Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan talataytun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 68,089
Ynt: Datça Hayıt Ve Palamut Bukunde Kamp Yeri Bilen

Engın Bey, haftada en az 3-4 kere Limanbaşı mevkiinden geçiyorum ama hiç sağa sapıp sahile inmedim. Yani bu kampa uğramadım. Siteden iyi şeyler duydum sadece o kadar. İnşallah memnun kalırsınız. İyi tatiller. [ Benım karavanım olmadığı için kamplarda kalmıyorum, haftada 3-4 kere çevre gezıleri, uygun sahıllerde günlük gezilermizi ailece uygun yerlerde yapıyoruz.]

Etiketler

Datça da bu sene bende çadır kuracağım, geçen sene merkezde olan kampinge gittiğimiz de sahiplerinin tavırlarını beğenmeyip gidip otelde kalmıştık.
Bu sene palamutbükü taraflarına geçeceğim ve bu taraflarda kız arkadaşımla beraber çadır kurabileceğim 2-3 gecelik güvenli yer önerebilirseniz çok sevinirim.

Aşağıya yazdığım koordinatlara bakın. Size uyarsa Jandarmaya bilgi vererek kalırsınız. Her iki noktada Palamut bükü ve Mesudiye arasında sahilden giden stabil yol üzerindedir. Buralar gölgelik alanı ve güzel kumsalı olan iki koy. Bir tesis veya su kaynağı yok. oldukça ısssız ve keyifli yerlerdir. Yerel halk Palamut'a yakın olana Akçabük, Mesudiye'ye yakın olana Akvaryum adını vermiştir. Biz defalarca kaldık, birkaç yıl öncesine kadar Datça'da güvenlik sıkıntısı yaşamaz-dınız. Fakat son yıllarda mülteci olayları can sıkıyor. Onun için Jandarma'ya haber verip kampı yapın. Yürüme mesafesinde olmasa da araçla palamut veya mesudiyeden asgari ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Akçabük : 36.678233, 27.522074

Akvaryum : 36.675946, 27.537589

tayfunvw' Alıntı:
Aşağıya yazdığım koordinatlara bakın. Size uyarsa Jandarmaya bilgi vererek kalırsınız. Her iki noktada Palamut bükü ve Mesudiye arasında sahilden giden stabil yol üzerindedir. Buralar gölgelik alanı ve güzel kumsalı olan iki koy. Bir tesis veya su kaynağı yok. oldukça ısssız ve keyifli yerlerdir. Yerel halk Palamut'a yakın olana Akçabük, Mesudiye'ye yakın olana Akvaryum adını vermiştir. Biz defalarca kaldık, birkaç yıl öncesine kadar Datça'da güvenlik sıkıntısı yaşamaz-dınız. Fakat son yıllarda mülteci olayları can sıkıyor. Onun için Jandarma'ya haber verip kampı yapın. Yürüme mesafesinde olmasa da araçla palamut veya mesudiyeden asgari ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Akçabük : 36.678233, 27.522074

Akvaryum : 36.675946, 27.537589
Çok teşekkürler iki yeri de kaydettim değerlendireceğim

Selamlar,

Datçadan 3 gün önce geldim ;D Karavancı değilim ancak Ovabükü'nde bahsedilen pansiyonda yabancı karavanlar vardı ve çok mesut duruyorlardı. Biz Ovabükü Ada Pansiyonda konaklayıp tüm koyları gezdik, şahsi fikrim; Palamutbükü çok çorak ve pahallı, Hayıtbükünde ise fazla günübirlik ziyaretçisi var. En ideali, yeşili, ucuzu ve ıssızı Ovabükü. Deniz için birkaç kere Kargı Koyuna gittik, hem işletme çok iyi hem de denizi, ancak Karavan konaklaması mevcut mu bilemiyorum. Bunun dışında esasen Bördübet Amazon Club'da kalmıştık, Bördübetten Datçaya giderken Aktur yakınlarında bayağı büyük bir karavan kamping vardı ama biraz sıkış tepiş duruyordu, adını bilemiyorum...

Gülbahar pansiyon çadır kurmak için iyi gibi görünüyor, Diğer koylarda da kalınabilir ama yanımda bayan olacağı için tek başımıza olmamız işin rengini değiştiriyor :smiley: Diğer koylarda da kalmayı çok istiyorum eğer orada kamping yapan olursa onlara eşlik edebilirim. Olmadı Gülbahar pansiyon kabul ederse bizi orada çadır kurmayı düşünüyorum
Tatil dönüşü yorumlarımı ekleyeceğim mutlaka

ovabükünde gül pansiyonda çadır kurmuştuk, ama karavanı bilemiyorum
Datça da hemen hemen her yerde motokaravan ile veya çadır ile kamp yapabilirsiniz. Karaincir tatil köyü içerisinde Mokamp yeri var.Sıcaksu,lavabo, wi-fi, hizmetleri verilmektedir.Geldiğinizde sacide YILMAZ hanım ile irtibata geçeilirsiniz

Gülbahar pansiyon çadır kurmak için iyi gibi görünüyor, Diğer koylarda da kalınabilir ama yanımda bayan olacağı için tek başımıza olmamız işin rengini değiştiriyor :smiley: Diğer koylarda da kalmayı çok istiyorum eğer orada kamping yapan olursa onlara eşlik edebilirim. Olmadı Gülbahar pansiyon kabul ederse bizi orada çadır kurmayı düşünüyorum
Tatil dönüşü yorumlarımı ekleyeceğim mutlaka

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri