Dakar 2009 ve Toyota

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nockenwelle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 82
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,288
Ynt: Dakar 2009 ve Toyota

Okan bey verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Fotoğraflar çok güzel, sanırım devamıda var.
Ayrı bir konu açıp arada derlesek sizin fotoları.
Bende libyadan çöl ve toyota fotoğrafları eklerim.

Etiketler

bencede süper olur ;),, videolar vardı çektiğim fakat boyutlarından dolayı yüklemeyi beceremedim ...libyada bir ara STFA da çalışmıştım ..aman diyeyim libya için aman :D

Şu anda Gear one tv de dakar ı gösteriyorlar.
Cross motorları sahil etabında, kumların üstünde ucarak gidiyorlar.

Şenol beyde bir başlık açmış dakar ile ilgili, sanırım farketmemişiz.
Bağlantılarda güzel fotoğraflar var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23933.0

Bu tür yarış formatlarını beğenmiyorum. Rally tarzını yani. Ama araçların dayanıklılık yönünü keşfetmek için mükemmel bir fırsattır. Özellikle standart araçlarla yapılan yarışlar için :smiley:

Bu sadece arabaların değil aynı zamandada araçları süren ekiplerinde dayanıklılık ve toleransını ölçen bir yarış. Düşünsenize bozuk yollarda ve arazide 14 gün boyunca, hergün ortalama 700 km araç kullanıyorsunuz. Bu günlük 700 km.ninde 400 km.si özel etap, zamana karşı tam gaz gidiyorsunuz...
Sabah gün doğarken start sularla, kumlarla, taşlarla boğuş, kalk ertesi sabah bidaha.

Bence otolar kadar sürücü ve co-pilotlarda kahraman. (birde co-pilot bu sarsıntıda yol notu okuyor..) Ben şahsen 5. günde havlu atarım heralde..

Bu site de az önce gözüme takıldı...

http://www.toyota.com.kw/English/toyota_models/landcruiser/history/html/worldwide/dakar_rally.html

byseyyah' Alıntı:
Uzun zamandır içimdeki defender sevgisine ve arayışına sekte vuran söz. Bence çok anlamlı...
dakkarda bol miktarda bowler yarışıyo lr leri yabana atmayın.tamam mutabıkız TOYOTA ÖLMEZ MACERA BİTMEZ ama lr de 1o numara bi araç

Not : Bu mesaj kesinlikle polemik yaratmak için ve hiçbir markayı eleştirmek için yazılmamıltır.

Toyota gerçekten sağlam bir araç geçen gün yaklaşık 800-900 kg bagajımda yük taşıdım aracın hiç umrunda değil.
Ergun Hocam dakar fotografları için teşekkürler.:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR