sakın hiçbir tesısın ve yerleşimin olmadığı bakir koylar sizi beklıyor. Ekonomınıze göre, tatıl anlayışınıza göre buraları zıyaret edebilirsınız. Güvenlik açısından hiçbir sorun bu güne kadar duymadık. Dediğim gibi Datça ya gelip buradan keşif yapmanız rahat karar vermenız için birgün yeter. Buraları gördükten sonra Datça da kalmak istersenız, hemen merkezde denıze sıfır ILICA KAMPING i de zıyaret edebılırsınız. İyi tatıller.

Ahmet Kırtağ' Alıntı:
Datça yarımadasını merak eden gezgin arkadaşlar, Datça nın tamamını bir günde gezip keşfederek kalabileceğiz bir çok alternatifi yaratabilirsiniz. Hemen Datça nın merkezıne bağlı güzel hafif sakin [ çay bahçeleri, piknik yeri ve restoranları olan ] rahatlıkla kalabileceğiniz KARGI KOYU. Datça nın girişinden sağa Kinidos yoluna girerek muhteşem yerleşim yeri olan ve tamamen sakın koyların tamamını görerek seçim yapabilirsınız. İlk olarak Mesudiye Köyü [ Hayıt Bükü ] muhteşem yer. Daha sonra Palamut Bükü harika bir yer. Kinidos a devam edersenız sessız sakın hiçbir tesısın ve yerleşimin olmadığı bakir koylar sizi beklıyor. Ekonomınıze göre, tatıl anlayışınıza göre buraları zıyaret edebilirsınız. Güvenlik açısından hiçbir sorun bu güne kadar duymadık. Dediğim gibi Datça ya gelip buradan keşif yapmanız rahat karar vermenız için birgün yeter. Buraları gördükten sonra Datça da kalmak istersenız, hemen merkezde denıze sıfır ILICA KAMPING i de zıyaret edebılırsınız. İyi tatıller.
teşşekürler Ahmet Bey önerileriniz için..verdiğiniz tavsiyeler doğrultusunda güzergahımı çizmeye çalışacağım

datça merkezde ılıca camping de 2 gece çadır kurarak konakladım. avantajları: çadır kurulacak alanların ferah olması ve en önemlisi denize 30-40 mt uzaklıkta olması, çadırınızın yanıbaşına kadar arabayı getiriyor olabilmeniz, güvenli olması, şehre yürüyerek 5 dk mesade olması, denizinin temiz olması. gelelim dezavantajları: çalışanlar asık surat hele kasaya bakan kadın, oğlumun içtiği sidikli ılık çaya bile 2 tl alması garibime gitti, kahvaltıları berbat, gitmişler marketten en ucuz peynir zeytinleri almışlar. kişi başı kahvaltı 13 tl bu arada. yemekleri şehir merkezinde yemenizi tavsiye ederim.

Engın Bey her yerın her yaşanılan anın hem artıları hemde eksileri vardır. Kısacası hayat budur, hep ders alıp tecrübe kazandığımız hemde tecrübe kazandığımız bir yaşamışlığımız var. Ders budur. Mutlaka yaşamak budur, dolaylı yoldan birçok kişiye ders verdiğiniz gibi. İyi ve mutlu yaşamlar.

teşekkürler Ahmet Bey, 2 gün sonra Marmaris hisarönü liman kamping e gitmeyi planlıyorum. tesis hakkında olumlu düşünceler yazılmış. sizin bilginiz ya da tecrübeniz var mı bu tesis hakkında

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR