irmscher
Kamp II
Ynt: DANİMARKA-İSVEÇ
...
...
edebiyatçı' Alıntı:O coğrafyada bu güzellikleri görebileceğimiz zaman dilimi 2 ay bile değil. Geri kalan 10 ay soğuk ve gri bir hava. Yaşanacak değil gezilecek yer bence. Aslında her ülkenin diğerine göre iyi ve kötü tarafları var. Dört kıtada onlarca ülke gördükten sonra mutlak iyi diye bir yer olmadığına ve ülkemizin en yaşanılası yerlerden biri olduğuna karar verdim.Ankara Elmadağ'da kayak yaptıktan sonra geçen hafta güneş görelim diye Fethiye Bodrum taraflarına indik. Datça'da bademler çiçek açmıştı. Adım başı antik kentleri gezerken her köşesinde ayrı bir iklim ayrı bir tarih olan bu topraklara bir kere kadar hayran oldum. Senede birkaç defa dünyanın güzelliklerini görmeyi ama yine ülkemde yaşamayı isterim.
söyledikleriniz dogu ama bu mükemmel coğrafya ne yazık ki yanlis milletin elinde. Hele istanbul tam olarak yanlis millette. O nedenle Türkiye de yaşamamak içi onlarca neden sayılabilir. Edit:türküm ve ist. Da yasıyorum.BTB_Wild' Alıntı:Evet haklısınız. Bugün yaptığım yolculuk sırasında bir kez daha anladım, Türkiye dünyanın en güzel birkaç ülkesinden biri. Ah birde kıymetini bilebilsek.