Daihatsu Terios Off-Road Hazırlık Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ercumentoflas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,182
Ynt: Daihatsu Terios Off-Road Hazırlık Yardım

off road on road arası bir projem daha var . teriosun motoru K3- VE turbolusu yrv turboda var. onnp usta ile temasa geçtim olabilirliğini ve fizibilitesini yapacak 130-140 ps yapabiliriz.

Etiketler

Bu seneki ercovada yapılan offroad oyunlarında terios dereceye girmişti.

Terios kesinlikle tahmin edilenin ve beklenenin fazlasını veriyor.Low seçeneği yok ama otm.viteste L konumu çok ağır devirli! Araç dar olduğu için öndeki araçların açtığı kanallara girmeden rahatlıkla ilerlenebiliyor.Dengeli hafif bir araç. Planladığınız keşif turlarını rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu hafta sonu çamur lastiğim olmadığı halde kar lastikleri ile güzel bir gezi yaptık.Sabah saatlerinde don vardı işimizi kolaylaştırdı ama akşam saaterlinde zemin yumşadığında da oldukça iyiydi!

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22980.0

2 inç yukseltme ile takılabilecek lastik nedir arkadaşlar..yukseltme için fikirlerinizide alabilirsem sevinirim..nasıl yapılır artısı eksisi nedir..teşekkürler..

cok yakında teriosun yükseltme kiti yle yükseltilmiş vincli ve şinorkelli halinin resimlerini yayınlıyacagım arac şu gün itibarıyla bitti ve deneme sürüşleri yapıldı oldukca başarılı

Hayırlı olsun Dursun usta kazasız belasız kullanılır İnşaallah. Resimleri ve ayrıntıları sabırsızlıkla bekliyoruz. :smiley:

slmlar benim eşiminde 2006 model sx teriosu var zaman zaman bende kaçirıyorum manavgat ve cevresinde gitmediğim dag tepe pek kalmadı bir cok kez de sidenin ince kumdan plajlarına daldık. yengeç gibi gidiyor hic bir sorun yaşamadım hafif olması kumda büyük avantaj dar olmasına gelince derin traktör izlerine düşmemek konusunda cok avantajlı bir hale bile geliyor. bir de şimdi bir yerde çamur varsa etrafından dolaşmak anızlı tarlaya yay cizmek gibi kıvrak ve kaçamak kullanmak sizi tatmin ediyorsa bence yeterli bir performans sunuyor terios ama sonuçta ağır off road aracı değil ideal bir bayan arabası

bnmde terios um var şuan lastik almayı düşünüyorum benim arabamda low war,aracım otomatik vites ama yakıtı biraz fazla sizce aracımı off road için uygunmu..

kemer-off road' Alıntı:
bnmde terios um var şuan lastik almayı düşünüyorum benim arabamda low war,aracım otomatik vites ama yakıtı biraz fazla sizce aracımı off road için uygunmu..

Bahsedilen L (low) otomatik şanzımandaki en alt vites olan L konumu değil ne yazık ki. Otomatik tüm terios larda L konumu mevcut ;) Aracınıza çamur tipi (MT) lastik takarsanız off road da avantaj on road da dezavantaj olur.Of road yapıp yapamayacağı görecelli of road da aracınızdan ne beklediğinize bağlı...

serkann' Alıntı:
2 inç yukseltme ile takılabilecek lastik nedir arkadaşlar..yukseltme için fikirlerinizide alabilirsem sevinirim..nasıl yapılır artısı eksisi nedir..teşekkürler..

bende terios var 2004 geçen hafta bende yükseltme işlemi için bir kaç yere danıştım. bu araçlar için 2'' yükseltme (5 cm) ve 31 lastik uygundur dediler bundan daha yükseğini bu araçlar kaldırmaz dediler ne kadar doğrudur bilemem. yükseltme işlemi için 450 tl gibi fiyat çıkardılar bana sanki biraz yüksek gibi geldi henüz yaptırmadım araştırıyorum hala 31 lastikte alışveriş sitelerinde gördüm sıfırı 220 tl den veriyorlardı .
http://www.sahibinden.com/off_road_icin_federal_couragia_mt-44WQQaXQQ21145657WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR